בצ'כונה שלנו כולם סנובים
Y yoshi6 New member 13/10/10 #32 את מתבלבלת, בוזי גר מחוץ לנתניה. יום שישי אני כנראה נוסע לאירוע של פולגז בהרצליה, את מוזמנת להצטרף.
D dodmiki New member 12/10/10 #6 ככה זה אנחנו הגברים בטוחים שיודעים להגיע לכל מקום , מתברברים שעה , ולבסוף האישה מגיעה בחמש דקות
א אמא לאסף יואב עידו New member 12/10/10 #7 נו, לאן הגענו מישל?? ../images/Emo25.gif שמע, לקרוא את התיאור שלך היה הרבה יותר משעשע מלחוות את זה (אה, בעצם לא הייתי משועשעת כשזה קרה). תגיד, לא היה כבר יותר טוב להגיע לראשון דרך איילון ? מישל, אתה לא אידיוט, אתה בסדר גמור. ותודה רבהההההההההה על הליווי הלוך-חזור
נו, לאן הגענו מישל?? ../images/Emo25.gif שמע, לקרוא את התיאור שלך היה הרבה יותר משעשע מלחוות את זה (אה, בעצם לא הייתי משועשעת כשזה קרה). תגיד, לא היה כבר יותר טוב להגיע לראשון דרך איילון ? מישל, אתה לא אידיוט, אתה בסדר גמור. ותודה רבהההההההההה על הליווי הלוך-חזור
R Rיקושט New member 12/10/10 #9 איכשהו "אמא לארבעה ילדים" לא הקפיצה לי שום קונטציה מינית. אני דווקא חשבתי שמישהי כבר נכנסה בך והתפוצצת עליה או שאתה נכנסת בה.
איכשהו "אמא לארבעה ילדים" לא הקפיצה לי שום קונטציה מינית. אני דווקא חשבתי שמישהי כבר נכנסה בך והתפוצצת עליה או שאתה נכנסת בה.
G G י ט ר י ס ט New member 12/10/10 #21 לא כל כך בעיני אמא עם יותר משני ילדים יכולה לעבור טירונות מתקדמת של גולני, עם יד אחת קשורה.ובקבוק מטרנה בשניה. < הכל באהבה.מעריך אמהות להמונהמון ילדים >
לא כל כך בעיני אמא עם יותר משני ילדים יכולה לעבור טירונות מתקדמת של גולני, עם יד אחת קשורה.ובקבוק מטרנה בשניה. < הכל באהבה.מעריך אמהות להמונהמון ילדים >