בהחלט, אבל רק אחרי המלחמה.תלוי מי, אבל הגיע הזמן שהרעל ישלם על זיהום הסביבה
אני חושב שיש עכשיו דברים יותר חשובים לעשות מאשר להתעסק עם הקעאקר הזה.
בהחלט, אבל רק אחרי המלחמה.תלוי מי, אבל הגיע הזמן שהרעל ישלם על זיהום הסביבה
תמיד זה זמן טוב לתקוע אותובהחלט, אבל רק אחרי המלחמה.
אני חושב שיש עכשיו דברים יותר חשובים לעשות מאשר להתעסק עם הקעאקר הזה.
שששששששששתמיד זה זמן טוב לתקוע אותו
ולכן היית צריך להבין שזה בציניות ושיש שם משהו לא תקין, שזה דבר שאותו ניחשתי בהצלחה מיד כששמעתי את הדברים.לא בכדי בן כספית שהוא אוייבו המושבע והמושקע של נתניהו
כן, בציניות. כי הוא אומר שבתור ראש האופוזיציה, נתניהו לא היה נותן לקואליציה גב והיה מחבל בכל הפעילויות הביטחוניות של ישראל כנגד אויביה.אמר שיש לנו מזל דגול שבעת הזו דווקא נתניהוא ראש הממשלה של מדינת ישראל.
ואת "הביקורת הביטחונית" הזאת אומר אחד שלא שירת אפילו לא חצי דקה בצה"ל.ולכן היית צריך להבין שזה בציניות ושיש שם משהו לא תקין, שזה דבר שאותו ניחשתי בהצלחה מיד כששמעתי את הדברים.
כן, בציניות. כי הוא אומר שבתור ראש האופוזיציה, נתניהו לא היה נותן לקואליציה גב והיה מחבל בכל הפעילויות הביטחוניות של ישראל כנגד אויביה.
כאמור, ביקורת מאוד קשה וחמורה של כספית נגד ראש הממשלה הכושל ביותר מבחינה ביטחונית בהיסטוריה של ישראל.
לפחות ביחסי חוץ הוא טוב.
זה לא עניין של דברים קשים.אם הדברים שלי קשים לך מידי אז אתה מוחק אותם אז תמחק גם את השטויות שלך שבגינן הייתי צריך לכתוב את הדברים. מילא השטות שלך שפידחת את עצמך עם הצגת הביקורת של בן כספית כאילו הייתה הביקורת שלי שתישאר, זה אתה עושה צחוק מעצמך ומה אכפת לי, אבל אם אתה מוחק אותי, גם לא מתאים שתישאר התגובה הזאת שלך שאתה מציג אותי כאילו אני איזה הזוי כמוך שממציא סיפורים דמיוניים על אנשים.
אני חושב שמיצינו את הנושא.גם להמציא עליי שאני ממציא סיפורים כאשר כל דבריי אמת זאת העלבה של חברים בפורום. תמחק את תגובתך שבה הפכת אותי ל"אדם שמספר סיפורים" ו"מעליל עלילות" כאשר הלכה למעשה כל דבריי הם האמת לאמיתה, או שאצטרך להמשיך להחזיר את תגובתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.