"אם אלה החיים"-אז מי רוצה סינגל?

"אם אלה החיים"-אז מי רוצה סינגל?../images/Emo41.gif

כמובן שאתם תקבלו את הסינגל רק כשהוא יצא לרדיו, אבל בגלל לחץ רב שאני מקבלת במסרים אני מתחילה כבר עכשיו את המשימה שלכם.. הפעם זאת תהיה משימה יותר קשה המשימה הראשונה שלכם היא לעצב תמונה+משפט מהשיר (מי שירצה את מילות השיר שיפנה אליי במסר, אסור לפרסם בפורום) אתם מוזמנים לעשות עיצוב עם כל תמונה שתרצו מהאלבומים ויש 300 תמונות. רק תשתדלו לשלב את התמונה הזאת בעיצובים שלכם. משימה שניה גם היא בעיצוב, היא להכין מיצג או קליפ מהתמונות של קרן או תמונות אחרות שיש לכם ולדעתכם מתאימות. (גם מי שלא מבין בפוטושופ. יכול להשתמש בVIDEO MAKER של WIN. אם אני יודעת להתמש בזה תאמינו לי שכל אחד יכול). משימה שלישית היא לעשות משהו מיוחד בעיצוב, מה שבא לכם, עם קטעי קול, משהו שידהים את כולנו... בהצלחה לכולם והפעם רק מי שבמת ישקיע יזכה בסינגל!!! *יש לכם שבועיים לביצוע המשימה (שזה המון זמן).

תעשי מצגת, מה הבעיה?

זה הכי קל בעולם.. אין מה לדעת.. תאמיני לי שאני לא מבינה כלום בגרפיקה. אני כ"כ אוהבת לצלם, אבל אני ממש עקומה ולכן כל מה שקשור בעיצוב זה לא אני... חברה שלי מעצבת לנו משהו יפה לפורום כי היא מומחית, אז אני לא מצפה מכולם לעשות ברמה הזאת, אבל כל דבר שהוא יכול להועיל.. אל תשכחי שיש 10 סינגלים... מספיק לכולם..חחח

I מ י ר ב I

New member
בטח את חושבת שאני נודניקית...

ומקטרת על הכל... אבל אני לא יודעת להתעסק בזה...פעם ניסיתי לעשות מצגת וכל התמונות שם יצאו מעוותות כי לא ידעתי להגדיל...אין,אני לא מבינה בזה... אני לא מתבכיינית,באמת,יש המון מוכשרים והם בטוח יעשו משהו מהמם!!! אולי אני אעשה משהו קטן רק כי אני ממש ממש רוצה את הסינגל,אבל אל תצחקי עליי...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחח למה לצחוק../images/Emo15.gif

תראי בשביל מצגות וכאלה באמת שלא צריך כישרון חוצמזה תראי אותי מתעסקת עם הפוטושופ כמו גדולה אבל כישרון...פפפף ממני והלאה
זה יותר עניין של סבלנות ואת כן רוצה את הסינגל אני כבר מתארת לעצמי איזה דבר מהמם תעשי ואם את צריכה עזרה אני פה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

לוידעת למה ההודעה שלך פשוט הצחיקה אותי

תשתמשי בתוכנה שאמרתי

לא צריך להקטין שם את התמונות. תפתחי את התוכנה ותראי כמה זה פשוט

החיים לא תמיד הוגנים...

הפעם צריך לעשות משהו שיתרום לפורום וחידון או כל מיני דברים אחרים לא נשארים פה ולכן אין סיבה לעשות עוד חידון, מה גם שאם אני אעשה עוד חידון, אף אחד ואני מדגישה אף אחד לא ידע את התשובות.. חחח.. אז לא חבל? אני מוכנה לעשות חידון במיוחד בשבילך ואני מבטיחה לך שאת לא תדעי את כל התשובות

צריך רק משימה אחת!!!

סורי שלא הייתי ברורה. כמובן שמי שרוצה את שלושתן מוזמן

אהה נבהלתי לרגע../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אז את יכולה לשלוח לי את המילים?

שגעוגי

New member
../images/Emo99.gif איזו תמונה מדהימה 3>, ../images/Emo10.gif

כ"כ הרבה משימות
? אני לא כשרוני כ"כ
. חוץ מלעצב תמונות בפוטושופ אני לא מי יודע מה. בכל מקרה, אני מחכה בקוצר רוח לשמוע את הסינגל!
(הו-מתי הוא יוצא?) ובהצלחה לכולם!
.

למעלה