לשלוח לך לשלוח לך את המשימה במסר?
ר רוני דואני בנשמה שלי New member 12/6/06 #22 משתתפת../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif אני רוצה שתשלחי לי מסר עם מילות השיר :]
ט טל ליהיא New member 12/6/06 #23 לא לשכוח להמשיך להצביע לגלגצ וג'../images/Emo41.gif לתחרות הזאת יש זמן שבועיים, כך שאל תפסיקו להצביע כי רק עד מחר בבוקר אפשר להמשיך לדרג את גלגלצ וג' וזה ממש חשוב... כדי שכשאם אלה החיים יכנס למצעד איתי עדיין יהיה שם ובמקום גבוה...
לא לשכוח להמשיך להצביע לגלגצ וג'../images/Emo41.gif לתחרות הזאת יש זמן שבועיים, כך שאל תפסיקו להצביע כי רק עד מחר בבוקר אפשר להמשיך לדרג את גלגלצ וג' וזה ממש חשוב... כדי שכשאם אלה החיים יכנס למצעד איתי עדיין יהיה שם ובמקום גבוה...
R Rachel47 New member 12/6/06 #33 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאממ..שאלה..../images/Emo15.gif אני יכולה לעצב כמה דברים או שזה חייב להיות עיצוב אחד וזהו
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאממ..שאלה..../images/Emo15.gif אני יכולה לעצב כמה דברים או שזה חייב להיות עיצוב אחד וזהו
R Rachel47 New member 12/6/06 #38 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח אני אהנה../images/Emo15.gif אני לא מבטיחה שיצא משו אבל יופי כי יש לי כבר 3-4 ולבחור ביניהם היה יכול להיות..בלתי אפשרי את אומרת להתחיל להעלות עכשיו או לחכות קצת עם זה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח אני אהנה../images/Emo15.gif אני לא מבטיחה שיצא משו אבל יופי כי יש לי כבר 3-4 ולבחור ביניהם היה יכול להיות..בלתי אפשרי את אומרת להתחיל להעלות עכשיו או לחכות קצת עם זה