אם אני כבר בפורום של הדוקטור

נטאשKה

New member
את יכולה להתחיל לצפות מעונה 5 ולא יקרה כלום

הרבה מחובבי דוקטור הו התחילו את הסדרה מאותה עונה שהם היו בה, חלקם גם חזרו אחורה "להשלים" וחלקם לא. כשיש סדרה שרצה כ"כ הרבה זמן זה חלק מהעניין. הרי בעצם, טכנית, העונה הנוכחית היא עונה 33 (הסדרה הישנה נגמרה בעונה 26).

זאת גם בדיוק הסיבה שכשחידשו את הסדרה לא קראו לעונה הראשונה עונה 27 כי זה סתם מרתיע והיה גורם לאנשים לחשוב שהם צריכים לצפות 26 עונות אחורה ואז רק מי שכבר הכיר את הסדרה היה צופה בה.

בקיצור, אל תתרגשי. אפשר להתחיל לראות את הסדרה מכל התחדשות של הדוקטור, כי תמיד יש הצגה מחודשת שלו בהתחדשות. זה חלק מהעניין כדי שצופים חדשים יוכלו להצטרף, או במילים אחרות את לגמרי יכולה להתחיל לראות פשוט מעונה חמש ובלב שקט.

באופן אישי אני כן חושבת שכדאי לך להשלים אחורה מתי שיבוא לך החל מעונה 1 של הסדרה המחודשת (או עונה 27 של הסדרה בכללותה). למה? כי אני חושבת שהתהליכים שהדוקטור עובר בין דוקטור 9 לדוקטור 11 מרתקים. אבל זאת לגמרי החלטה שלך.

MonicaF

New member
ראיתי עונות 1-4

היי שוב

ראיתי עונות 1-4, יש לי אותן באריזה אחת, מאד נהניתי מכולן, כמובן פה ושם יש היו פרקים פחות טובים.
בקיצור, ההזמנה תלויה בלחיצת כפתור אחד, אספר לכם את התרשמותי לאחר שהדיסקים יגיעו ואצפה בהם.

MonicaF

New member
טוב, אז קניתי את מארז 4 הספיישלים

כאשר אחד מהם ראיתי (the next doctor).
ועכשיו, כשעברתי על כל הספיישלים שהיו, אני מבינה שראיתי עוד שניים: דונה נובל ככלה, קיילי מינו כמלצרית על הטיטאניק. הרי הם נמצאים במארז 4 עונות ראשונות.
יהיה לי עכשיו מספיק חומר לצפיה לזמן הקרוב.
אחרי זה אמשיך לטורצ'ווד - שאגב, לא סתם שאלתי על סדרה זו: לפני כחצי שנה ראיתי פרק אחד שבו כל הילדים צועקים, אולי זה הפרק שהומלץ לי כאן על ידי רוב גדול.

amberos

New member

הי קוראים לי ענבר ואני קוראת פה הרבה. מעריצה של הדוקטור ויש לי שאלה.
יש פה אנשים שראו את העונות הישנות. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להשיג את הפרקים של העונות הישנות? אני מניחה שאין תרגום אבל אני יכולה להסתדר.
אם זה עובר על חוקי הפורום אפשר לשלוח לי
בפרטי

timetraveler900

New member
ברוכה הבאה :)

הגיע הזמן לכתוב, לא?

חלק מהפרקים של העונות הישנות לא קיימים יותר כי על חלקם הקליטו (מדיניות BBC זאד), וחלקם נשרפו בשריפה שפרצה באולפני הBBC. רוב הפרקים האלה הם של הדוקטור השני אבל יש אלטרנטיבות כמו תצוגת תמונות עם דיבוב, הבנתי שגם הולכת לצאת גרסת אנימציה לחלק מהפרקים האלה.
לגבי שאר הפרקים - אין לדבר או לבקש לינקים לצפיות או הורדות בלתי חוקיות על גבי הפורום, אני אני אגיד לך שיש אפשרות לרכוש אותם אם זה עוזר (ללא תרגום כמובן)...

MonicaF

New member
היי amberos

אני לא אדם עשיר, אבל זה אחד התחביבים שלי, אז אני רוכשת בכייף.
תאמיני לי, כשבאים אלי הביתה, מעדיפים לראות על מסך טלוויזיה נורמלי, מהדיסקים המקוריים, מאשר מחשב, חיבור למחשב, צפיה מקבצים.
אני לא קונה הכל ביום אחד, זו ספריה שגדלה לאט לאט.
המחירים בהזמנה מחו"ל הם הרבה יותר זולים מאשר בארץ, ועכשיו הכירו לי כאן החברים הטובים אתר זול עוד יותר - רק חבל שלוקח להם כל כך הרבה זמן לשלוח את החבילה.

אני אגיד לך מה הבעיה שלי עם הסרטים הישנים, לא רק שלא הכל ניתן להשגה כפי שכבר כתבו כאן (חבל שאי אפשר לשלוח את הדוקטור בחזרה בזמן שיציל את היצירות האלה מהכחדה) אלא שחלק מהם נמצא על vhs! אני מקווה שבאמת תהיה לי הסבלנות להמיר אותם ל-dvd.

ולסיום: אני מה זה שמחה שהצטרפתי אליכם!

למעלה