אם אני מארגן תחרות בשביל הפורום, מי ישתתף בה?

darkAI

New member
אם אני מארגן תחרות בשביל הפורום, מי ישתתף בה?

חשבתי שאולי נריץ איזו תחרות פרטית של הפורום סתם בשביל הכיף. כמובן שצריך לוודא שיש לנו לפחות 9 אנשים לזה, מה שאני לא כ"כ בטוח
התחרות היא בפורמט של 9 שחקנים לשולחן, NL hold'em. אשמח אם כל חבר פורום יכתוב יגיב וירשום את הפרטים הבאים: 1. רוצה להשתתף בתחרות? [ואם לא, אז למה?] 2. מה הbuy-in שאתם מעדיפים? 3. מה הbuy-in הכי גבוה שעליו אתם מוכנים לשחק? 4. אילו ימים/שעות הכי נוחים לכם ואילו לא מתאימים כלל?

2המרפא

New member
אני בעד אבל רק בסופש

ביי אין זה לא בעיה בשבילי כמה שתחליטו יהיה טוב אני רגיל לביי אינס גבוהים. אני חושב שהבעיה תהיה אנשים ומיקום.

darkAI

New member
הכוונה לטורניר אונליין

אשמח אם תעדכן את השעות והימים שאתה זמין

Kgt1

New member
אני חושב שהוא התכוון לטורניר אונליין... לא?

darkAI

New member
אכן אכן. עכשיו תענה על השאלות

כי אני כבר מת לראות אם אני מקבל סאקאאוטים נגדך

Kgt1

New member
הסטטיסטיקה שלי היום

שיחקתי מהבוקר 11 SNG. נכנסתי לכסף ב-0 מהם. עשיתי פה ושם שטויות שיחקתי לא מבריק בהרבה פעמים, אבל לא נהייתי שחקן פחות טוב מאשר אתמול (יום שיצאתי ממנו עם 100יותר דולר רווח רק מSNG). האם לדעתך חובה לנתח את הידיים? או שאפשר להבין שהעובדה שהפסדתי היום ב100% מהמירוצים והפסדתי את כל הרווח מאתמול (פלוס) אומרת שכנראה גם חסר לי קצת מזל...

shaywh

New member
לא צריך 100$ מינימום בשביל תחרות פרטית?

אם עושים אני מעדיף בכל ערב מסביבות שומנה וחצי חוץ משישי (כי זה שבת) ומוצ"ש לא לפני עשר וחצי כי אני עובד עד עשר. ושיהיה בביי אין נמוך כלשהו, זאת אמורה להיות תחרות ידידותית. אגב, בפעם שעברה שהיה איזה ניסיון לארגן דוקא חשבנו לשחק HA ולא הולדם.

darkAI

New member
נופ. אפשר לפתוח פחות או יותר כל תחרות שרוצים

אפשר אפילו לפתוח טורניר על דולר או freeroll עם פרסים, אבל בשביל זה צריך מימון
ואני חושב שמרבית השחקנים בפורום משחקים NLHE, לא? מקסימום אם האירוע הזה ייצא לפועל, תמיד נוכל לנסות סגנונות אחרים

Elad Almighty

New member
אני בפנים

ביי אין בסביבות ה5 דולר. אפשר גג 10 לגבי ימים ושעות, ובכן, אני מובטל. מתי שבא לכם :)

Johnblaze

New member
בעיקרון אני בפנים

2. מה הbuy-in שאתם מעדיפים? 100 שח 3. מה הbuy-in הכי גבוה שעליו אתם מוכנים לשחק? 200 שח 4. אילו ימים/שעות הכי נוחים לכם ואילו לא מתאימים כלל? בשעות הערב /לילה ולא בחמישי שישי

darkAI

New member
מצטער, שכחתי לציין בהודעה שהכוונה היא לטורניר

אונליין. מקסימום, אם זה יילך טוב, תמיד נוכל לדבר על טורניר במציאות, כי אותו יהיה קצת יותר קשה לארגן
אגב, אני מנחש שרוב הפורום משחק בFTP אבל אם מישהו לא משחק שם, אין לי בעיה לעשות איתו העברה של כמה דולרים בשביל הbuy-in מפוקרסטארס לFTP.

darkAI

New member
התשובות שלי:

1. כן, מן הסתם
2. משהו קטן וידידותי, לפחות $2 כדי שאלה עם הרול הכי קטן יוכלו גם להשתתף ו$5 כדי שאלה עם הרול הגדול יותר ירצו לבוא גם. אני מעדיף $5. 3. לא יותר מ$10 4. אני יכול בכל הימים וכל השעות חוץ מחמישי בערב. עדיפות לטורניר בשעות הערב ורצוי לא יום ראשון בערב[אבל עדיין מתאים לי].

Johnblaze

New member
אהה אונליין

רעיון אפילו יותר טוב יש אפשרותלעשו ת חדר רק שלנו בפולטילט ? כי הטורינירים שם מתמלאים תוך שניות..

darkAI

New member
זה למעשה התכנון המקורי.

לפתוח תחרות פרטית בשביל הפורום עם סיסמה שרק מי שיודע את הסיסמה[שכנראה תהיה משהו כמו "tapuz1"] יוכל להיכנס

PT1982

New member
רעיון מעולה!

אם תרצה אשמח לספק מקום לטורניר לייב.

darkAI

New member
אני מנחש שזאת תגובה לשרשור שלי

אם הטורניר אונליין ייצא לפועל ויהיה ביקוש לטורניר לייב, אשמח לארגן משהו איתך
אגב - אם אתה רוצה להשתתף בטורניר האונליין, תרגיש חופשי להגיב בשרשור עם הפרטים שביקשתי

Kgt1

New member
אני מוכן להשתתף בכל סכום בטורניר מן הסתם

הסכום לא יהיה גבוה פה, אני מעדיף שזה לא יהיה פחות מ-5 דולר בשביל שיישאר איזשהו ערך תחרותי.

למעלה