אם אני יבוא ויגיד "אני בהריון" ואני

דוגרי היא צודקת.. נערה בהריון

עלולה לפנות לפורום הזה.. ואולי אחת מחברות הפורום תעשה טעות ?

shualpower

New member
חברות הפורום יודעות יותר מדי

ככה שלא נראה לי שמישהי תעשה טעות

liran b

New member
אממ תשובה כנה..

ברגע הראשון שאני הייתי קורא את זה.. הייתי קורא לך מפגרת מטומטמת.. סתומה.. וכל קללה שעולה לך בראש.. למה? כי את לא אחראית.. עלק פאשלה עם החבר... אלא אם כן זה בגלל שנקרע הקונדום..אז זה לא פאשלה.. מצד שני אם אני אקלל אותך וירד עליך זה לא יעזור לך בגרוש.. הייתי אומר לך .. נכון עשית שטות.. אבל עכשיו את צריכה לחיות איתה בשתי אופציות. 1) הפלה 2) להמשיך.. הבחירה שלך..

liran b

New member
אמממממממ.......

אני לא אמרתי שאני רציתי לעזור. אמרה איך אני הייתי מגיב....

מתוקה שלי, כנסי שניה

מישהי בת 16 שנכנסת להריון לא הולכת לספר את זה בפורום... היא בוכה חודש שלם לחברות שלה ולמי שיכול לעזור ואז עושה הפלה אז בבקשה...

אמרתי נגיד אוף מה הלחץ

וחשבת על הבושההההההההההה שאני יבכה לחברות שלי?! וואי קשה לי לתאר לעצמי מה קורה לי כשאני מגלה שאני בהריון ולמזלי אני לא בפעם המאה אמרתי נגידדדדדדדדדדדדדדדדדד

אוקייי אז תכל'ס

זה לא בושה תקחי חברה הכי טובה ותעברו את זה ביחד קורה שנכנסים להריון קורה שנסחפים - אנחנו לא מושלמים (חחחחחחח ) אבל אחרי זה יש תוצאות...

בטח קורה...מי לא קמה בבוקר...

וגילתה שהיא בהריון....זה כבר נהייה שיגרה?! מה קורה?! ארורה הטיפה! (כמו שסבא שלי עליו השלום היה אומר).... צריכים להיזהר למרות שהיריון זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותה בכל הנושא של החוסר זהירות....

אנשים יש לכם בעיות

בקריאה! גם בשרשור של ה*נגיד ותיהיה פגישה* איזה לחוצים! וואי אמרתי אם אני יבוא לא אמרתי שאני באה ואומרת שאני בהריון וואי רק העלתי השארה אתם לוקחים דברים קשה מידיי לפעמים.. אני מצטערת!!!!

mustymeow

New member
גבינת האבה את צודקת באמת לא שמים לב

היא אמרה כאילו 20 פעם מה קשה להבין ולדעתי כמובן לפנות להפלה אבל לדבר על זה עם האנשים הכי קרובים

הרבה בהצלחה...

מה שלא תבחרי לעשות. זה מצב מאוד לא פשוט, קל לי להגיד שאני הייתי בוחר לעשות הפלה, אבל אני לא במצב הזה. הייתי ממליץ לך לשקול כמה דברים: - האם לספר להורים? סך-הכל רוב ההורים כמה שיעקמו את האף יבינו שהילדה שלהם נמצאת במצב מסובך וצריך לעזור לה, ושמה לעשות - מצב כזה יכול לקרות. - האם לספר לאקס? העובר הזה נעשה על-ידו גם כן? - האם לעשות הפלה? אם כן איפה, מתי, איפה לעבור את תקופת ההשתקמות (יש איזה תקופה של כמה ימים אחר כך שנשים מסוימות מדווחות שיש להן תחושה לא נעימה) - במקרה המסובך הרבה יותר שמחליטים לא לעשות הפלה - אז יש המון המון המון שיקולים ושאלות שצריך להחליט. אבל זה מספיק שאלות להתמודד איתן כרגע.

אה כן, ופניתי כאילו אליך...

אבל הבנתי שזה בכאילו, פשוט המשכתי לשחק את המשחק

למעלה