אם אתם בקטע של סקרים...

cobainos

New member
אני לא כזה

לא מגבש דעה לפי הורים!!אבל תגלי כי זה מעניין ויש מליון מורים לא בטוח שאני אכיר

NoWords

New member
חחחחחח

אני באמת לא הבת של חרמונה אבל.. נו מה זה חשוב בת של מי אני..

NoWords

New member
אתה יודע..

זה לא מעודד אותי יותר להגיד את התשובה. כי אם זו מורה שאתם שונאים, הדעה שלכם עליי תתגבש בתור שלילית. נו עזבו...

זה הפחד של כל ילד לאמא מורה

איך את מתמודדת עם זה בבית הספר ? אחי גם במצב הזה וחשבתי שהוא לא ידע להתמודד עם זה כי הוא קצת רגיש . אבל הוא הפתיע אותי , אני מניחה שזה אפילו מחשל אותו . ואולי זה סתם לא ממש קשה כי את אמא שלי בד"כ אוהבים . אני ברחתי לתיכון אחר לא כי פחדתי מה יגידו לי , אלא מזה שכל יום יהיה לי יום הורים בחדר מורים , וימי הורים לא היו אצלי אף-פעם מאורע משמח .

וגם נראה לי שאת יכולה לגלות להם

לא זכורים לי מורים שנואים במיוחד חוץ מחרמונה (וכבר הבנו שאת לא הבת שלה) ובלזר . מה שמביא אותי לפתיחת הודעה חדשה ... (הגיע הזמן גם ככה לאחת כזאת)

NoWords

New member
אז ככה ../images/Emo124.gif

אני בכיתה ט' מה שאומר שרק שנה הבאה אני אגיע לגימנסיה. אני ממש לא מפחדת ממצב כזה. אמא שלי היא לא טיפוס שידחף אליי בהפסקות או משהו כזה... ואחרי שני אחים שלי שלמדו גם בגימנסיה לצד אמא שלי, הם סיפרו שאמא שלי ממש לא מהאימהות הקרציות והנדחפות. ואמא שלי היא לא מורה שנואה...ככה שלא יהיו לי בעיות. ואפילו היא תהיה שם בשבילי לעזור לי (כמו שהיא הייתה לאחים שלי) נגיד אני אצטרך כסף לקנות משו.. או שהיא מספרת לי שהרבה תלמידים בוכים אחרי מבחנים והולכים להתבכיין למחנכות שלהם, אני אלך אליה. זה הרבה יותר קל שהיא גם תהיה שם. וכבר דיברתי איתה (אני בטוח אדבר איתה עוד פעם) שהיא לא תיכנס לי לחיים כל עוד אני תלמידה באותו בצפר איתה. והיא מאוד הבינה אותי
טוב, היא עברה כבר שתי שיחות כאלה,עם אחים שלי
אז אני לא חושבת שיהיו לי בעיות. אני ממש לא נתקפת פחד. לפחות לא בנתיים.

cobainos

New member
ואין סיבה בכלל

חבר טוב שלי מהכתה ,אמא שלו היא מורה לאנגלית בביצפר,מורה די אהובה אני חושב..מיכל קרן,והוא לא ממש אוהב להיפגש איתה אבל חפיף ידידה טובה שלי אבא שלה מורה לספורט,ועוד של הבנים בכתה שלה,ובד"כ הם מקללים אותה אחרי שיעורים אבל הכל ברוח טובה והמורה שלי לתנ"ך(נורית מס,ששכחתי לכתוב בשרשור מורים אבל אני מזכיר כאן) שהיא גם כמו קרובת משפחה שלי הביאה תילדים שלה שהתמודדו עם זה יפה בקיצור,הרבה עברו את זה בגמנסיה הרבה משתמשים בהורים שלהם כדי להגיע לגמנסיה כי זה ביצפר טוב

NoWords

New member
ת'אמת../images/Emo35.gif../images/Emo124.gif

אמרתי פה פעם את השם של אמא שלי... לגלות שוב
שפי ברק (וכמו שאמרתם, אל תגבשו דיעה שלילית עליי אם אתם שונאים אותה)

שפי !!!

היא היתה המחנכת של חברה שלי מירב במחוננים . היא ממש ממש אהבה אותה .

NoWords

New member
כעעעעע../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אם אנחנו מדברות על אותה מירב (שסיימה לפני שנתיים) אז אני מכירה אותה

קיר קמט

New member
גילעד עם י' בחורצ'יק ../images/Emo13.gif

היא לא נחמדה אליי בזמן האחרון. האמת שהיא בכלל שכחה מכל הכתה שלנו.. כאילו שאנחנו פחות טובים מהמחוננים של י"א וי'.

למעלה