אל תסתכל בקנקן אלא בגרוגרת שלו

נינטייב

New member
מתאים לי 13 מתוך 16

מעיד על התחבטות רבת שנים בזהות מינית, ועל החלטה אמיצה לשאת בגאון זוג שדיים ענקיות.

מועמר

New member
הפוך בוגו, הפוך

המסקנה היא שפנינה רוזנבלום תתגלח יום אחד, ועם קצת מזל, אולי גם תטפטף. אולי היא כבר מנערת, ואף אחד לא יודע מזה?

קפת

New member
ברור שפנינה מנערת

היא ניערה את בונדי מהווילה, היגואר ועסקי הקוסמטיקה לא?

יס באך

New member
לא

היא נעירה ובדרך נוערו לה כמה עשרות אלפי דולרים לבונדי מותק. אז מי מבלה עכשיו בחיק הבלונדה בת החמישים בקירוב?

מועמר

New member
תנו רבנן

במקום שבעלי ניעור עומדים, אין מטלטלים גמורים יכולים לעמוד. ניעור זה אישי, טלטול זה לצד שלישי, אחורי טלטול אתה לא קם, אבל אם אתה מנער, משמע אתה קיים.

מועמר

New member
ביביליוגרפיה

צטוט נבחר מתוך ספר שירי העומד לצאת לחנויות לקראת החגים.

מחול השדי(י)ם

נינטוש דארלינג, שדיים הם "ענקיים" (לפחות שלך) ולא "ענקיות". לפי ד"ר עכברוש קור, דווקא איבר זה שקיים רק אצל המין היפה (וגם זה המנותח) מקבל לשון זכר (תרתי משמע). כגודל הציציות כך גודל החזיה.

לא רק השדיים הם זכרים

גם את הרחם, הנרתיק והדגדגן לקחו לנו העכברושים קור, אפילו ששלנו הם.

קפת

New member
לא נעים לי להיות צייקנית

אבל ערמונית ופרוסטטה זו אותה בלוטה, שמצוייה בין הביצים לחור התחת, שיש הקוראין לו פי הטבעת. כמו האגו הגברי, גם בלוטה זו הולכת ות(ט)ופחת עם השנים, עד שהופכת לו לגבר לרועץ. אנחנו, הנשים, מטפטפות לסירוגין מגיל מצוות ועד 51 (גיל ממוצע למנופאוזה), ומשאנחנו חדלות, עוברים הטפטופים, מעשה קסם ואף צדק פואטי - להיות נחלת הגברים. והעטרה, הו העטרה, אינה בידנו. היא בפינו*, וגם כן בליבנו** - תמיד! *כלומר, בפה שלנו, ולא בפין שלנו **מי שעוד יש לו/ה

להחזיר עטרה ליושנה

מזכיר לי את הבדיחה הרפואית הבאה: - איך ניתן לאבחן אצל גבר סוכרת וגם פרוסטטה מוגדלת? - לפי הזבובים על הנעליים (מקווה שיש מישהו כאן שעוד לא מכיר)

לאור בקשות הקוראים

- למה מקבלים יותר על תרומת זרע מאשר על תרומת דם? - כי זאת עבודת-יד - מהו המקום הקר ביותר אצל הפולני? - הביצים: 2 מתחת לאפס - איך מזהים עיוור במושבת נודיסטים? - זה לא קשה - איך גורמים ל-3 קילו שומן להיראות טוב? - מוסיפים פטמה

למעלה