די כבר עם ההתייפייפות הזאת!
מי ישמע! הצבא כל יום נכנס לבית אחר ויורה באנשים בשביל הכיף! שמעת את המשפט "הקם להרגך השקם להרגו"? מה לעשות שהמדינה שלנו מלאת אוייבים ושונאים שרק רוצים לראות אותנו טובעים בים? יש כלכך, אבל כלכך הרבה תפקידים שמתאימים לבנות, לא בהכרח קרביים, ולא בהכרח "תומכי לחימה" [לא שאני מבינה מה רע בזה אבל שיהיה] מה אם לדוגמה דברים בתחום החינוך, העזרה לחיילים אחרים, חיילים בודדים, חיילים במצוקה או ללכת לבתי ספר ולהכין בני נוער לקראת הגיוס או להיות אפילו משו במשרד הביטחון או כלמיני כאלה שזה ממש לא קרבי פציפיזם זה התירוץ הכי עלוב שאני מכירה! את מדברת על חיסולים? חשבת אולי שהאנשים שמחסלים אותם הם לא אנשים תמימים שמוכרים פירות וירקות לפרנסתם? אולי זה אנשים, בדרגה בחירה מאוד ששולחים את כל הרוצחים האלה להתפוצץ פה או לרצוח אותנו? בגלל האנשים האלה כל האדמה שלנו ספוגה בדם של אנשים באמת תמימים שבסך הכל הלכו לשתות קפה במסעדה או חזרו הביתה באוטובוס או סתם טיילו ברחוב כי היה יום נעים כל האסירים בכלא שלנו [אוייבים הכוונה], יש להם חיים של מלכים! טלויזיה, ולימודים ומה לא? הם רק מתים להיכנס לכלא שלנו תאמיני לי! הם חיים חיים שבבית שלהם הם רק יכולים לחלום! אם בכל זאת את רוצה לייפות את הנפש שלך, לכי לשירות לאומי ותעזרי לבני נוער או ילדים במצוקה או שתתנדבי במדא ותעזרי לאזרחים שנהרגים או נפצעים בין היתר בגלל האנשים התמימים האלה שצהל יורה בהם.