הכי כיף לרצות ולעשות בלי לחכות יותר מידי ככה זה בשוונג
ח ח ל ו ם ר ע New member 8/11/07 #21 ../images/Emo3.gif הכי כיף לרצות ולעשות בלי לחכות יותר מידי ככה זה בשוונג
ח ח ל ו ם ר ע New member 8/11/07 #23 שטויות.. הידיות של האופניים, 2 עלו לי 20 שקל השרוכי עור- 5 שקלים למטר (3 מ' סה"כ) במקום מיתר קשירה השתמשתי בשרוך של נעל, והוא נהדר סה"כ 35 שקלים.
שטויות.. הידיות של האופניים, 2 עלו לי 20 שקל השרוכי עור- 5 שקלים למטר (3 מ' סה"כ) במקום מיתר קשירה השתמשתי בשרוך של נעל, והוא נהדר סה"כ 35 שקלים.
D Dan_Kap_ Active member 10/11/07 #29 זה מה שיפה אפשר למצוא וליצור צעצועים מדהימים, בלי להגיע לליגה של מאות ואלפי שקלים - רק צריך ראש פתוח ועיניים פקוחות...
זה מה שיפה אפשר למצוא וליצור צעצועים מדהימים, בלי להגיע לליגה של מאות ואלפי שקלים - רק צריך ראש פתוח ועיניים פקוחות...
ח ח ל ו ם ר ע New member 8/11/07 #24 הנה השני ../images/Emo9.gif עדין יותר מפיק כאב עדין למקומות עדינים יותר פשוט כי היה בא לי
ח ח ל ו ם ר ע New member 8/11/07 #26 אגב.. הוא מתנה לידיד שלי שביקש אחד כזה בדיוק אני אישית בעד הקודם יותר מכאיב יותר טוב יותר זה עדין, לצרכים שידיד ביקש
אגב.. הוא מתנה לידיד שלי שביקש אחד כזה בדיוק אני אישית בעד הקודם יותר מכאיב יותר טוב יותר זה עדין, לצרכים שידיד ביקש
G G I R L P New member 8/11/07 #27 ../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif מדהים!!! זה מראה שכל אחד יכול...!!! כל הכבוד!
../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif מדהים!!! זה מראה שכל אחד יכול...!!! כל הכבוד!