אם אני לא הולכת לצבא בגלל

yehuda18

New member
בשביל זה יש שירות לאומי

ואם תתגייסי לצבא ולא תהי קרבית לא תרצחי אף אחד.

IrIsH BaBe

New member
מצחיק מאוד.

את בחורה, אף אחד לא יתן לך "להחזיק נשק ולרצוח אנשים". יש מליון תפקידים איכותיים לבנות גם בלי להחזיק נשק. ובקשר ל- "לרצוח אנשים", ברוב המקרים החיילים הורגים מחבלים שיכלו להכנס לבית שלך ולטבוח בכל המשפחה שלך. אז זה לא בדיוק לרצוח אנשים תמימים. מתי כבר תבינו שצה"ל מגן על המדינה? לא קם לו חייל בבוקר בהיר אחד ואומר: "היום אני הולך להרוג כמה ערבים בשביל הפאן" נראה לך שלחיילים לא נמאס לשחק בחתול ועכבר עם המחבלים וכל הזמן לרדוף אחריהם ולעשות להם חיפושים בבתים כדי להחרים אמצעי לחימה? נמאס לגמרי. אבל בשורה התחתונה הם עושים את זה כדי שאת תוכלי לישון טוב בלילה ולא להתפוצץ באוטובוסים וכו' וכו' יאללה אל תגיבי לי. אין לי כוח לענות יותר ממה שאמרתי.

טמפפם

New member
גם שובינסט?

נדמה לי שהיום כן יש בנות שמתגייסות לקרבי..אבל בעיניי זאת לא גאווה ולכן גם לא הפואנטה. אז,נכון,רוב הסיכויים שהיא לא תצתרך לרצוח אף אחד במו ידיה. אז,זה אומר שהיא צריכה לתת גיבוי לגוף שמבצע פשעי מלחמה איומים?אם זה נקרא לתרום לצבא בעייניך,זה נקרא גם להיות שוטפה לפשעים שלו. ותצחיק אותי מאוד אם תגיד שצה"ל לא שופך דם נקי.אתה יודע למה מחרימים כ"כ הרבה בחו"ל תוצרת ישראלית? אתה יודע למה יש כ"כ הרבה ביקורת על ישראל באירופה,נניח? (או שאתה לא יודע..)-כי כל העולם כבר שם לב שצה"ל מחזיק תחת כיבוש אוכלוסיה שלמה ומתעלל בה בצורה שאין בה היגיון,ורק אנשים מסויימים שגרים פה מסרבים להכיר במה שמתחולל מתחת לאף שלהם.

אוסף של סיסמאות עלובות

המטרה של צה"ל היא הגנה על המדינה. נטו. צה"ל הוא לא גוף פוליטי והניסיון שלך לצייר אותו ככזה די עלוב. רבים מאנשי הימין גם לא מסכימים עם פעילות הצבא, אבל מבינים שאי אפשר לערב צבא ופוליטיקה. כל הפעילויות של צה"ל נעשות על מנת לתפוס רוצחים (כן, רוצחים) ואם תהיה קצת יותר עירני לדרך הפעולה של הצבא (אה, אופס, אתה כנראה בכלל לא שם) תראה שהמגמה היא בהחלט לא לפגוע בחפים מפשע, אלא להגן על חפים מפשע (..אנחנו) ולפגוע רק ברוצחים, וה"התעללות" (שהיא אינה עובדה, למרות שאתה מצייר אותה ככזו) אינה אלא לצורך הגנה על החיים שלנו. יש כל כך הרבה ביקורת באירופה בגלל אנשים כמוך, שאוהבים להשתמש בסיסמאות ה"כיבוש" ולהתעלם מהמציאות הבטחונית שלנו היום. אם הייתי חיה באירופה גם הייתי מגנה את ישראל, הרי מה אכפת לי שבראש הצד השני עומד ארגון טרור וצה"ל צריך לפעול בהתאם.

טמפפם

New member
מה לא גוף פוליטי?

ברור שמה שצה"ל עושה קשור לפוליטיקה-הרי הוא מונע ע"י הממשלה (שהיא לא גוף פוליטי).והמעשים שלו הם בכלל לא פוליטים(לא..חיסולים ממוקדים לא קשורים לפוליטיקה..בכלל לא). (בנימה צינית,אם לא הבנת). נכון שיש זרמים בימין שמתנגדים לצבא מסיבותיהם שלהם (פינוי התנחלויות),זה לא הופך אותו לגוף זכויות-אדמי. הביקורת באירופה בגלל אנשים כמוני? למה שיבחרו להקשיב דווקא ל"אנשים כמוני" ולא לאנשים מה"צד השני" שגם כן נמצאים שם? וכן,דברים שמגיעים לערוצים כמו הבי.בי.סי מתבססים כולם על שמועות שכמה ישראלים פלטו שם..(שוב,בציניות). ומה רע בישראלים שמספרים את האמת?הם בוגדים? (אה,ולידע כללי,חלק לא קטן ממתנגדי הצבא הם דווקא אנשים שכן שירתו ויודעים בידיוק מה קורה שם).

את מחדדת את הנקודה שלי.

צה"ל מונע ע"י הממשלה, אז למעשה - צה"ל הוא גוף שמאלני? לא, ושוב לא. צה"ל הוא גוף שנועד להגן על המדינה. רבים לא יסכימו פוליטית עם הצעדים שלו (גם אני לא, ובהחלט לא בגלל פינוי התנחלויות, הכללה חביבה) אבל זה בכלל לא משנה, כי המטרה של צה"ל היא ביטחון המדינה. חיסולים ממוקדים לא קשורים לפוליטיקה כהוא זה אלא לביטחון. ה"אמת" שלך רחוקה מאוד מה"אמת" שלי. זאת בדיוק הבעיה, שמספר אנשים מכתיבים את האמת שלהם לתקשורת.

הבהרה

ברור לי שמפלגת קדימה היא אמנם לא "העבודה", אבל המצע של אולמרט נוטה ל"צד" השמאלי של המפה.

AAAgency

New member
ממש סיירת מטכ"ל

אולי את לא מתגייסת לצבא בגלל שאת לא רוצה להיות מונחתת ממסוק באמצע לבנון ולבצע מבצע חיסול ממוקד של נסראללה? נו באמת כאילו מישהו יתן לך נשק לירות על אנשים בצבא, הרי בחורה שמעלה טיעונים מטומטמים כאלו כנראה המכשיר הכי מתוחכם שתראה בצבא זה מכונת אספרסו ( 2 סוכר עם חלב ). תגידי פשוט שאת אגואיסטית מפונקת שלא מוכנה לתרום קצת מעצמה למען ביטחון משפחתה וחבריה ואל תנסי למרו אותנו בטיעונים מטומטמים כאלו, בואי נודה באמת אף אחד בצבא לא ייקח אותך להיות קרבית בכוח ואם את לא רוצה המלחמה הכי נוראה שתשרתי בה היא המלחמה על תפישת מקום בקו לצריפין בבוקר.

eviv

New member
ואולי היא לא רוצה להכין קפה לאידיוט במדים?

דווקא האידיוט כאן ככל הנראה בלי מדים.

ודרך אגב, מעט מאוד בנות "מכינות קפה בצבא" כתפקיד - אם בכלל.

Jan22

New member
תפסיק להתנהג כמו גולם ותפתח מילון :

תאתר את המילה "חוק" ותקרא את ההגדרה המילונית שלו. היא תקינה לשירות צבאי ורואים שהיא מנסה לעבר את המערכת ,ויש חובת גיוס במדינה הזו (במילים אחרות ,זה ח-ו-ק) ,אז תפסיק לחפור.

למעלה