חלילה לי !!! ותיזהר שאני לא יתבע אותך על הוצאת דיבה... סילבה שלי תמיד בהיכון...
ו ויקטור ניומן New member 6/12/04 #11 חלילה לי !!! ותיזהר שאני לא יתבע אותך על הוצאת דיבה... סילבה שלי תמיד בהיכון...
K KOBEMANIA New member 7/12/04 #16 בקשר לסילבה אני מציע שתחליף אותו הוא מעולם לא ניצח משפט שנערך בסדרה אני ממליץ על מייקל בולדווין ואם כבר החלפות לא נמאס לך מקוני? תביא גם את שנטל אם מייקל
בקשר לסילבה אני מציע שתחליף אותו הוא מעולם לא ניצח משפט שנערך בסדרה אני ממליץ על מייקל בולדווין ואם כבר החלפות לא נמאס לך מקוני? תביא גם את שנטל אם מייקל
צ צהובון 1 ויחיד New member 7/12/04 #23 מי זאת שאנטל../images/Emo35.gif יש מצב שמדובר בשאנטל פאסטרנק? (לא חשוב, בדיחה פנימית )
ל לימור מאורנית New member 9/12/04 #28 באמת ויקטור אולי תחליף את העו"ד ויקטור באמת צריך להחליף עו"ד וכמובן שמייקל יהיה העו"ד שלו זה גם הכי טבעי כי מייקל תמיד מנצח והוא הכי חזק בשוק אין לי מושג למה הוא וויקטור לא מתחברים ודווקא הם אוייבים הכי גדולים
באמת ויקטור אולי תחליף את העו"ד ויקטור באמת צריך להחליף עו"ד וכמובן שמייקל יהיה העו"ד שלו זה גם הכי טבעי כי מייקל תמיד מנצח והוא הכי חזק בשוק אין לי מושג למה הוא וויקטור לא מתחברים ודווקא הם אוייבים הכי גדולים
P Pete® Pan New member 7/12/04 #25 זוּבּין מתה! קרעעעת לה את השחלות../images/Emo6.gif פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!! מה הולך פה אני נעדר 2 וחצי דקות ויצפאן יורד מהמפה (הוא כבר לא האיש הכי מצחיק בטמבליזיה! )
זוּבּין מתה! קרעעעת לה את השחלות../images/Emo6.gif פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!! מה הולך פה אני נעדר 2 וחצי דקות ויצפאן יורד מהמפה (הוא כבר לא האיש הכי מצחיק בטמבליזיה! )