אל תקראי לי שירלי

python 4

New member
אל תקראי לי שירלי../images/Emo98.gif

חחח, המייקל הזה, חחח, הורס אותי מצחוק. נכון, מבחוץ הוא נראה כזה חמוץ ורציני, אבל כשפיליס באה לו אם המשפט "surely, you can't.." הוא לא יכול להתאפק ומוציא את הבדיחה הכי שחוקה בעולם - "אל תקראי לי שירלי, בייב". חחח! הרג אותי מצחוק! NOT! לעומת זאת, המתרגמת הצליחה קצת יותר להצחיק אותי עם היציאה שלה - "אל תקראי לי מתרומם". אין בעיה, חבוב, אף אחד לא יקרא לך מתרומם! זו תהיה פגיעה בכל המתרוממים באשר הם שם. מה בדיוק פיליס מוצאת בו, אני לא מבין!
פיליס יקירתי, הנה טיפ. נכון, את מהממת והכל, וכל אחד יהיה מוכן לשכב איתך על השולחן שלו במשרד. אבל כשאת מכניסה את כריס לתמונה, ואומרת שהיא יכולה לצפות בכם עושים את זה, את עלולה לגרום למייקל הקטן ללכת לישון מוקדם מהרגיל. וזה שסצנה אחרי זה מראים את כריס משתרללת לה כהרגלה עם פול (אגב, לאמא שלי יש בדיוק אותו סרוויס כמו לכריס ופול!) לא עוזר במיוחד. ולחשוב שפעם היא היתה כזו חתיכה! הנה אחת שההריון (לכאורה) לא עושה לה טוב. בטח שזה לא עוזר שסצינה אחרי זה מראים איזה טום בוי כזה, שבכלל יכול להוציא את החשק מהחרמן הכי גדול שיש. ועוד הטום בוי הזה מתווכח עם תומאס, הלטיני ההורס, ואומר לו שהפרקים שלו לא משהו. מה זו האכזריות הזו? בא בחור כזה עם שיער משונה, ואומר לתומאס שהפרקים שלו לא משהו? בושה. שיפטרו מייד את השחקן הזה. ומה פתאום תומאס מתייעץ איתו בקשר לפרקים שלו? שילך לשאול את נינה, היא חברה שלו, וגם סופרת מתחילה, לא? או שילך לרופא, מומחה לדלקות פרקים. עדיף בעצם. איפה נינה באמת? מזמן לא הראו אותה. אבל אנשים, דבר נורא קרה היום בפרק, שמתם לב? דבר כה נורא ואכזרי! חיינו לא יהיו אותם חיים שוב, אחרי זה. אנשים, אתם מוכנים לזה? OK. בילי, כל הפרק, עם חולצה! מה זה הדבר הזה??? אחרי קיץ שלם שבו זכינו לשזוף את עינינו בקוביותיו הנאות פתאום בא לו איזה מפיק או מלביש מתחיל, וברוב חוצפתו מחליט שבילי צריך ללבוש היום חולצה! פשוט בושה. זה אומר שהקיץ עומד לפני סיום? לא נראה יותר את shirtless Billy? אם כן, אני מפסיק רישמית לראות צח"מ. בשביל הפרצופים דורשי הסתירה של מק אני לא צריך לבזבז 40 דקות כל יום, 40 דקות שלא ישובו עוד. יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים! בקיצור, שמישהו ישלח לי מסר כשיתחיל שוב קיץ בג'נואה סיטי, תודה. בתמונה - בחורה שאתם כן יכולים לקרוא לה שירלי, שירלי קלאמפ למעשה, ואם ירצה השם ו/או צופי הטלוויזיה בשוודיה היא תשתתף ואף תזכה באירוויזיון הקרוב. עידית תרחיב בנושא.

enicegirl

New member
פחחח...

לא הבנתי מי בתמונה בהתחלה. הבאת מתמודדת לאירוויזיון?
לגבי החולצה של בילי, הוא מתלבש מוזר כזה, כאילו הוא בהוואי, אז רוב הקיץ הוא באמת היה בלי חולצה, זה לא שהוא היה כזה חתיך הורס בלעדיה
ראול יותר. "כריט משתרללת עם פול"? כאילו דאאא, הם בעל ואשה, זה טבעי. ולגבי פיליס, בחייאת, אני לא מבינה מה היא מנסה לעשות, לתפוס את מייקל או את ג'ק? הרי את מייקל היא לא רצתה לפני כמה פרקים כשהם היו במסעדה של ג'ינה. לא מבינה אותה...בחיי.

היא רוצה פאן

לא מחפשת מחוייבות לעת עתה. גם לג'ק היא באה בקלילות מפתה, היא זורמת ותראה לאן הדברים יתפתחו. כעת (לפי המצב רוח) התחשק לה גבר, אז פנתה למייקל.

KOBEMANIA

New member
טעון שיפור!

אני חושב שהגיע הזמן להגיד את זה כל ה"בילי - מק - בריטני" הזה נמאס כבר לדעתי עורכי הסדרה לקחו את כל הנושא של מק רחוק מידי זה כבר הגיעה למצב שיש פרקים ש 35 דקות מפרק של 40 דקות קשורים בדרך זו או אחרת לבילי מק ובריטני זה יפה שבצעירים חסרי מנוח יהיה טינז אבל זה לא יפה ממש לא יפה שזה כבר נהפך להשתלטות זה גורם לכך שאנחנו לא רואים פרק שלם ולפעמים פרקים שלמים דמויות אהובות ומרתקות שגרמו וגורמים לי לפחות לאהוב את צעירים חסרי מנוח אני קורא לשינוי! בקשר לפרק היומי בילי וראול דיברו על היחסים של בריטני שזה בעצם קשור למק בריטני וג'ייטי דיברו על הנקמה של בריטני ב.........מק לקתרין סוף סוף הייתה שיחה רצינית שבה הונחו כל הקלפים על השולחן עם נכדתה.........מק מק מק מק מק מק מק מק אה וכן היו עוד כמה אורחים בפרק שלא הורגשו בכלל

לטעון שיפור

צודק ב 10000 אחוז באמת נמאס כבר מכל השטויות ובאמת הם כבר מתחילים לזלזל באינטלגנציה של הצופים הם מורחים את זה יותר מידי ומק הזאת משחקת אותה שתקנית?????????? מה הקטע שלה כל פעם ששואלים אותה משהו היא שותקת וחושבת איזה 10 עד 20 דקות ואז עונה לי יש הרגשה שאמא שלה למדה אותה (לפני שאת עונה תחשבי 10 פעמים אם להגיד את זה או לא).

taish

New member
צהובון, למה אתה שם בחתימה

את השיר של "משחק החיים"? (הנה, הוצאתי את זה...)

Dawn12

New member
את לא אמורה להבין אותה

זאת לא הסיבה שבגללה היא חזרה.
היא כאן בדיוק בשביל זה - לעשות מה שבא לה, מתי שבא לה, כל עוד זה מתאים לאדם אחד - לה. דרוסילה היתה אמורה גם היא להתקיים לפי אותו עיקרון (בא לי ניל/ בא לי מלקולם) אבל משהו השתבש בדרך כנראה. כמו בהרבה פרקים - גם היום פיליס היתה הסיבה היחידה שלשמה היה שווה לבזבז 40 דקות (32 אם מורידים את הפרסומות).

taish

New member
ומה עם ויקטוריה וריאן?

הם לא היו שווים את ה-40 (סליחה, 32) דקות? לאחרונה נורא התלהבת מהמשחק של ויקי (או אולי זה היה מיוחס לסצינות של "שאריות גרי" בלבד...) בכל מקרה, אני מאוד אוהבת את מה שמתפתח שם ביניהם. זה אמין, בנוי טוב, מתפתח בהדרגה ובקצב הנכון - כל המרכיבים שיהפכו את זה לשווה לצפייה (או לפחות לאזכור בשרשור על הפרק של היום
). פיליס הרגה אותי לגמרי היום. "חרק-על", "אני לא אקרא לך שירלי/מתרומם" (ותודה לפייתון שהסב את תשומת ליבי לבחירתה של המתרגמת בהקשר הזה). ענק! שחר, מה דעתך להקים בפורום פינה של "משפטי מחץ", שתהווה לקט (חלקי) של כל הציטוטים הנבחרים שהיו בסדרה? פיליס יכולה לככב שם בגדול. ותגידו, אנשים, מה נסגר עם ג'ק? איפה הוא? זהו, לא נראה אותו כל השבוע? אם כן, זו תהיה לדעתי בבחינת גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה! אני מגנה את זה בשאט-נפש. it just won't be the same... ובמיוחד עכשיו, כשהשפם נעלם באופן מוזר משהו, היה מתאים לראות את ג'ק מתהלך עם החיוך המקסים הזה שלו, חופשי ונטול דאגות, ומחליף את נושאי השיחה עם אבא שלו מוויקטור לדברים קצת יותר מעניינים (כמו איזושהי אישה סקסית ומגניבה שאני כבר מ-ת-ה שתיכנס לחייו ותעשה לו טוב על הנשמה! מגיע לו!)

Dawn12

New member
המשחק של הת'ר תמיד משובח

וכן - ויקי וריאן גם נתנו היום 3 דקות ראויות לצפייה. מסכים איתך לגמרי שפיתחו את הסיפור שלהם בצורה נכונה מאוד, והכי כיף שזה רק עומד להשתפר.

רונית1

New member
לגבי כריס ופול -

כל פעם שפול וקריקט אוכלים ארוחת ערב בבית תורו לבשל. מתי יגיע תורה?

Dawn12

New member
אני חושב שעדיף שהיא לא תבשל

חרקי-על הם לא הבשלנים הכי גדולים בעולם

שחר, אתה נמשך אלי בטירוף???

תגיד לי מה אני צריכה לעשות כדי לזכות באהבתך... (לשים פאה ג'ינג'ית וללבוש מיני סקסי יעזור?)

Dawn12

New member
אממ...

אני מניח שעוד הבעת פנים תהיה צעד בכיוון הנכון.

קובי צודק!!! תנו גם לזקנים זמן מסך!

מה אנחנו צריכים כדי לזכות בזמן מסך הולם כמו פעם? האם לשנות את שם התוכנית ל"זקנים חסרי מנוח" יעזור?! וכאילו אם זה לא מספיק אז למה לעזעזל שלחו אותי עוד פעם לנסיעת "עסקים" בלי ליידע אף אחד... כאילו מה? חשבו שאף אחד לא ירגיש בהיעדרי? (דיאן המטורללת לא נחשבת
...) אני דורש שיפור גדול בזמן המסך לזקנים הניצחיים של הסידרה אחרת אני אישית יגרום לכך ששם הסידרה ישונה ל-צעירים חסרי מוח !!!

למעלה