אם אני אעשן גראס אני אהיה מקובל?

sugar girl 13

New member
בעעעעעע!!לא נראה לי!!!../images/Emo4.gif

איזה שטויות...אם אהת רוצה להיות מקובל תנסה להראות לאחרים פשוט מי אתה!!!בלי אגו, התלהבות יותר מידי,התנשאות...צריך שיהי לך בטיחון קודם כל בעצמך!!!!...וככה תנסה להיות מקובל..לא דרך לעשן..כי זה רק מוכיח שאתה נגרר ...ועוד משפט חשוב!!!: "שאתה מנסה לעשות רושם- זה בדיוק הרושם שאתה עושה...!!"

../images/Emo45.gif מסכימה!

אסור להיכנע בשום פנים ואופן ללחץ חברתי ובטח לא כשמדובר בסיכון חיים!

RoyceGracie

New member
חחחח אני אוהב שמדברים שטויות.....

אני מציע שתקראו כתבות על גראס.... תראו מה זה באמת עושה. ועל רמות CPU בגראס... אחר כך תתנו דעה על זה..... אני לא מעשן את זה, אבל אני יודע למה, אתם בניגוד אליי, לא יודעים למה אתם לא מעשנים..... "מתלהב" זה לא בעיה של בן אדם. "מתלהב" זה קנאה של הסביבה !!! אל תתיחסו לאנשים שאומרים שאתם מתלהבים בגלל שזה נובע מקנאה בתכלית... תתלהבו כמה שבא לכם ! זה בריא מאד מפחינה פסיכולוגית.

RoyceGracie

New member
סליחה ! תיקון !

אל תקראו כתבות על גראס, כל הכתבות רואות את הגראס בצורה שלילית מידי... תדברו עם מומחים לזה... אנשים נטרלים שרואים את התמונה במבט על. (ד"א, אל תתיחסו למילים קשות שכתבתי בהודעה הקודמת. זה רק סגנון דיבור. אין לי כוונות רעות)

להתלהב זה כיף,

ולהתלהב זה אכן בריא, כי להתלהב משמע לשמוח ולהיות מאושר, אבל יש הבדל בין להיות מתלהב מדברים של עצמך לבין להתלהב על אחרים, או במילים אחרות: להתנשא. ההבדל הוא דק, אבל הוא עצום. תעשן, לא תעשן, זה לא ענייני. העיקר שתעשה את זה לא בגלל לחץ חברתי, אלא בגלל שאתה אוהב או נהנה מזה. זה העיקר.

RoyceGracie

New member
תגובה

להתלהב ולהתלהב על אחרים, אין הבדל !!! הכל תלוי באיך שהסביבה שלך לוקחת את המילים שלך..... אדם אחד יכול לקחת את המילים שלך כמשהו מעליב ומתלהב עליו ואחר לא.... התלהבות היא בעיה חברתית, לא בעיה אישית... היא בעיה של ביטחון עצמי נמוך ושל חוסר "מסוגלות עצמית" של חלק מבני האדם. תראי שיש דפוס מסויים של אנשים שנעלבים וטוענים שאחרים מתלהבים עליהם. ויש כאלה שלא מזיז להם..... ביטחון עצמי זה לא רק שימחה עצמית. התרומה הכי גדולה של "התלהבות" לנפש האדם היא ביטחון עצמי, ושיפור ה"מסוגלות העצמית" של האדם מה שבסופו של דבר מביא לשיפור יכולות, ותוספת מוטיבציה למטרות שלך... דבר נוסף ואחרון: נראה לך שקיים אדם שלא נהנה מלעשן גראס ? הסיבה שלא כולם עושים את זה היא שזה לא בריא... ומשפיע לטווח ארוך.

p r u d e n s

New member
טוב, תראה,../images/Emo182.gif

נראה לי שסטינו מהנושא. רוצה להיגרר לסמים? תיגרר. אבל כמו שנאמר, תעשה את זה בגלל שבא לך ולא כדי להיות קול.

sugar girl 13

New member
../images/Emo70.gifלא הבנתם מה אמרתי....

אני לא אמרתי שלהתלהב זה לא כיף או לא טוב....אבל!!!אני חושבת שמותר להתלהב וזה יכול להיות כיף (בשבילך!!) אבל אני אמרתי "לא להתלהב יותר מידי, להתנשא..."זה מה שאמרתי!אז אל תפרשו אותי אחרת....ודרך הבטן לדעתי שאנשים מתלהבים עליי\מעצמם זה ממש לא מראה על ביטחון עצמי כי אני לדוגמא בעלת ביטחון עצמי אבל לא מתלהבת מעצמי ולא על החברים שלי....זה לא קשור כל כך...ולדעתי זה גם ממש לא נעים שאנשים מתלהבים עלייך\מעצמם יותר מידי בתור אחת שיש לה חברים שכן מתנהגים ככה זה ממש לא נעים (במילים יפות..) ובמילים לא יפות מגעיל,דוחהה!!!!ואני לא נהנית להיות עם אנשים שחושבים את עצמם יותר מידי ושכל כך מתלהבים את עצמם ...ושברעיון שבראש שלהם כל הזמן עובר המשפט " אני יותר טוב ממנו, הוא סתם חרא..אני טוב,חכם,יפה,נחמד....ובלה בלה בלה"

תקשיב לי

תעשן גראס לא תהיה מקובל.. אתה סתם תהיה נחשב כסטלן בשיכבה..לא מייחסים לזה חשיבות.. יש "מקובלים" שניסו.. ויש שמעשנים קבוע.. אבל לא בהכרח אומר שכל מי שינסה יהיהעם מוניטין אחושילינג מוניטין.. אני אישית חושבת שמרכזניקים נוטי למקובלות בחברה הטובה ולא הערסית פרחית שהם לא נחשבים מקובלים בכלל..הם נחשבים למשהו ששולט בבצפר כי יש הרבה כאלה..חחחחחח

אחרי הכל

תעשו טובה י שילך לעשן גראס בהפסקה בסופו של דבר יהיה מאלה שכולם מדברים עליו אבל זה לא יהיה בגלל העישון באמת שלא אם אתה בן אדם ק\כזה אז אתה לא צריך את העישון בשביל זה כי אם אני חושבת על זה את יש ילדה מהכיתה שלי שעישנה והיא בטוחה כרגע שהיא ממש מקובלת,היא לאאאאא כולם מתייחסים אליה אותו דבר -בזלזול גמור רואים שהיא עשתה את זה די מלחץ אבל היא היתה כלום לפני והיא יותר כלום אחרי אם אתה עשוי מהחומר הנכון אתה תהיה זה גם בלי הגראס תחשוב אם הבריאות שלך שווה את זה מי שכתבה את מה שכתוב מעלי צודק ב100% מרכזניקים נוטי מקובלות בחברה טובה זה הכי נורמלי אבל זה שפרחות ערסים וכדומה מקובלים לא קשור לכמויות זה קשור לזה שייש 3-4 כאלה בכל כיתב כמו משהו שאתר למעלה החבורה שלהם והם יושבים במרכז השכבה ויורדים על כולם כולל עצמם זה מה שמחזק אבל זה ממש לא זה כי בכיתה הם סתם עוד חבורה של מפגרות... סורי על האורך...

לכי תפליצי במים רותחים ../images/Emo3.gif

הזהרתי אותך כבר להפסיק לכתוב כך, ראי הוזהרת. פעם שניה.

אז אינך מתכוונת להפסיק?

ועכשיו, ברצינות, בינינו, ילדה, תגידי לי, מה ההתעלקות הזו על הפורום מביאה לך? חוצמזה שכולם עכשיו מתחילים לשנוא אותך? חוצמזה שנדבר עם הנהלת תפוז ונדווח עליך? חוצמזה שאת כותבת הודעות ללא קשר וסתם מפדחת ת'עצמך? את הרי יודעת שהיא לא מביאה לך כלום. אז אולי פשוט cut the crap כבר עכשיו, במקום לגרור את זה, נעשה 'סולחה' והכל יהיה טוב ויפה? מה דעתך?

דעתי היא:הבה נעשה סולחה!

אני באמת נורא נורא רוצה להשתלב כאן ולהיות מקובלת ומגניבה. אפשר?
נ.ב:אין לך על מה להתלונן, כיוון שאינני מקללת, כי אם מביעה דעתי כבת-שיח תרבותית.

את לא צריכה להיות מקובלת ומגניבה,

אבל אנחנו נשמח אם תשתלבי כאן. רק אנא ממך, אל תעירי הערות פוגעות לאנשים, כפי שעשית עד עכשיו, ואני בטוחה, אני בטוחה במאה אחוזים שאת יודעת על מה אני מדברת. ד"א, הצצתי ב'אהבה בגיל ההתבגרות' וראיתי שנתת כמה עצות נהדרות. את באמת נראית לי כמו אחת שיש לה הרבה מה לתרום, אז די, די עם כל העסק הזה של הריבים חסרי הפואנטה. מקובל?

תראי, תשמעי..

קודם כל, תודה. אני לא חושבת שממש פגעתי באנשים.. זכותי להיות מקובלת. ובכלל-מה זה פורום מקובלים לא מקובלים? העובדה שאתם פותחים פורום כזה, רק מעודדת אנשים להמשיך עם החרא הזה, שמאמלל כ"כ הרבה אנשים. וזה דפוק וילדותי. אני בטוחה שאם כ"כ רציתן לפתוח פורום, יכלתן למצוא נושא קצת יותר נורמלי להתדיין עליו.. בשביל מה זה?

למעלה