אם אני לא טועה, היום אמור לצאת הוידאו החדש

galitb84

New member
אם אני לא טועה, היום אמור לצאת הוידאו החדש

היום צריכים להתחיל להראות את הוידאו של אמרנת'. נכנסתי עכשיו ליוטוב ועדיין אין איתו. אז מי שמצליח לראות, ולמצוא אותו - אני בטוחה שכולם ישמחו לראות!

shirlapes

New member
קבלו אותו במחיאות כפיים!

הנה, הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=Lwn5JzumGjg תהנו

TheImpactBoy

New member
אוףף.. =\

זה פשוט לא נייטוויש. כמה שאני מנסה לחבב את זה, זה לא מטאל בכלל

היויו

New member
קליפ פצצה!!

אמנם אנט נראית לא משהו, והריקודים שלה באמת די מעפנים, אבל תשוו עם קליפים אחרים (דוגמת האמבטיה
) וזה ממש טוב!! אמפו ויוקה ומרקו פשוט שולטים בבלאגן ועושים רעש בכיף, תומאס כרגיל פשוט כותב ומלחין בענק, ואנט... טוב,זה עדיף (שוב) על נפנוף הידיים באמבטיה ועל הקליפים בהם רואים רק את טאריה... שיר קליט, מהיר, חזק והכי חשוב - מעולה כדי להכניס מעריצים חדשים לעניין

shirlapes

New member
עזבו את האמבטיה...

לטאריה הייתה נטייה להיות דרמטית מידיי בקליפים. זה תמיד היה נראה לי מוזר שהיא בקושי זזה, נראית על סף הסבל, בעוד ששאר הלהקה קופצים להם באנרגטיות. עם אנט יש איזון, גם אם זה נראה פופי. חוץ מזה שגם ככה השיר הזה מהיר ואנרגטי, אז החיוכים ושאר הדברים שהיא עושה...זה איכשהו נראה טבעי... אני לא אגיב על מה שהיא לובשת. כנראה שאין לה טעם משובח בסטיילינג
אבל אם מתעלמים מזה, כולם נראים מעולה *אהמ*תומאס*אהמ*. הסיפור מסגרת של הקליפ יצא מדהים, לדעתי.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo45.gif בקשר לטאריה

חוץ מBTC, שהמלנכוליות שלה התאימה דווקא [לשיר, לא לקליפ], היא שחקנית גרועה ממש.

red violin

New member
זה לא שהנושאים של נייט חיוביים במיוחד

חוץ מזה, אין לה קטעים "רוקריים" כמו שלגיטריסט יש. את מדמיינת אותה מתפרעת כשהיא צועקת "אין יותר תקווה?" XD. הו, עוד סיבה היא שהיא שרה אופרה, מאוד קשה לעשות את זה וצריך לעמוד זקוף וצריך הרבה אוויר בשביל זה. אנט לא צריכה ככ הרבה אוויר כך שהיא יכולה לקפוץ כמו טינאייג'רית.

shirlapes

New member
אבל מדובר בקליפ. לא הופעה.

יו נואו...היא לא באמת שרה בקליפים.
נכון שהמלנכוליות התאימה, אבל בקליפ זה היה נראה לא מאוזן בכלל. או שהשאר היו צריכים לקפוץ פחות, או שהיא הייתה צריכה לזוז יותר. תסתכלו על הקליפ של BTC, אין שום קשר בינה ובינם... ד"א, אני לא חושבת שלקפוץ זה דבר רע. תלוי איך זה נעשה. אנטוני קידיס, למשל, נראה כמו בבון כשהוא קופץ. אנט נראית נורמאלית.

lacrimosa girl

New member
bless the child

יש מילון קיצורים במאמרי הפורום [שצריך לעדכן אותו באמת
] ~פרסומתסמויה
~

Super Alonit

New member
בנימו היא קשוחה ואפלה, זה מתאים.

הקטע זה שהקול של טאריה הוא כזה שלא מתאים לקפיצות והתפרעות, הקול של אנט יותר פופי ומקפיץ או וואטבר... זו הסיבה שכל אחת מתנהגת שונה בקליפים. וטאריה הכי שווה.

LadySilkworm

New member
היא לא שחקנית גרועה לדעתי

היא שרה עם המון רגש. גם באלבומים, גם בקליפים וגם בהופעות.

lacrimosa girl

New member
זה לא קשור אחד לשני...

אני, לפחות, עושה הפרדה.
היא נותנת מעצמה ~המון~ בשירה, אבל לא מעבירה את השיר טוב, והיא שחקנית גרועה. :)

למעלה