אל תישאלו .....

חחחחח....... ממש ברגע זה אני...

אוכלת
טל

מיה :)

New member
איזו רעה את ...../images/Emo4.gif

גם אני מתה לאכול פיצה וכאלה ולא יכולה בגלל הצרבות! ועכשיו זה רק הולך ומתגבר, בהתחלה היו רק בערב, עכשיו במשך כל היום! עם הצרבות אני עוד יכולה להתמודד (TUMS ושקדים) אבל הבחילות...
טוב, לפחות אני לא מקיאה!

אני רעה???../images/Emo4.gif

סתם כי בא לי להתגרות בכן טיפ טיפה! לי לא היו בחילות בכלל אבל כן היו לי צרבות בסוף ההריון. בכלל, ההריון שלי היה אופוריה אחת גדולה. כל כך נהנתי. לא היתה לי בטן עד חודש שביעי כמעט, המשכתי לעשות ה-כ-ל ה-כ-ל אבל כשהגעתי לשבוע 34 בערך חשבתי שהנה אני הולכת להתפוצץ! לא הבנתי איך אסחוב עד שבוע 42. לא יכולתי יותר וכל הזמן קיטרתי. בסוף ילדתי בשבוע 36. פששששש... איזה מזל! טל

New member
אני בשבוע 24, ועומדת להתפוצץ!../images/Emo59.gif

הבטן לא ממש גדולה, ולא רואים אותה מבעד לסוודר הגדול, לא שמנתי באף מקום חוץ מבטן וחזה, וכבר עליתי יותר מ-10 קילו. אני מרגישה כבדה, קשה לי לקום מהספה, אני מתגלגלת מהמיטה בבוקר, יש לי בחילות, צרבות, אף סתום כל הזמן, כאבים בבטן בפנים ובחוץ, קשה לי לנהוג אחרי יום עבודה, יוצאים לי חצ´קונים בפנים, סימני מתיחות על החזה, התחלתי לאכול שוקולדים בלי הפסקה, אני לא יכולה לישון על הבטן - שזה מצב ההרדמות שלי מאז ומתמיד, השיער נושר לי בכמויות... שכחתי משהו? אה, ויש לי עוד בערך 4 חודשים מכל זה! אבל כשהפשושית מתחילה לזוז ולבעוט, זה שווה את הכל!!!

צופיה**

New member
גדילת החזה משמעותית ? צריך לקנות

חזיות חדשות? מי אמר שתינוק זה לא עסק יקר????

New member
אני משתמשת בסוגים הנמתחים

שהיו לי. אבל הוא כבר גדול מידי, כך שצריך לקנות חדשות
הריון הוא תעשיה ענקית של כסף. חתונה, הריון ולידה
ומה עם בגדים? כל המכנסיים והאוברולים עם הפטנטים, כמו ברמי-לי. בשביל כמה חודשים שמשתמשים בזה, זה מאד יקר! כל מכנס בסביבות 180 ש"ח וחולצות בסביבות 150 ש"ח. ואנחנו רוצות להראות טוב בהריון, אז לא קונים בשוק את הסוודרים הגדולים והשרוואלים הנוחים...

פוגית

New member
לפעמים + קישור לכתבה בנושא

לפעמים צריך לקנות חזיות חדשות ולפעמים לא. תלוי עד כמה הוא גדל. וזה, כמו כל התופעות בהריון, משתנה. והינה כתבה על חזיות:

*שמ*

New member
ישנן חזיות מיוחדות להריון

מחזיקות מעולה את החזה בלי ברזלים (לא בריא בהריון) וגם נעימות מאוד. אני מתארת לעצמי שיש בשילב או בחנויות לחזיות. בכל מקרה- אלו לא חזיות הנקה.

noa2

New member
אם את מרגישה שצריך

חזיות חדשות אני מציעה לך לקנות כבר חזיות שיוכלו לשמש אותך גם אחרי הלידה להנקה כי כל העסק מאד יקר לי אישית לא היתה בעית גודל, סוף סוף יש לי בכלל חזה...

New member
אגב, אצלך הבחילות לא חייבות

לחזור. אצל כל אחת זה עובד אחרת.

ashlaya

New member
חזיות - הקאות - בגדים

המון התמודדויות אני כבר מזמן נאלצתי להחליף חזיה....ולא שחסר לי חזה... אני חייבת לשאול אתכן המנוסות איך אומרים אח"כ שהריון זה כייף?בחילות הקאות צרבות וים כסף על בגדים יפים וזמניים... והיום התחילו לי כאבים איומים גם בבטן העליונה וזה כואבבבבבבבבבב

זה בדיוק העניין שאומרים שזה כיף

אח"כ.... כשכבר שוכחים מהבחילות הצרבות הכאבים, נדודי השינה וכו.. ומה שזוכרים זה את הפעמים הראשונות שהרגשנו את העובר, את היחס המיוחד שיש לסתם אנשים ברחוב לנשים בהריון וכו, שאלה רגעים נדירים וקסומים.

התחילו למכור רמי לי

באחת החנויות בקניון סביונים, לא זוכרת איזו. ויש גם חנות למידות גדולות שגם שם יש מחלקת בגדי הריון. תתחדשי

למעלה