אל תישאלו .....

צופיה**

New member
אל תישאלו .....

כ"כ רציתי לספר לאמא לי בשבת על ההריון ופתאום תביישתי נורא, לא ידעתי איך לספר. הייתי נבוכה אז בעלי שם לב ולקח יוזמה ופשוט סיפר.......

ashlaya

New member
צופיה מוכרת לי המבוכה

עד היום עוד שאני נאלצת לספר אני נבוכה:) מוזר הא חכי שתיכנסי לקנות בדגי הריון זה בכלל מצחיק

צופיה**

New member
עם חולצות וסוודרים עדיין אין לי בעיה

כי תמיד בחורף אני אוהבת סוודרים גדולים ,אז עכשיו הם גם יתאימו עד שלב מסויים.... אבל החצאיות שעם רוכסן מתחילות לעשות בעיות- לוחץ בבטן כשיושבים בעיקר. אולי אקנה סרפן או שימלה- אומרים שזה הכי נוח בהריון.....

ashlaya

New member
אני החלפתי כבר

מכנסים חולצות זה באמת החלק הקל.... ממליצה בחום על "רמי לי" יחס ממש טוב

ashlaya

New member
נימצאים ב

ראשל"צ רעננה ת"א ---אבל אני גם מהאיזור שלך שווה נסיעה

פוגית

New member
רשימת חנויות של רמי לי

אפשר למצוא באתר של רמי לי (ויש גם קטלוג)

נשמי

New member
בננות ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif אני ממש מקנאה

באיזה שבוע אתן שכבר הבגדים לא נסגרים ...ובגדי הריון וכל הכיף הזה נו מתי זב מגיע כבר
אני רק בשבוע 9 בקיצור תכיפו..... גלית

ashlaya

New member
צופיה-גם אני התחלתי היום-ויתרת על ה

בדיקות? שקיפות וסקירה?

צופיה**

New member
נכון להיום - כן. אבל אדבר עם הרופא

מחר ונחליט יחד. לצערי הבחילות היכו בי שוב היום.........אני מתעלפת מעצבים......... אין סיכוי שאני אוכל לחזור אליהן לאחר שעזבוני לשבועיים - אני מקווה שזה חד יומי.......... מה קורה איתך?

limori

New member
הי צופיה

גם אני בשבוע 14 ואחרי שכבר שבוע וחצי אני בלי הקאות ביום ששי הם חזרו ובגדול הקאשתי 3 פעמים ואתמול לא אכלתי כלום... פשוט חוסר תאבון. ודרך אגב אני לא לוקחת לא ברזל ולא מטרנה. בכל פעם שאני לוקחת כדור אני מרגישה ממש רע אז פשוט הפסקתי. לימור

ashlaya

New member
אצלי יש שיפור - לגבי הבדיקות

צופיה אין לך הרבה זמן מכיוון שהשקיפות היא עד שבוע 14 והסקירה נדמה לי עד 16 לגבי הבחילות לא עזבו אותי מעולם! ההקאות עברו- אבל עדיין בעייתית נורא עם אוכל מה איתך את אוכלת הכל?

צופיה**

New member
הבחילות לצערי חזרו.....

כאשר הם הפסיקו התחלתי לאכול בהדרגה כמעט הכל - הייתי אצל אמא שלי השבת וממש לא הפסקתי לאכול - ואז הם חזרו אתמול ...... אתמול לא יכולתי לאכול כלום - ניסיתי כל מיני דברים אבל זה עשה לי רע נורא. בערב אכלתי סנדוויץ כי הייתי חייבת בשביל כדור המטרנה- אכלתי אותו כמעט שעה!!!!

מיה :)

New member
אני כבר בשבוע 24, והבחילות חוזרות

היתה לי כבר הפסקה של יותר מחודשיים! מה קורה פה? הבנתי שזה יכול להמשך עד סוף ההריון, ועוד אצלי זה בערבים ובלילות!

צופיה**

New member
אצלי הבחילות כל היום ולא רק בערב

והכי מעצבן שאמא שלי אמרה לי שגם לה וגם לשלושת אחיותי לא היה בכלל בחילות בהריון - הם אכלו הכל כרגיל.... אז למה דווקא אצלי זה שונה????????????????????????????

מיה :)

New member
אצלי אמנם אין אחיות, אבל

גם אמא שלי טוענת שלא סבלה מבחילות בכלל! למה גם זה לא יכול להיות תורשתי ???
די, אני לא יכולה יותר. בחילות, צרבות, משקל! ויש עוד 4 חודשים של כל הפנאן הזה...

*שמ*

New member
בחילות ותורשה ../images/Emo5.gif

היי בנות ובוקר טוב מאיטליה, גם אני סובלת נורא מבחילות אבל לשמחתי לא מקיאה. אמא שלי ואחותה וגם סבתא שלי סיפרו לי שהן הקיאו את נשמתן בכל ההריונות עד למצב של איבוד נוזלים ואינפוזיה, אז אני מעדיפה להישאר עם הגועל-נפש ולא להקיא. אגב מיה, צרת רבים חצי נחמה- גם לי יש בחילות נוראיות כמעט כל ערב, דווקא כשהבעל מגיע הביתה ורוצים לשבת ולאכול משהו... חשבתי שרק אצלי זה ככה כי לא ניתקלתי בתופעה כזאת אצל חברותיי. ביאסת אותי עם חזרת המחילות בשבועות בתקדמים יותר, חשבתי שאני אסבול עכשיו בשביל שקט אחר-כך...
אוף, כמה זמן לא אכלתי

למעלה