"אם אתה רוצה אישה של בית, אל תחפש בת"א "

צודקת ביזי

היום הצטמצמו המרחקים פעם היה יותר מורגש מי מעיר הגדולה ומי לא מהסיבה שלא היה מה לעשות בערים הקטנות ותל אביב שקקה חיים וירושלים תמיד הייתה עיר מיוחדת יותר

יצא לי להכיר כאלו שלמדו הוראה ושמרו על עצמן לא יצאו למסיבות סוערות וחוויות ועוד ולעומת כאלו שכרתי ודמיינתי בדייט את אם ילדי ואז ברגע של זרימה סיפרו לי אתהחוויות כמו מועדון הדינאגן ביפו או אורגיות וחילופי זוגות או רקדניות ללא חלק עליון במסיבות או דו מיניות או עישון סמים ושטויות למינהם לא ברקע מיני!

על כל עיר יש סטיגמה אני במקור מיאשקלון ואשקלון זה עיר לגדל משפחה בורגנית ללא אירועים סביב כי צריך לנסוע לאשדוד וראשלצ לפחות !לי זאת עיר משעממת לחיות וכל אחד רואה את זה אחרת

גרתי ב6 ערים בחיי אז מכל עיר היה משהו מיוחד אוירה אחרת ועוד

גם כשטיילתי בעולם ראיתי שוני באנשים מכל מקום

נגיד האנשים של בנקוק(עיר מרכזית) זה לא האנשים של צ'אנג מאי (הצפון), וזה גם לא האנשים של האיים
כל מקום היה מעין תרבות שונה , דומה אך שונה שנאמר "סיים סיים באט דיפרנט"
זה שעכשיו עברת לתא אביב לא אומר כלום
אבל השהות בתנאים שהעיר מציעה עושה את העבודה שלו
&nbsp
ופה העיר בהחלט מציעה המון דרכים לחיות מלבד הדרך הסטנדרטית אותה האדם מכיר ומורגל (אישה בית ילדים)
וככל שאתה נכסף יותר, ככה אתה משתנה יותר, יש שיגידו מתפתח ויש שיגידו מתעכב
אבל אם זה מצד התא המשפחתי, נראה שיש הבנה קצת מבוססת ע"י המתבוננים על הפוטנציאל של תושבי העיר שנכספו לכל ה"חרות" הת"אביבית, מצד הנשים ומצד הגברים, הסכמה פה אחד רק כל אחד מהכיוון שלו
&nbsp
באותה מידה אני מאמין שהאנשים של לונדון שונים מאנשים משאר המדינה
גם לדעתי זה כך עם תושבי אמסטרדם
כל מקום וה"וויב" שהוא מושך ממך

קח למשל את ירושלים

עיר מדהימה יקרה ולא זולה אנשים עם נתינה ועזרה באמת חבל על הזמן !עיר חוכמה עם רחובות שלמים של אנשים איכותיים סטודנטים וגם ביצה של רווקות מאוחרת בקטמון הישנה!

עיר שמתחתנים הכי הרבה ומתגרשים הכי פחות!אז ניתן לומר בגלל האמונה והמסורת והעיר יותר צנועה ואז האנשים מסתכלים אחרת כי גם אפשרויות פרנסה מצומצמות ועוד

אני אוהב לבלות בירושלים לעומת תל אביב 2 ערים מאוד שונום עם אוירה אחרת ועוד !

אם יכולתי להחזיר את הגלגל אחורה הייתי בגיל 22 מוותר על שירות קבע ומגיע לתל אביב לעסק ביחצנות ועוד

התוכנית עממיות של נאור ציון

מאוד מזכירה את המציאות שבו אתה רואה את אלו שבאו מרחוק לעיר הגדולה עם המנטליות ועוד ופרחות סמויות ועוד

עיר אורבנית שכיום זה רק לקנות ולהתעדכן ולברוח

dori78

New member
תלוי איך מסתכלים על זה

לא פעם שמעתי הסברים בסגנון "את כל הגברים בגילאים הרלוונטיים בעיר הקטנה ממנה באתי אני כבר מכירה, הם לא מתאימים לי. באתי לת"א כדי להרחיב את החיפושים".
בעידן שבו היכרויות היו רק פא"פ - זה היה נכון. תל אביב היתה המקום להגיע אליו, כדי להכיר עוד מישהו חוץ ממה שאתה מכיר עוד מגן הילדים.
מצד שני - כשאתה בגיל מסוים עם ניסיון מסוים, עם התחלה או המשך של קריירה, כבר לא ילד מתלהב שמחפש הרפתקאות - כמה באמת תהיה מוכן להזיז את החיים שלך אם תפגוש בחורה מעיר אחרת, רחוקה ממש?

ותראה איך אנשים מבחוץ רואים את תל אביב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4589463,00.html

למעלה