אל-תחפשי-שם-לשווא!

הוד11

New member
אני איבדתי את הMP3 שלי../images/Emo7.gif

היה לי שם 40 אחוז טיפקס אבל הוא הלך לאיבוד באחר צהריים שחור אחד בסוף נובמבר

Funky Giraffe

New member
וגםםםםםם

גירסה Fאנקית ל'ספיטר' (הגירסה המרוקאית [והמקורית] של 'בתוך נייר עיתון') שנקרא באלבומים של שפתיים 'וואחה תמשי לשפיטר' אחח חיים כזה מלך כל מי שלא קנה עוד את הדיסק שישדוד את החנות מצדי זה חייב להיות אצלכם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הכותרת זה בקשר להודעה הראשונה, אני מסבירה כמו לילדים כי יש לנו ילד אחד פה זה בטוח.
רק בגלל שאמרת עכשיו אני מתחננת פריצה מהסרטים, (ולא שלא תיקח ברצינות
, ושוב אני מסבירה לילד צריך להסביר כמה פעמיים שלא יתחיל עם הפוזות שלו שוב
) לא, לא אני חייבת להגיד לך שאני מנסה לדבר איתך עכשיו ברצינות כול פעם אני קולטת את ההודעה ומחדש אני נקרעת מצחוק. ומה פתאום הכותרת רק על ההודעה הראשונה, על שני ההודעות הם פשוט הרגו אותי מ-
. עשיתי לשנייה פוס משחק, אז שאף אחד לא התיחס להודעה הזו ברצינות. יאללה ביי

הוד11

New member
לנו היה ימשהו יותר חזק

היה לבן קדוש, יד ה' (מרים יד ואומר יד ה', מגן דוד אדום (נוגע במשהו אדום)וזהו בערך אך ילדות מאושרת

sunshiner

New member
זה רק אני

או שמאז שהוא עזב את הפורום עידו התחיל לכתוב יותר? אני זוכר שעידו כפרעליו היה מנהל ת'פורום ואז הוא עזב את העיירה הקטנה שלנו בשביל פורום השבט כפרעליהם, הייתה להם רק סולנית אחת... בכל מקרה קבל ח"ח על זה שאתה מתמיד עם הפורום נראה לי שמאז שאתה כבר לא מנהל יש לך יותר חופש לכתוב מה שבא לך לא?

Funky Giraffe

New member
זה פשוט האדום עשה לי חשק

כי הפועל חיפה אימפריה... סתם, בזמן האחרון נהיה פה חם אני עדיין אוהב את טיפקס ואת אמני לבנטיני (בעבר ובהווה - לגבי העתיד, אני בספק אם יהיו חדשים) וד"א לבנטיני לא נסגר!!! על הסינגל החדש של קולולוש כתוב ששאנן סטריט מתארח באדיבות לבנטיני... אז חיים עבר לעננה וזה הזוי אחושילינג זה משאיר את לבנטיני רק עם MC שירי הדג נחש ומרסדס בנד

sunshiner

New member
ולך תדע, אולי יש עוד...

הפה והטלפיים יוציאו אלבום נוסף בשנה הבאה, לא ידוע איפה, אני מקווה שבלבנטיני ולדעתי זה הזמן של קובי וגל לעשות מסע רכש חדש של אמנים ללבנטיני, אם הם עדיין לא עשו...אחד הלייבלים המקוריים והטובים. ושמת לב שללבנטיני יש חולשה מטורפת לאמנים ירושלמיים? הדג נחש, מרסדס בנד, הפה והטלפיים...

הוד11

New member
באמת מי הוא

הממן העיקרי של לבנטיני? קובי אוז? או הד ארצי?

מה סתם? הפועל חיפה אימפריה!!!!!!!!!

אדום עולה עולה ופורש כנפיים, אדום עולה עולה עד השמיים, כן היא אלופה, זוהי הפועל חיפה אלופה, אלופה הפועל חיפה ועל תשכח את זה לעולם

sunshiner

New member
אולי אלופת הליגה השניה ../images/Emo3.gif

בכל מקרה יש לך חתימה גרובית לאללה

הוד11

New member
אלופת הליגה השנייה הפועל קריית

שמונה!!!! תראו זה אפילו מתחרז

הוד11

New member
מה????

אז אם הם לא חברים אז מה הקטע? הם צריכים לתת דוגמא לאמנים אחרים

לא,,,,,,, אני פשוט לא מכונה

להתנהג בצורה כזו, אחד כלפי השני, אולי באמת אנחנו לא חברות, ומבחנתי לא מתימרת להיות, אבל אני יודעת איך אנשים אחד לשני צריכים להתנהג. אולי מוטעה מראש איך שאני מתנהגת (מבחניתכם), אבל אני בטוחה שזו הדרך הנכונה (מבחנתי). אני לא באה לשחק אותה טלית שכולה תכלת (ואמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים) אבל אני גם לא מכונה לתת למישהו לעבור מאחת לאחת כי בא לו, אם יש בחורה שמכונה לזה בבקשה, לא אני! וחוצמזה אתם סיפרתם על כול אהבה שלכם, לא יכול להיות שאהבה הזו נגמרה, רק פשוט אתה רוצה להשיג את הבלתי אפשרי, אבל אתה צריך להבין זה בלתי אפשרי. קיבלתם עוד מגילה, לאומת המגילות שהיית שולחת זה לא ממש מגילה. טוב יאללה ביי

ועוד מחשבה מעמיקה,,,,,

אמרתי לא מתימרת להיות, אז דווקא כן אני מתימרת להיות בסדר עם כולם.

הוד11

New member
אגב מרסדס בנד

בכלל דיברנו על זה שפנאי פלוס אותם לפני חודש לתחזית שהם יהיו פריצת השנה במוזיקה. כבוד חבר'ה

למעלה