אם אני אעשן גראס אני אהיה מקובל?

לראות ולשמוע אני לא יכולה,

לקרוא לעומת זאת כן
ואכן קראתי. תראי, יש הבדל בין זה שאת חושבת שהפורום דפוק, ושהנושא כשלעצמו מטופש, לבין להתעלק עליו ולכתוב הודעות בנוסח 'אני מקובלת, אני מגניבה, אתם לא' רק כדי להוכיח נקודה זו או אחרת. את ילדה גדולה, ואת לא טיפשה כפי שהבנתי, אז למה לך לרדת לרמה הזו? הא? בשביל מה? זה סתם. זה באמת סתם. את לא אוהבת את נושא הפורום? חושבת שהוא לא בשבילך? לכי מכאן. אף אחד לא הכריח אותך לכתוב כאן, אף אחד לא כפה עליך להישאר כאן... את מוזמנת ללכת. מצד שני, את גם מוזמנת להישאר, אבל את צריכה להבין, שהפורום הזה נפתח מתוך מטרה מסויימת ואידיאל של לדבר על מה שמציק, תקראי את 'הודעת המנהל' ואולי תביני קצת יותר טוב שמהות הפורום היא קצת יותר עמוקה מנושא המקובליזציה בכיתה ד' או משו, אם היו לך ספקות וזה מה שחשבת. עכשיו אני צריכה ללכת, אחזור בערב, ועד אז, אנא ממך, אל תציפי את הפורום, בסדר? שוב, את מוזמנת להישאר עמנו, להביע את דעתך, אנחנו לא נגד דיעה שלילית, על הפורום ובכלל, אבל לכל דבר יש צורה, ויש את המילים המתאימות, והדברים צריכים להיאמר או להיכתב, ליתר דיוק, בנוסח אחר. את יודעת למה אני מתכוונת, אני בטוחה. שלא תחשבי שאנחנו נגד ביקורת בונה, חס וחלילה, זה הדבר האחרון שאני רוצה שתחשבי, כי אנחנו פתוחים כאן להערות ולביקורות, אבל כל עוד שהן בונות, ולא הורסות. [חיחי, זה מזכיר לי את 'ארץ נהדרת' אתמול, שחברת הכנסת סיגל עזריאלי אמרה לאייל קיציס: "אפשר להעיר לך ביקורת בונה על התוכנית?" "כן, וודאי?" "התוכנית חרא." זו לא סוג הביקורת שאנחנו מצפות לה, כמובן
] וזה כל מה שיש לי להגיד בנושא, למעשה. מקווה שהבנת.

מקובליזציה בכיתה ד' זו בדיוק מהות

הפורום, ודווקא אני אשאר. כמובן שלא אציף.. אני מתוחכמת ובוגרת מדי בשביל זה. מה שכן-זכותי להיות מקובלת, זכותי להשוויץ בזה, וזכותי לסווג את כולכם אחד אחד ע"פ מעמדות בחברה. יאללה ביי! וכן, יש לי ביקורת בונה:

p r u d e n s

New member
הממ.../images/Emo182.gif

לפי מה בדיוק את קובעת אם מישהו מקובל או לא? ומה היא בעצם מקובלוּת? לדעתך המקובלים הם אלה שמכתיבים את האופנה, מתחצפים למורים, עושים מה שבראש שלהם והולכים לאכול פיצה ביום שישי בערב? והלא מקובלים? אלה שמכינים תמיד שיעורים, ממושקפים, יודעים הכל, מתלבשים גרוע?.. מה?

כמובן שיש לך את הזכות להיות מקובלת

אבל אין לך את הזכות לפגוע בחברי הפורום. אני חושבת שאת יכולה לתרום לפורום בדיונים וכאלה, אבל אין לך את הזכות לרדת כאן על האנשים או להתנשאות כאן. אני שמחה שאת מאושרת ממצבך החברתי וזה סבבה אבל אל תרדי כאן על אחרים. תעזרי לנו להשאיר כאן את כולם כדי שיהיה לנו פורום כמו שצריך. אל תהרסי אותו. אנחנו מבקשות ממך יפה אז תכבדי את בקשתנו.

p r u d e n s

New member
היא לא פוגעת באף אחד../images/Emo182.gif

אבל היא כן מאגניבה ומקובלת~! ואת לא!
על מי היא עובדת? היא סתם פקצה..

מסכימה עם החלק הראשון של ההודעה

שאינני פוגענית אלא שהנני מאאאאאאא(אאאא...)גניבה ומקובלת. ונכון, כנראה שאת לא. ואני אעזור לך להיות. ואני לא פקצה, אני פאאאאקאאאאאצהההההה!!! ולכן אני מקובלת. יאללה ביי!

אני לא צריכה שתעזרי לי

טוב לי איך שאני. יש לי רק שאלה אלייך- למה את מחשיבה את עצמך כמקובלת? בתור סטודנטית (כפי שאת עצמך אמרת למרות שאת בטח בכיתה ח) איך זה הולך אצלכם? ולמה את חושבת שאת מאאאגניבה? בתור אדם בוגר הייתי רוצה להבין את הראש שלך.

הממ... ../images/Emo16.gif

אני חושב שהנ"ל לא הבינה את מהות הפורום. אני מקווה שאני כן הבנתי. הפורום נועד לדיונים בנושאי ה"מקובלים ולא מקובלים" (שכמו שאמרנו רובנו, בגילנו של רובנו כבר לא קיימים, לפחות לא בצורה הפשוטה ביותר), לעזרה לילדים, שכן, רובם קטנים, אבל יש להם בעיות ממש קשות (אפילו אם הבעיות נראות טפשיות למדיי, מספיק שזה מפריע להם כל-כך וצריך לעזור). אבל הנ"ל חושבת שהפורום הוא רק חצי מהשם שלו, פורום "מקובלים", ולכן (לפחות ככה זה נראה) מנסה לעשות את עצמה "מקובלת" כזו, מסיבה לא ברורה. המלצה- תקראי את הטופיק שכתבתי פה שנמצא קצת למטה.
ניר

p r u d e n s

New member
אני לא צריכה את הטובות שלך../images/Emo182.gif

טוב לי בדיוק איפה שאני. ביי.

למעלה