אם אנו כבר עוסקות בעניני מפגש הורים

*שיר

New member
אני מסכימה איתך ../images/Emo22.gif

המפגש הראשון הוא קצת לחוץ וטעון, ולכן עדיף לעשות אותו בעדינות רבה... אם יש אחים קטנים שעוד גרים בבית, אז בסדר, אבל אם לא, אז עדיף לא לגרור את האחים על נשותיהם וטפם. את זה באמת אפשר לשמור לפעם הבאה..

שירי71

New member
../images/Emo23.gif תודה. אני היום ביום מוזר ו

ורגשני כזה... אז תודה על החיזוק בדבר הזה.

*שיר

New member
בשמחה, והנה עוד משהו ../images/Emo24.gif

ועוד כמה טיפים קטנים, שכבר דוסקסו פה, אבל תמיד טוב לחזור עליהם. כדאי להכין את ההורים משני הצדדים טוב-טוב. כלומר, לספר להם על ההורים מהצד השני, תחביבים, עבודה חברים וכו´, וכמובן גם דברים רגישים כדי שלא יעלו בטעות בשיחה ויגרמו למבוכה. כדאי לכם גם לחשוב על כל מיני נושאים לשיחה במידה והשיחה תתקע. נגיד, איזה סיפור מצחיק (בעניין הבית?) או לשתף באיזוהשי בעייה נחמדה (עיצוב הבית?!).

שירי71

New member
מצויין וחשוב

בעיקר משום שמדובר באנשים מאד שונים בגילאים ובסגנון, ומשום שמש בא לי שהם ירגישו טוב אחד עם השני ויהפכו למשפחה שמעבר לרשמיות יהיה להם טוב ביחד...

הילית*

New member
אני בעד. מטרת המפגש הראשוני הינה

הכרות בין המשפחות ולכן חשוב מאוד גם המפגש בין האחים שמהווים חלק מהמשפחה הקרובה ביותר. אצלנו, המפגש הראשון היה אצל ההורים שלי עם ארוחת צהריים עשירה והוזמנו גם האחים. המפגש השני היה בארוחת צהריים אצל ההורים שלו וגם אז הוזמנו האחים. זה היה מאוד נחמד ובעיני מאוד מומלץ!

ציפורוש

New member
אנחנו הפגשנו קודם את ההורים, פעמיים

פעם ראשונה, ישבנו בנחת בבית קפה, סתם להכיר. פעם שניה ליותר תיכנונים (סילקו אותנו כדי לדסקס ענייני כספים) ופעם שלישית, כשההורים כבר מכירים, והצלת הערב מוטלת כבר לא רק על כתפינו, הפגשנו את כולם- אחים והורים וסבים וסבתות. וכל פגישה הייתה יותר כיפית מהקודמת..

*שיר

New member
אצלנו בכלל ההורים כבר קצת הכירו

עוד מקודם, אז כל הארוע היה שונה. אני מאמינה שזה מאוד תלוי בנפשות הפועלות, ואת זה כל זוג יודע לבגי עצמו...

מה שאנחנו עשינו

אנחנו הפגשנו את ההורים קצת אחרי שעברנו לגור יחד (עברנו בערך שלושה שבועות לפני התכנון, במקור רציתי שיפגשו לפני המעבר), התחלנו במסעדה נחמדה וזה גם שבר את הקרח. בשלב הקינוח אחותי הצטרפה, ואז נסענו כולנו לדירה של הגבר ושלי לקפה וכדורגל בטלביזיה. שבועיים-שלושה אח"כ היה לי יום-הולדת, וההורים של הגבר כבר הוזמנו. ואז הוא גם הציע נישואין... כך שהכל הסתדר ממש יפה... ומאז, כשיש אירוע משפחתי אצלנו אני מזמינה את ההורים שלו גם. עכשיו ההורים שלו קנו בית (סיפור ארוך) ולחנוכת בית הם מתכננים להזמין את ההורים שלי... בקיצור, פגישה ראשונה לדעתי עדיף במקום נייטרלי, בלי שאף אחד עובד ממש, אחים לצרף רק אחרי שההורים הכירו והקרח נמס... ואח"כ... תזרמו עם זה... מעכשיו אתם משפחה אחת ! - והקטע שאני באמת הכי אוהבת בעולם, זה כשהאחיינים הקטנים שלי (4, 2, 10 חודשים) מתייחסים לגבר כאל ´דוד´... אוח, זה מתוק...

למעלה