"אם את עייפה לכי לרופא"

odeia

New member
שתיית מים עוזרת להלחם בעייפות

המים מחדירים עוד חמצן לגופנו. גם חוסר נוזלים יכול לגרום לעייפות. נכון שזה לא הפתרון הכי נגד עייפות החיים אבל בהחלט יכול לעזור במקרים מסויימים.

אוי פעם צעקתי על מפקד הקורס שלי

למה שמים יעירו אותי? אני מתה מעייפות וההרצאה הזאת משעממת פחד. תן לי להמשיך לקרוא את הספר שלי מתחת לשולחן ואז לפחות אני לא ארדם מול העיניים של המרצה והוא לא יעלב. מה שלא ידעתי כמובן הוא שהמרצה היה אחיו של מפקד הקורס
.

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif

חשבתי שכשעייפים הולכים לישון
בכל מקרה, ללכת לעשות בדיקות אצל הרופא זה לא רעיון רע. זה יכול לעזור באחת משתי דרכים: א. יכול להיות שבאמת יש מעבר לנסיבות החיים סיבות פיזיולוגיות לעייפות כגון אנמיה או מחסורים בויטמינים או כל מה שדר' T ציינה ואז תוכלי לטפל בזה ולהרגיש קצת יותר טוב. גם תוכלי קצת לנג'ס לו ולנגן לו על המצפון על זה שמרוב שאת עסוקה בטיפול בילדים ומרוב שהוא לא עוזר את לא מספיקה להשגיח על עצמך (תזונה לא הולמת, לא מספיק שינה יכולה לפגוע גם היא) ולהסביר לו שאת האמא של ילדיו ועל מנת שתמשיכי להיות כזאת בבריאות טובה הוא חייבת להושיט יד יותר. ב. יותר סביר להניח - שהכל באמת בסדר. ואז יש לך הוכחה ניצחת לזה שהעייפות היא רק מפני שהכל נופל עלייך ואין לך מספיק עזרה. עכשיו הוא חייב לעשות יותר או לפחות לסתום את הפה כשאת מקטרת ולתת לך להמשיך ולהוציא קיטור מבלי להציע עיצות מטופשות. בכל מקרה - נצלי את המצב לטובתך, מי ששלח אותך לרופא לא תיאר לעצמו איזה כלי נשק הוא נתן לך

oZ5555

New member
תודה על התמיכה - הפתעתן אותי

תמיד יש לי (ואולי גם לעוד כמה) תחושה שאני אולי מפונקת ואולי יכולה לעשות יותר, אבל בפרוש קיבלתי פידבק מכן שזה לא כך. אני יודעת מה זה עייפות כרונית ומה זה עייפות מעבודה קשה וכבר עשיתי פעם אחת בדיקות והן יצאו תקינות, אבל אולי אלך עוד פעם איתו ונשמע מה הרופא יאמר. בכל מקרה, אין לי הרבה זמן על המחשב והתינוק בוכה אז תודה ונשמור על קשר.

למעלה