אם אני עושה רוט למכשיר עם אנדרואיד, זה מוחק משהו?

לוייםLEVIM

Well-known member
אז אתה אומר שלא עשית את זה ואתה לא יודע מה זה עושה.
יש לי קודים לשיאומי וזה בהחלט מרתק
חברים פתחו מכשירים וצרבו סתם רום כלשהו מכיוון שהמתכנת עלום הם מקללים את היום שהם עשו זאת
לעומת זאת אם המתכנת ממשיך לפתח את הרום ומעדכן אנדרואיד ואבטחה זה ממש אחלה
אני חושב שזה לא כ"כ מענין כל הצריבות האלה למעט במקרי קיצון

רוב הזמן נח

Well-known member
יש לי קודים לשיאומי וזה בהחלט מרתק
חברים פתחו מכשירים וצרבו סתם רום כלשהו מכיוון שהמתכנת עלום הם מקללים את היום שהם עשו זאת
לעומת זאת אם המתכנת ממשיך לפתח את הרום ומעדכן אנדרואיד ואבטחה זה ממש אחלה
אני חושב שזה לא כ"כ מענין כל הצריבות האלה למעט במקרי קיצון
אני מדבר על פעולת ביטול נעילה ואתה מערבב אותה עם פעולה נוספת של צריבת רום.

אני שואל רק לגבי ביטול הנעילה, כמו שבהסבר שצרפתי מהמכשיר. מה זה עושה למכשיר? זה מוחק משהו? אפשר אחרי זה להמשיך להשתמש במכשיר כרגיל?

הינה שוב התהליך של ביטול הנעילה כמו שמוסבר בהגדרות של המכשיר

לוייםLEVIM

Well-known member
מה ההבדל ביניהם?
UNLOCK זאת חסימת שימוש במכשיר בכל העולם למעט המדינה שממנה נרכש הטלפון
פעם סמסונג היו חוסמים את הטלפונים שלהם שהיו נרכשים בUSA שיעבדו רק שם וחסומים בשאר חלקי העולם
עד שיצא חוק בינלאומי שאוסר מכל וכל לחסום טלפונים לשימוש במדינות אחרות

רוב הזמן נח

Well-known member
UNLOCK זאת חסימת שימוש במכשיר בכל העולם למעט המדינה שממנה נרכש הטלפון
פעם סמסונג היו חוסמים את הטלפונים שלהם שהיו נרכשים בUSA שיעבדו רק שם וחסומים בשאר חלקי העולם
עד שיצא חוק בינלאומי שאוסר מכל וכל לחסום טלפונים לשימוש במדינות אחרות
וזה עניין שבכלל לא נרשם שם. וגם לא במדריכים ביוטיוב שהסבירו על זה.

רוב הזמן נח

Well-known member
בקיצור, מה המשפט הנכון?

1. ביטול הנעילה של המכשיר מאפשרת לצרוב עליו רום?

2. ביטול הנעילה של המכשיר מחייבת אחרי זה לצרוב עליו רום?

אם 1 הוא הנכון, אז אני רק רוצה לדעת מה ביטול הנעילה יעשה למכשיר? הוא רק יפתח אותו וחוץ מזה לא יהיה שום שינוי? (מלבד מה שכתוב בהסבר שלא יתאפשר יותר)

לוייםLEVIM

Well-known member
בקיצור, מה המשפט הנכון?

1. ביטול הנעילה של המכשיר מאפשרת לצרוב עליו רום?

2. ביטול הנעילה של המכשיר מחייבת אחרי זה לצרוב עליו רום?

אם 1 הוא הנכון, אז אני רק רוצה לדעת מה ביטול הנעילה יעשה למכשיר? הוא רק יפתח אותו וחוץ מזה לא יהיה שום שינוי? (מלבד מה שכתוב בהסבר שלא יתאפשר יותר)
1) כן
2) לא, עדיף לנעול אותו מחדש, אחרת כל האקר קטן עם מחשב יצרוב לך רום כלשהו ותגיד ביי ביי לעדכוני יצרן
3) בכדי לשנות דברים בטלפון והוראות לאפליקציות צריך מורה דרך, ומורה דרך זה רום מתוכנת שאתה קובע דרכו אילו דברים יעבדו או לא בטלפון, למשל לפתוח הקלטת שיחות ולחסום את דפדפן האינטרנט, אבל שוב כצורבים רום כלשהו צריך רום עם בעה"ב שממשיך לפתח אותו ודואג לעדכוני אנדרואיד ואבטחה, כמו ברום המקורי של היצרן

רוב הזמן נח

Well-known member
1) כן
2) לא, עדיף לנעול אותו מחדש, אחרת כל האקר קטן עם מחשב יצרוב לך רום כלשהו ותגיד ביי ביי לעדכוני יצרן
3) בכדי לשנות דברים בטלפון והוראות לאפליקציות צריך מורה דרך, ומורה דרך זה רום מתוכנת שאתה קובע דרכו אילו דברים יעבדו או לא בטלפון, למשל לפתוח הקלטת שיחות ולחסום את דפדפן האינטרנט, אבל שוב כצורבים רום כלשהו צריך רום עם בעה"ב שממשיך לפתח אותו ודואג לעדכוני אנדרואיד ואבטחה, כמו ברום המקורי של היצרן
אז לפי מה שרשמת, אפשר אחרי שמבטלים נעילה לנעול שוב את המכשיר. זה נעשה באותו כלי שמבטלים איתו את הנעילה? או שצריך בשביל זה כלי אחר?

רוב הזמן נח

Well-known member
חשבתי שיש כאן לאנשים ניסיון עם טלפונים סלולרים והם יכולים לתת תשובות ברורות לשאלה כזאת.

למעלה