אל תשכחו לבקר את ההורים.. מפעם לפעם

אל תשכחו לבקר את ההורים.. מפעם לפעם

לא לכולנו יש הורים כמו של פרח
. מישהי ממש קרובה אליי, רק לאחרונה סיפרה לאביה שהיא לא "חד הורית החולקת דירה עם עוד חדהורית" - אלא לסבית מהמניין. למרבה ההפתעה, הוא לא מת משבץ עלמקום (כמו שהבטיחו לה...). א-ב-ל , לקרובי המשפחה הוא ממשיך לספר את סיפור ה"אחווה החדהורית" של בתו וחברתה הטובה... אז: מה היא צריכה לעשות? לצאת חוצץ? לתת זמן? לתת לילדה שלהן לעשות את העבודה?

כאן מתאימה תגובה שאני קיבלתי

כששאלתי מה לעשות עם אבי, שסיפר לכ-ו-ל-ם כולל משפחה וחברים שבני נולד נימול (במקום להודות ששייגצים שכמותנו לא עורכים בריתות). העצה שאימצתי היתה לא להוציא אותו מהארון ביוזמתי, אבל גם לא להגן על השקר. וכך עשיתי. מי ששאל אותי קיבל תשובה אמיתית ושאבא שלי ייחנק עם השקר. שהוא יסביר למה קשה עליו המציאות. ומי שלא שאל - לא ענייני. מעניין, אגב, מה יעשה עכשיו אדון סבא, שגם בנו השני נולד נימול? טוב, אולי זה גנטי

blonda3

New member
וואוו איזה דיון מעניין../images/Emo45.gif

וההסבר של אורי0 אם מה שהוא כתב שם נכון היה ממש מאלף, למי שלא בקיא בנגבכי ההסטוריה. תודה לך ערבה ואת המאמרים טרם הספיקותי....

המסורת אומרת שהמשיח נולד נימול

אבל אני הייתי מסבירה לו שרפואית זה לא טוב לא נורא אבל גם לא גאווה גדולה. תינוקות שנולדים נימולים זה פגם שבמקרים מסוימים מצריך ניתוח ובמקרים נדירים פוגע בתפקוד המיני לרב זה גורם לעקמת הפין כזו או אחרת ומבחינת היהדות גם מי שנימול עובר ברית מילה אז זה לא ממש עוזר. (היהדות לא תתן לאף אחד לברוח מטקס הקזת הדם הזה).

ניראות

New member
סליחה

אבל מהיכן המידע הזה, על בעיות בתיפקוד המיני? זה ממש שטיטת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה מה שהרופא הקריא לנו מספר

שהוא חשב שהוא ראה שאחד הבנים נימול יכול להיות שזה שטויות אין לי מיד ע אחר על זה

blonda3

New member
גם אני שמעתי

מרופא שטען שהמילה היא אקט בריא ולכן יש גם נוצרים שמלים את בניהם. מעבר לכך-אין לי מושג. אבל ניתן לברר. יש היום רופאים שעושים זאת בהרדמה כך שהתינוק לא מרגיש כאב.

ניראות

New member
אז ככה

מילה היא אינה אקט בריאות. היא אקט סירוס. מוריד חלק מהעצבים המאפשרים עונג רב יותר לגבר. אני מלתי את בני, מתוך לחץ. לא יודעת איך הייתי נוהגת היום. ולגבי בריאות: אם מלמדים לנקות כמו שמלמדים לנקות מקומות אחרים בגוף כדי שלא יצטבר לכלוך, אין שום בעיה. ואת אותו רופא שקרא מהספר, אז כנראה זה ספר מימי תרפפו!!!!!!!!!!!!!!

blonda3

New member
ולי אמרו ההיפך

שלמי שנימול יש הנאה יותר גדולה..... תראי מה זה. לא יודעת מה לגיד לך. יש לי בן אחד והוא נימול. והטכס הזה מחריד בעייניי אבל עדיין ....?

אז טעו.

אפשר להתווכח הרבה על מילה... אבל - בעניין הזה אין ספק. מראש, כפי שכותב הרמב"מ, מטרת המילה היא הפחתת העונג המיני של הגבר... אז אי אפשר להפוך פה את הקערה. (וגם הבן שלנו נימול...)

נראה לי שלא הבנת אותי בכלל

אמרתי לגבי ילדים שנולדים נימולים לא שדיברתי בכלל לגבי ברית המילה עצמה שחי כל כך קשה איתה ולמרות דתיותי אני האחרונה שאסנגר

ניראות

New member
הבנתי

ובן הנולד נימול, לא צריכות להיות לו אף בעיות בתפקוד המיני, או מתן שתן. הקשיים שעלולים להיום זהים לפין לא נימול

לא הבנתי אבל אין קשר

ביו ברית מילה בעד ונגד ובין בעיות למי שלא עושה ברית מילה ומי שכן עושה אדמה אמרה שאבא שלה אומר שהילד נולד נימול אז הסברתי לה שזה(נימול מלידה) נחשב פגם שלפעמים מצריך ניתוח מבחינה רפואית אני חושבת שקוראים לזה עקמת הפין וגם שאין קשר בין זה לבין אי עשית ברית מילה כי גם לילדים שנולדים נימולים עושים ברית (הקזת דם)

קצת סדר ב../images/Emo94.gif: קלופה או שלמה...

עורלה היא עור רגיש ומעוצבב ביותר, העוטף את ראש הפין (העטרה). יש ילדים שנולדים עם עורלה חלקית, כלומר - חלק ממנה חסר (לא באורך, אלא בהיקף). השכיחות - 1:300 עד 1:200 - הרבה מאוד משיחים!
בדרך כלל מום זה (וזה נחשב רפואית למום) מלווה בבעיות בצינורית השתן, שעשויה להסתיים באמצע הפין ולא בקצהו, כך שפתח ההשתנה ממוקם היכנשהוא לאורך הפין ולא בקצה. פגם זה בצינורית השתן, יכול להיות מלווה גם בעקמת הפין, או בפין קטן, או שלא. איתרע מזלי ויש לי שני בנים עם התופעה הזו, המכונה היפוספדיאס. לפיצי הבכור היה מצב קל שתוקן בניתוח, והשארנו את מרבית העורלה שיש לו על כנה (אגב, באירופה מקובל סוג ניתוח להשלמת העורלה מסביב לפין). לבן השני יש היפוספדיאס בינוני, שיתוקן אף הוא. לצערי, בדרך כלל משתמשים בעורלה לצורך הארכת צינורית השתן, כך שאולי נאלץ למול אותו לצורך זה. אין לי משיחים בבית ולהגיד שהילד נולד נימול זה סוג של שקר לבן שאבא שלי המציא כדי להתמודד עם מציאות שאינו מכיר. אבל אמא שלי הגדילה לעשות, כי עכשיו היא הציעה למול גם את הבכור, כדי שהאחים יהיו שווים! מה אגיד לכם, הצעד הבא יהיה לקצץ רגליים שיהיו בגובה שווה? או אולי את ארוך האף? ואני לא אגיד כלום על החתכים בשפתיים, כדי לא לגלוש למקאבריות...

אבא גאה

New member
אפרופו מקאבריות

אני תמיד אומר שלאבא שלי יש רק עין אחת ואיזה מזל שהוא לא נורא התעקש שאני אהיה "כמוהו"... שזה אחד הטיעונים שאבות משתמשים בו הרבה...

למעלה