אם אני לא טועה, היום אמור לצאת הוידאו החדש

The Cat Woman

New member
ווישמאסטר? אנט? |מתאבדת|

למה לעזאזל, למה? הרי זה פשוט דבילי לחשוב שהיא תוכל לעשות את ווישמאסטר... אנט לא יכולה לבצע את ווישמאסטר! זונה.
ואת סליפינג סאן...
איזה ביזיון יוווו כבר מעכשיו בא לי למות.

אולי הם ישימו פלייבק של טאריה

בשירים האלו ואנט רק תעשה את עצמה שרה עם השפתיים

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif תכלס... יש שירים שאפשר לתת לה צ'אנס,

אבל ווישמאסטר הוא לא אחד מהם.:|

Super Alonit

New member
מה? לא.. למהההה???

שיר כזה ארוך ומייגע... אין לי כוח לזה
חצי מההופעה רק תהיה השיר הזה:X

box 5

New member
איזה דיכאון

קליפ מוצלח לאללה, אהבתי מאוד... אבל השיר... השיר מאוד מוצלח, פשוט לא נייטוויש... בכלל בכלל לא. אני ממש מקווה שזה לא הזמן להספיד את הלהקה במתכונת הקודמת שלה... ואנ'לא מדברת רק על האופרה, יש משהו שהוא מאוד פופ בשיר הזה. אם אמרתי שנימו קצת חורג מהכובד של הלהקה, שהוא קצת פופ ולא ממש מייצג את החומרים שבדרך כלל יוצאים באלבומים, אני חוזרת בי. אמרנת' פשוט גובל בפופ בצורה איומה ביותר... כן, הקול של אנט מוצלח בשיר הזה, מאוד שונה מאווה למשל, אבל דאמ, כאילו הכל שונה... לא רק הקול... זה עצוב לי נורא :( הא, וכן, זה פעם ראשונה ששמעתי את השיר הזה... שמעתי את אווה והחלטתי לא לשמוע יותר כדי לא לשפוט את האלבום לפני שאני שומעת אותו במלואו, אבל לא יכלתי להתאפק בגלל הקליפ והכל. אוף נראה לי שאפשר לצרף את האלבום הזה לקטגוריית מטאל להמונים... and not in a good way =\ אוף!!!

box 5

New member
נכון, אבל אני דיי בטוחה שהם פחות או יותר

באותו כיוון. הליריקס של תומאס תמיד מדהים, אבל עם כל הכבוד, ויש בלי סוף, זה לא מספיק. כמה ריפים של מטאל בשיר לא עושים אותו לשיר מטאל. בעיקר לא פאוור/גות'/האבי סימפוני או איך שהוא רוצה או לא רוצה להגדיר אותם. איבדנו את האופרה. עכשיו גם איבדנו את הקלידים. מה הולך פה?! הא, וגם איבדנו את הלבוש של טאריה. אנט לבושה כמו ילדה בת 10 בקליפ הזה. מה קרה להתאמת המיקרופון לשמלה הצהובה? שמלה צהובה!!! שמלה בכלל!!! לא מכנסי 3/4 שיצאו מהארון של הבת שלה!!! נכון שתומאס אמר שהוא כל הזמן משנה את המוזיקה, שהוא לא אוהב להישאר באותו סגנון ואוהב תמיד לחדש ולהוסיף ולשנות... אבל זה לא לשנות או להוסיף משהו קטן... השיר הזה הוא הפנים החדשות של נייטוויש, והן לגמרי שונות ממה שהן היו. לדעתי, הקול של אנט הוא רק חלק מהשינוי, לא כולו. אוף. אני מקווה שההופעה לא תהיה איומה. ברצינות. התאכזבתי ברמות מטורפות לחלוטין. מכירים את השירים האלה, שאתם פשוט בטוחים ששמעתם איפשהו קודם? במילה אחת- אמרנת'. או דה ז'ה וו.

LadySilkworm

New member
קודם כל..

נייטוויש מודל 2007 הם בהחלט לא הנייטוויש המקוריים שאותם למדנו לאהוב. אבל תשמעי, אני אהבתי את האלבום אחרי הרבה שמיעות. אני בכלל לא ציפיתי לאלבום כזה, והאמת שבגלל הקול של אנט הייתי רוצה שהם ילכו איתה קצת צעד אחד אחורה ויעשו משהו יותר שקט ומלנכולי ויותר "סנטרי צ'יילד" כזה, מאשר גירסא בומבסטית של וואנס. אבל אני מרוצה מהתוצאות עכשיו, אני חושבת שיש הרבה גיוונים באלבום, אני חושבת שאנט יודעת לגוון עם הקול שלה ואת השירים החדשים כבר קיבלתי.. התרגלתי אליהם. ואני לא חושבת שהשיר אמרנת' הוא דוגמא מייצגת לאלבום. אני די מצטערת שהתאכזבת, אבל אני מקווה שתתני צ'אנס לאלבום. :) השאלה שלי עכשיו היא מה בנוגע להופעות ולשירים הישנים, כי יש שירים שבלי טאריה או אפילו אופרה לא יישמעו טוב. ובקשר ללבוש של אנט.. טוב אני לא חושבת שהבגדים של טאריה הם אלה שממש ממש יחסרו לי בהופעות P: ונכון שהיא מתלבשת קצת לא לגילה, אבל צריך לקבל את זה, כי סה"כ זה הטעם שלה P: ותומאס..טוב, אני לא שומעת אותו הרבה באלבום, אבל בהופעות זה בטח ישתנה אני מקווה. P:

box 5

New member
ניסחתי את עצמי לא נכון

הכוונה היא לסגנון של טאריה, הגותי יותר, שיותר התאים ללהקה, לשואו שלה בהופעות, לא לדברים האלה (אפילו אין לי שם לזה) שאנט עושה בקליפ למשל... ובוודאי שאני אתן צ'אנס לאלבום, בכל זאת הלהקה האהובה עליי. אני מקווה שזאת לא תהיה מהלהקות שאתה מפסיק לאהוב אחרי אלבום מסויים ושומע רק עד אליו, ואני מקווה שדעתי על האלבום תשתנה כשאני אשמע את כולו, אבל אני בספק. בסופו של דבר, או שאני אתרגל לחידוש, או שאני אניח לאלבום החדש ואחזור לישנים. נחכה ונראה =] וכן, חלק מהשינוי הוא זה שהמלנכוליה פחות ניכרת בשירים החדשים. גם בגלל החוסר באופרה, גם בגלל שלדעתי הקול של אנט הרבה פחות עוצמתי, והרבה הרבה פחות אמוציונלי מהקול של טאריה בשירים הישנים. וזה חלק ענק מהשינוי. מין שינוי גם באופי של הלהקה, ולא רק בדרך שבה מוצגים הדברים... ניסוח קצת עילג למשפט האחרון, מקווה שהבנת =]

LadySilkworm

New member
חחח זה בסדר

וכן, הבנתי. חוצמזה אני מקווה שאת הבנת גם את מה שאני אמרתי, כי הניסוח שלי הולך והופך לעילג. זה מה שהחופש עושה.. P:

box 5

New member
חח תכלס. חייבת להתחיל ביצפר

לפני שאני אשתגע. אגב, יש לך מושג מתי האלבום מגיע לארץ?

The Fantasy

New member
../images/Emo207.gifבואו לצ'אט../images/Emo124.gifהרבה זמן לא היה../images/Emo88.gif

חגכהעגדכחלמגדתלטנהחגכטחשדכטלד

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif אני בעד:]

(בהנחה ועד אז כבר יהיה לי אינטרנט... אה, וגם תהיה לי מצלמה
)

Shusho

New member
היא כזו פרחולה שזה מדהים

אמרתי מההתחלה שזה שיר פופ, עכשיו כשראיתי את אנט מענטזת (מה הבעיה שלכם עם הבגדים שלה לא הבנתי, כאן היא לבושה הרבה יותר טוב מכל התמונות אולסטאר שלה |איכ|) החלטתי סופית שצדקתי

למעלה