אל תעבדו עליי! אני יודעת שהכנתם מרק!

EdisonGirl

New member
אל תעבדו עליי! אני יודעת שהכנתם מרק!


אז.. איזה מרק כבר הספקתם להכין החורף? איזה אתם הכי אוהבים?

מתכון יתקבל בברכה!
הוספת תמונה תגרום לנו לרייר
 

Puskas

New member
מרק בצל,מרק שעועית ומרק תירס

כבר עברו לי בקיבה ובהמשך אני מאמין שגם מרק מיניסטרונה, מרק ירקות זך, מרק גולש ומרק עגבניות יכנסו לסבב :)
 

lee05

New member
הלוואי

יש לי פלטת חשמל בבית אז זה קצת קזה להכין מרק


מי מנדב לי גז תמורת קערת מרק לבחירתו?
 
אוי, מרק


אמא שלי יודעת שברגע שיורדת הטיפה הראשונה, היא צריכה להיות בכוננות מרק... אחרת אני פשוט לא אגיע הביתה


עוד לא יצא לי להכין מרק אצלי, אבל אמא דואגת לצייד אותי כל סופ"ש בקופסאת מרק שהולכת איתי. החורף כבר היה מרק כרוב, מרק כתומים, מרק ירקות טחון, מרק ירקות זך... וזו רק ההתחלה
 
מרק יאמי! כנסו כנסו מתכון!


הכנות לפני;
הולכים לסופר (או שולחים את אמאבא עם פתק מפורט במקרה שלי) וקונים אבקת קסמים מיוחדת כזאת של חברת קנור או אוסם לא באמת משנה.
אי לא יודעת מה בידיוק האבקה עושה, אבל יוצא טעם ממש טעים למרק!

לוקחים צלוחית, שמים את אבקת הקסמים בתוכה וממלאים במים רותחים והופס פתאום יש מרק ממש טעים!
אפשר גם להוסיף את השקדים המיוחדים למרק, אלה הצהובים המרובעים הקטנים וזאת בכלל ארוחת מלכים.


עכשיו, אחרי שעמלתי וטרחתי לגבי המתכון. למישהו יש מתכון לסחלב מממשמשממשמש טוב?
 

BillieH

New member
מתכון לסחלב ממש ממש ממש טוב!

שולחים את אבא לשוק לקנות אבקה מוכנה, מבשלים לפי ההוראות... אם רוצים להשקיע שמים מלאאאאא קוקוס :)
 
אני היחידה שלא סובלת את הדבר הזה?

פעם אחת הזמנתי את זה במסעדה וניסיתי לשתות/ לאכול את הדבר ההזוי הזה וכמעט הקאתי את נשמתי.
 

EdisonGirl

New member
טוב, זה היה פעם אחת...

גם אני לא אהבתי את זה פעם אחת, אבל הרבה פעמים אחרות כן. זה ממש טעים! אבל תלוי איפה ואת גם צריכה ללמוד את ההעדפות שלך מבחינת תוספות (קוקוס? בוטנים? פיסטוק? אולי בננה? ואולי זה בעצם מה שהרס לך?)
 
האמת שאני לא בטוחה

הגירסא שהגישו לי היתה צמיגית ומתוקה להחריד. ככה זה אמור להיות?
 

EdisonGirl

New member
יאק לא!


אני לא אוהבת כשהסחלב מתוק מידי, ואני לא אוהבת שהוא סמיך מידי! והרבה מקומות לא עושים אותו ככה! אני אמצא מקום טוב עכשיו כשהחורף מגיע, ואעדכן אותך

את צריכה תיקון, אין ספק.
 
סוד מקצועי


ברוב המוחץ של רשתות בתי הקפה כל משקאות ה"חורף" נעשים באותה צורה- אבקה מוכנה ותעשייתית להחריד. זה תקף לגבי סחלב, משקה וניל, שוקולטה, סיידר, צ'אי לאטה.

אז אם בא לכם משהו אמיתי, כדאי שתלכו לבתי קפה הפרטיים
 

EdisonGirl

New member
הנה מישהי שלא טעמה מרק של בית מעולם


איך את יכולה לאהוב ברצינות את הדבר הזה? בתקופה שאכלתי "מנה חמה", זה היה בזמן שאני מחממת את האוכל האמיתי, בתור נישנוש...
 
היי היי בטח שטעמתי!

אמא מכינה כל שבוע מרק אחר (שבסופו מסתכם רק ב 3 טעמים שונים של מרק (אפונה- עדשים- עוף) אבל כל שבוע יש גיוון!)
גם את של הדודה אני טועמת.
רק שתדעי, שהמרקים שאוסם הוציאה, מושלמים. יש בהם סוג של סמיכות מסויימת, ללא טעם לוואי ותעשייתי. ממליצה!

באופן כללי, לא מתה על מרקים. אני יותר בקטע של סחלב

גם קרבו בא בטוב
 

EdisonGirl

New member
טעמתי אותם ממש כשיצאו למדפים

הם אמנם טועמים קצת יותר כמו בית, אבל עדיין רק כמו, ובעיקר, הם עניים יחסית בירקות! מרק סמיך של הבית הוא *הרבה* יותר סמיך.
 
למעלה