"אם את עייפה לכי לרופא"

oZ5555

New member
"אם את עייפה לכי לרופא"

שלום, אני חדשה פה ורציתי לשאול אתכן שאלה. האם אמרו לכם את המשפט הזה? מה אתם חושבים עליו? אני עם 2 ילדים בבית (חצי שנה ושנתיים) וזה מרתיח אותי שאומרים לי את המשפט הזה. מה הרופא יתן לי, ספידים?

עינבלית

New member
אולי הוא יקח ממך את הילדים לשעתיים

ותוכלי לישון

oZ5555

New member
איזה חלום טוב

שעתיים!!! ביקשתי ממנו כמה פעמים, אולי אני אזכה להם יום אחד. הכל בסדר רפואית אצלי, כבר עשיתי פעם אחת את הפדיחה שלי והלכתי לעשות בדיקות. מי אומר משפטים כאלה? ג ב ר י ם !!!

T noki

New member
לא אמרו לי... מי אמר לך?

די מעצבן. ההגיון היחידי שאני מוצאת מאחורי המשפט הזה - אולי יש סיבה רפואית לעייפות כמו אנמיה, תת תפקוד בלוטת התריס או חסר בויטמין B12 או חומצה פולית וכו', ולכן אולי כדאי ללכת לרופא. אם זה לא נאמר בהקשר הזה - אז זה מעורר קונוטציה של זלזול בעייפות,שבמקרים רבים היא כל כך מתישה. כל כך ברור שאמא עם ילד בן שנתיים ובן חצי שנה תהיה פשוט מותשת... רוב הסיכויים שאת צריכה קצת עזרה והרבה מנוחה, ולא רופא.

lulyK

New member
תקבעי תור לרופא, ותלכי לישון במקום.

גם אני שמעתי כמה פעמים את ההיקש הזה. אמרתי שכשייגמרו הסיבות ה*אוביקטיביות* לעייפות שלי, אני אהיה מוכנה לבחון עוד אפשרויות.

lulyK

New member
ואני מתרשמת שאכן רק אמהות שנמצאות

בבית זוכות לשמוע את זה. מקומם.

nubi

New member
אחרי שהייתי מטפלת

במי שהיה אומר לי דבר כזה, הוא היה צריך רופא. כנראה אורתופד.

oZ5555

New member
חחחחח

יש לי עוד אחד במתנה בשבילך. אם אני מתעצבנת על בעלי שהוא לא עוזר לי אז אמא שלו אומרת לו שכנראה יש לי דיכאון אחרי לידה!

די../images/Emo46.gifולמה הוא מקטר לה שאת מתעצבנת

עליו? מתי,מתי הם כבר יפסיקו להיות התינוקות של אמא שלהן? ובקשר לשאלת הרופא, מעולם לא אמרו לי, נשמע כמו משפט שאומר, אל תבלבלי לנו את המוח אם דיבורים על עייפות, לא מעניין אותנו לעזור לך, לכי תספרי לרופא אולי אותו זה מעניין...באמת מעניין מי אמר לך את זה?

nubi

New member
../images/Emo8.gifתביאי אותה אלי

אני רופאת שיניים, אמנם, לא אורתופדית, אבל גם לי יש פתרונות.

mummy

New member
"אם את עייפה תשתי מים"

זה מה שהיו אומרים לנו בקורס קצינות כשהיינו נרדמות בשעורים (המרתקים, יש לומר). לא הרבה יותר הגיוני אם את שואלת אותי. לא ממש קשור גם, אבל התקשר לי לכאן באופן ישיר. ובפראפרזה על הבדיחה הידועה, בפעם הבאה שמישהו אומר לך את זה, תגידי לו בתשובה : "אני אמנם עייפה - מה שיעבור לי אחרי כמה שעות שינה. אתה לעומת זאת, פשוט דביל, ולכן לך שומדבר כבר לא יוכל לעזור. מה עדיף?".

isidora

New member
"מי שמנקר - שיעמוד"

זה מה שאמרו לנו בקורס קצינות, זה ולשטוף פנים, אפרופו פנים - מה שהייתי עושה לפנים של מי שהיה אומר לי משפט כזה... אולי כן היה צריך את טיפולה של nubi אחרי הכל

למעלה