אם אני מארגן תחרות בשביל הפורום, מי ישתתף בה?

Shaycus

New member
אני בעד

1. כן 2. אני רואה שהסכומים פה חביבים אז אין לי בעיה, אני אישית מעדיף קאש ולא טורניר של בליינדים נניח 1-2 שקל או חצי שקל ושקל, אבל אם זה טורניר אז כניסה של 25-50 שקל 3. 100 שקל (שלדעתי אני לא אזרום עם זה, זה קצת יותר מדי) 4. אין לי בעיה של זמן רק צריך לציין הרבה זמן מראש *יש לי בעיה כי אני לא משחק פוקר אוליין (אני בנאדם שלא אוהב לתת את הפרטים של האשראי שלו..) אז השאלה היא אם יש אפשרות אחרת כלשהי.. כמובן שלפרוטוקול יצויין שאני בעד פוקר לייב ולא פוקר אוןליין

AdAmD1

New member
אני אשתתף אולי בטורניר הבא

אחרי נפילה קלה חזרתי לבור המייקרו-סטייקס ואני אשאר שם לעוד כמה שבועות כנראה. :)

darkAI

New member
עזוב שטויות, אתה אחד האנשים שאני הכי רוצה

לראות בטורניר :> לפחות תענה על השאלות ששאלתי בראש הטורניר, גם אם לא תוכל להגיע עד הפעם הבאה

AdAmD1

New member
123

1. רוצה להשתתף בתחרות? [ואם לא, אז למה?] לא, בנקרול בעייתי. 2. מה הbuy-in שאתם מעדיפים? ראה תשובה 1. 3. מה הbuy-in הכי גבוה שעליו אתם מוכנים לשחק? כנ"ל 4. אילו ימים/שעות הכי נוחים לכם ואילו לא מתאימים כלל? פה אין בעיה דווקא חח.

fraidh

New member
אשמח להשתתף

מתאים לי בכל ערב פרט לימי חמישי (משחקים לייב...) כניסה של 2-5$ נשמע לי סבבה (מוכן לשחק עד 10$)

pokerface1969

New member
תרשום אותי גם !

אחלה רעיון. כמה שיותר משתתפים יותר כיף. מעדיף buy in נמוך , עד $2 בעקרון כל ערב , מהשעה 22:00.

yamenx

New member
רעיון מצויין... אני בפנים

1. רוצה להשתתף בתחרות? כן 2. מה הbuy-in שאתם מעדיפים? 50$ 3. מה הbuy-in הכי גבוה שעליו אתם מוכנים לשחק? 100$ 4. אילו ימים/שעות הכי נוחים לכם ואילו לא מתאימים כלל? עקרונית כל יום

למעלה