אל תשכחו לבקר את ההורים.. מפעם לפעם

ניראות

New member
אין קשר בין

פין נימול לעקמת הפין. גם ילדים שנולדים לא נימולים יכולים להיות עם עקמת הפין.

אבא גאה

New member
גם להורים של היה יותר נוח

לתקופה ארוכה מאוד להציג אותנו כ"חברים", "שותפים" והשד יודע מה עוד. יום אחד דיברתי עם אמא שלי אחרי ששמעתי אותה אומרת בטלפון שהבן שלה הגיע עם השותף שלו וכו'... שאלתי אותה מה הקטע הזה עם השותף. היא אמרה שלא נוח לה להגיד "בן זוג" כי זה מיד עושה הרגשה של התלחשויות ורכילות. שאלתי אותה אם יש לה ספק שהא/נשים הקרובים לה (אלה שהיא מעולם לא שוחחה איתם על זה כמו אחיות שלה וכו'..) אם יש לה ספק אם הן יודעות או באמת מאמינות שמיילס הוא כזה שותף נאמן לדירה שכבר 10 שנים הוא עובר איתי מת"א לחיפה למיאמי ליהוד לראשון וכו'.... היא צחקה כי היא פתאום הבינה שזה באמת שותף מאוד נאמן, "לא" היא אמרה "הם יודעות, כמובן שזהן יודעות" "אמא, אמרתי, אם יש משהו שלא מדברים עליו אז הוא מיד הופך לרכילות "הידעת ש.." וכיו"ב. אבל אם אומרים "זה בן הזוג של הבן שלי" אז פתאום, אופס, אין על מה להתלחש, הנה אפילו היא אומרת את זה בקול רם." היא מילמלה עוד כמה משפטים על כמה שקל לי לדבר אבל אני לא מבין וכו'... ושבוע אח"כ שמעתי אותה אומרת "הבן שלי ובן הזוג שלו". אבל אמא שלי היא משהו משהו כבר אמרתי? לפעמים צריך להעיר את תשומת ליבם ולדבר על מה שלנו נראה ברור וטיבעי נורא.

אמא שלך באמת משהו ../images/Emo23.gif

כשאני חושבת עליה בחתונה שלכם, נראה לי שאפילו האמא שלי יכולה ללמוד ממנה משו, למרות שהיא ממש בסדר בפני עצמה
. אבל, מתברר שגם לה לקח 10 שנים, לקדם אותכם משותפות לזוגיות???

אבא גאה

New member
10 שנים ואני חושד בה

שרק הילד גרם לה לעשות את השינוי הסופי, כי היא התחילה להציג אותו כ"הנכד שלי, הבן של אבא ומיילס"......

אמא גאה

New member
אני מסכימה עם אבא גאה יש לדבר על

מה שמרגישים שיש מקום לדבר. אבל ברשותכם אביא משהו מהצד של ההורים. אני קיבלתי את בתי, טוב לא מהדקה הראשונה אבל מהשבוע הראשון. (אבל רגע אסביר, אהבתי, חיבקתי וכו. לא דחיתי אותה חלילה. אבל הייתי קצת מבולבלת, חיפשתי תשובות לשאלות, וכו') לקח לי שבוע ל"התאפס". אבל תחשבו על זה גם השבוע הזה יכול להוות בעיה. כי לילדים שלנו יש ציפיות מאיתנו. הם כבר עברו את תהליך הקבלה של עצמם בעיני עצמם, הם מצאו חברים כמותם ואת הדרך לקהילה או לאגודה ונעטפו בחום ובתמיכה. ומה עם ההורים ? זה חדש להם הם גם צריכים את הזמן לגלות שלא התמוטט עליהם גג העולם, לא ? אז נכון היום אני מספרת לכל העולם ואחותו שיש לי 2 בנות, חתן וכלה. לא מבינים, אז אני מסבירה. ואתם חושבים שלא מרכלים ??? מרכלים. אז מה ? מה שאני מנסה בעצם להבהיר זה. אל תכעסו על ההורים, תנו להם קצת זמן לקבל את השוני. אנחנו בדיוק כמותכם - זקוקים לזמן !

../images/Emo45.gif

וראו זה פלא..להוריי הדתיים לקח עוד פחות זמן לקבל אותי ,מאשר לקח לי ללמוד את עצמי ...

blonda3

New member
מנסה../images/Emo8.gif

להעביר משהו..... לא ממש קשור.... תסלחו לי הפעם, טוב? גם אם זה לא יצליח.

למעלה