אל תקראי לי שירלי../images/Emo98.gif
חחח, המייקל הזה, חחח, הורס אותי מצחוק. נכון, מבחוץ הוא נראה כזה חמוץ ורציני, אבל כשפיליס באה לו אם המשפט "surely, you can't.." הוא לא יכול להתאפק ומוציא את הבדיחה הכי שחוקה בעולם - "אל תקראי לי שירלי, בייב". חחח! הרג אותי מצחוק! NOT! לעומת זאת, המתרגמת הצליחה קצת יותר להצחיק אותי עם היציאה שלה - "אל תקראי לי מתרומם". אין בעיה, חבוב, אף אחד לא יקרא לך מתרומם! זו תהיה פגיעה בכל המתרוממים באשר הם שם. מה בדיוק פיליס מוצאת בו, אני לא מבין!
פיליס יקירתי, הנה טיפ. נכון, את מהממת והכל, וכל אחד יהיה מוכן לשכב איתך על השולחן שלו במשרד. אבל כשאת מכניסה את כריס לתמונה, ואומרת שהיא יכולה לצפות בכם עושים את זה, את עלולה לגרום למייקל הקטן ללכת לישון מוקדם מהרגיל. וזה שסצנה אחרי זה מראים את כריס משתרללת לה כהרגלה עם פול (אגב, לאמא שלי יש בדיוק אותו סרוויס כמו לכריס ופול!) לא עוזר במיוחד. ולחשוב שפעם היא היתה כזו חתיכה! הנה אחת שההריון (לכאורה) לא עושה לה טוב. בטח שזה לא עוזר שסצינה אחרי זה מראים איזה טום בוי כזה, שבכלל יכול להוציא את החשק מהחרמן הכי גדול שיש. ועוד הטום בוי הזה מתווכח עם תומאס, הלטיני ההורס, ואומר לו שהפרקים שלו לא משהו. מה זו האכזריות הזו? בא בחור כזה עם שיער משונה, ואומר לתומאס שהפרקים שלו לא משהו? בושה. שיפטרו מייד את השחקן הזה. ומה פתאום תומאס מתייעץ איתו בקשר לפרקים שלו? שילך לשאול את נינה, היא חברה שלו, וגם סופרת מתחילה, לא? או שילך לרופא, מומחה לדלקות פרקים. עדיף בעצם. איפה נינה באמת? מזמן לא הראו אותה. אבל אנשים, דבר נורא קרה היום בפרק, שמתם לב? דבר כה נורא ואכזרי! חיינו לא יהיו אותם חיים שוב, אחרי זה. אנשים, אתם מוכנים לזה? OK. בילי, כל הפרק, עם חולצה! מה זה הדבר הזה??? אחרי קיץ שלם שבו זכינו לשזוף את עינינו בקוביותיו הנאות פתאום בא לו איזה מפיק או מלביש מתחיל, וברוב חוצפתו מחליט שבילי צריך ללבוש היום חולצה! פשוט בושה. זה אומר שהקיץ עומד לפני סיום? לא נראה יותר את shirtless Billy? אם כן, אני מפסיק רישמית לראות צח"מ. בשביל הפרצופים דורשי הסתירה של מק אני לא צריך לבזבז 40 דקות כל יום, 40 דקות שלא ישובו עוד. יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים! בקיצור, שמישהו ישלח לי מסר כשיתחיל שוב קיץ בג'נואה סיטי, תודה. בתמונה - בחורה שאתם כן יכולים לקרוא לה שירלי, שירלי קלאמפ למעשה, ואם ירצה השם ו/או צופי הטלוויזיה בשוודיה היא תשתתף ואף תזכה באירוויזיון הקרוב. עידית תרחיב בנושא.
חחח, המייקל הזה, חחח, הורס אותי מצחוק. נכון, מבחוץ הוא נראה כזה חמוץ ורציני, אבל כשפיליס באה לו אם המשפט "surely, you can't.." הוא לא יכול להתאפק ומוציא את הבדיחה הכי שחוקה בעולם - "אל תקראי לי שירלי, בייב". חחח! הרג אותי מצחוק! NOT! לעומת זאת, המתרגמת הצליחה קצת יותר להצחיק אותי עם היציאה שלה - "אל תקראי לי מתרומם". אין בעיה, חבוב, אף אחד לא יקרא לך מתרומם! זו תהיה פגיעה בכל המתרוממים באשר הם שם. מה בדיוק פיליס מוצאת בו, אני לא מבין!