לראות ולשמוע אני לא יכולה,
לקרוא לעומת זאת כן
ואכן קראתי. תראי, יש הבדל בין זה שאת חושבת שהפורום דפוק, ושהנושא כשלעצמו מטופש, לבין להתעלק עליו ולכתוב הודעות בנוסח 'אני מקובלת, אני מגניבה, אתם לא' רק כדי להוכיח נקודה זו או אחרת. את ילדה גדולה, ואת לא טיפשה כפי שהבנתי, אז למה לך לרדת לרמה הזו? הא? בשביל מה? זה סתם. זה באמת סתם. את לא אוהבת את נושא הפורום? חושבת שהוא לא בשבילך? לכי מכאן. אף אחד לא הכריח אותך לכתוב כאן, אף אחד לא כפה עליך להישאר כאן... את מוזמנת ללכת. מצד שני, את גם מוזמנת להישאר, אבל את צריכה להבין, שהפורום הזה נפתח מתוך מטרה מסויימת ואידיאל של לדבר על מה שמציק, תקראי את 'הודעת המנהל' ואולי תביני קצת יותר טוב שמהות הפורום היא קצת יותר עמוקה מנושא המקובליזציה בכיתה ד' או משו, אם היו לך ספקות וזה מה שחשבת. עכשיו אני צריכה ללכת, אחזור בערב, ועד אז, אנא ממך, אל תציפי את הפורום, בסדר? שוב, את מוזמנת להישאר עמנו, להביע את דעתך, אנחנו לא נגד דיעה שלילית, על הפורום ובכלל, אבל לכל דבר יש צורה, ויש את המילים המתאימות, והדברים צריכים להיאמר או להיכתב, ליתר דיוק, בנוסח אחר. את יודעת למה אני מתכוונת, אני בטוחה. שלא תחשבי שאנחנו נגד ביקורת בונה, חס וחלילה, זה הדבר האחרון שאני רוצה שתחשבי, כי אנחנו פתוחים כאן להערות ולביקורות, אבל כל עוד שהן בונות, ולא הורסות. [חיחי, זה מזכיר לי את 'ארץ נהדרת' אתמול, שחברת הכנסת סיגל עזריאלי אמרה לאייל קיציס: "אפשר להעיר לך ביקורת בונה על התוכנית?" "כן, וודאי?" "התוכנית חרא." זו לא סוג הביקורת שאנחנו מצפות לה, כמובן
] וזה כל מה שיש לי להגיד בנושא, למעשה. מקווה שהבנת.
לקרוא לעומת זאת כן