אם אתם תוהים כיצד נתניהוא ראש הממשלה של כולנו כבר בערך 20 שנים

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא בכדי בן כספית שהוא אוייבו המושבע והמושקע של נתניהו
ולכן היית צריך להבין שזה בציניות ושיש שם משהו לא תקין, שזה דבר שאותו ניחשתי בהצלחה מיד כששמעתי את הדברים.
אמר שיש לנו מזל דגול שבעת הזו דווקא נתניהוא ראש הממשלה של מדינת ישראל.
כן, בציניות. כי הוא אומר שבתור ראש האופוזיציה, נתניהו לא היה נותן לקואליציה גב והיה מחבל בכל הפעילויות הביטחוניות של ישראל כנגד אויביה.

כאמור, ביקורת מאוד קשה וחמורה של כספית נגד ראש הממשלה הכושל ביותר מבחינה ביטחונית בהיסטוריה של ישראל.

לפחות ביחסי חוץ הוא טוב.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ולכן היית צריך להבין שזה בציניות ושיש שם משהו לא תקין, שזה דבר שאותו ניחשתי בהצלחה מיד כששמעתי את הדברים.

כן, בציניות. כי הוא אומר שבתור ראש האופוזיציה, נתניהו לא היה נותן לקואליציה גב והיה מחבל בכל הפעילויות הביטחוניות של ישראל כנגד אויביה.

כאמור, ביקורת מאוד קשה וחמורה של כספית נגד ראש הממשלה הכושל ביותר מבחינה ביטחונית בהיסטוריה של ישראל.

לפחות ביחסי חוץ הוא טוב.
ואת "הביקורת הביטחונית" הזאת אומר אחד שלא שירת אפילו לא חצי דקה בצה"ל. ;-)

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אם הדברים שלי קשים לך מידי אז אתה מוחק אותם אז תמחק גם את השטויות שלך שבגינן הייתי צריך לכתוב את הדברים. מילא השטות שלך שפידחת את עצמך עם הצגת הביקורת של בן כספית כאילו הייתה הביקורת שלי שתישאר, זה אתה עושה צחוק מעצמך ומה אכפת לי, אבל אם אתה מוחק אותי, גם לא מתאים שתישאר התגובה הזאת שלך שאתה מציג אותי כאילו אני איזה הזוי כמוך שממציא סיפורים דמיוניים על אנשים.
זה לא עניין של דברים קשים.
"קשים" אלה דברים יומיומיים ברשת האינטרנט.
אני מוחק דברים שהם בגדר העלבה של כותבים בפורום.
ואתה יודע בדיוק על מה אני מדבר.
אני מבקש שתפסיק להעליב חברים.
תודה. :)

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
גם להמציא עליי שאני ממציא סיפורים כאשר כל דבריי אמת זאת העלבה של חברים בפורום. תמחק את תגובתך שבה הפכת אותי ל"אדם שמספר סיפורים" ו"מעליל עלילות" כאשר הלכה למעשה כל דבריי הם האמת לאמיתה, או שאצטרך להמשיך להחזיר את תגובתי.
אני חושב שמיצינו את הנושא.
הרי אין טעם להמשיך ולטחון מים.
אז בבקשה, תשתדל שלא להעליב כותבים בפורום שלנו.
תודה. :)

למעלה