אם הוא כל כך מפגר

בגלל.. ש..

שאת מרגישה קצת לבד.. ובא לך להיות עם מישהוא.. ואז את נזכרת בו.. אני מבטיח שאיך שתכירי מישהוא פתאום תשכחי אותו.. אומנם לא לגמרי.. כי הוא עזב אותך באמצע שממש היית דלוקה עליו.. ודבר כזה אנחנו בדרך כלל לא שוכחים.. רק מדחיקים לפינות שכוחות אל במוח יהיה פסדר.. אל תדאגי.. אני מבטיח לך שתשכחי אותו..

לא לא לא לא לא ... זה לא הוא

זה איזה דפוק אחד (מני רבים) שיש לנו מן יחסי אהבה שינאה משהו משהו הוא ממש פגע בי לפני כמה זמן כשאמר שהוא רוצה שאני אבוא אליו כדי לשכב איתו ואני רציתי חום ובלה בלה בלה...

וואו ענבלי, יש לך יותר מדי מניאקים

בחיים. למה את ממשיכה לחשוב עליו? רצית חום, חשבת שתקבלי את זה ממנו. ברור לגמרי שהרגשת (עדין מרגישה?) משהו יותר רציני כלפיו ורצית לחשוב שהוא מספיק בוגר לרצות את אותו הדבר ולא סתם סקס מזדמן. אני יודע שזה קשה, נפלת על יותר מדי דפוקים, וכמו שאמרתי כבר מיליון פעם, מגיע לך יותר מהזבל הזה. מישהו שירצה את אותם דברים שאת רוצה. אין שום דבר רע באיך שאת מרגישה, כל עוד לא תעשי טעויות. לילה טוב ענבלי.

אוקיי, אז ככה

נכון, נפלתי על המון דפוקים אבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא נכנעת לחולשה הזו ואני ידועת מעולה שמגיע לי טוב יותר, אני לא הולכת אל כל הדפוקים האלה ואני לא בקשר איתם.

ברור לי

בגלל זה אני אומר שאין דבר רע באיך שאת מרגישה. נראה לי אני אפסיק עכשיו לפני שגם את תכעסי עלי

Cobe Anan

New member
כי אנחנו לא יכולים לבחור לשכוח...

יש לך את הסיבות שלך להמשיך להימשך אליו, אולי דברים שאת בכל זאת עדיין רואה בו; אולי העוצמה שאת מרגישה כאילו יש לו עלייך, כי לכאורה נתת לו לפגוע בך; אולי התחושה שאת חייבת לנצח במשחק- לקבל ממנו חום ואהבה בלי להיכנס איתו למיטה.. לא משנה איזו מהתחושות האלה (שאני מכיר, במקרה, מניסיון שעלה לאותה בחורה בידיד טוב) אופפת אותך כרגע, וגורמת לך להמשיך לחשוב עליו, היא תעבור רק בצורה אחת: מישהו באמת ראוי ייכנס לתמונה וישכיח ממך את החרמנסקי הזה. החדשות הרעות הן שיש מצב שמרוב להיטות למצוא מישהו ראוי, את שוב תתפשרי על איכות.. מקווה שתיגאלי מבדידותך ומאידיוטייך במהרה בימינו אמן!

Cobe Anan

New member
המשפט האחרון..

איחל לך למצוא מישהו אוהב, אכפתי, שראוי לך, ולא עוד אידיוט שמחפש זיון, או יותר גרוע- מספר לך כמה הוא נהנה לשכב עם המזרח הרחוק. למה, הפריע לך ה`אמן`...?

Cobe Anan

New member
אני יודע, דיברת על זה שרצית ממנו

חיבוק, ורצה *קצת* יותר. אבל איחלתי לך לא רק לשלוח ממנו, אלא להיגאל מ*כל* האידיוטים האלה שיוצא לך לפגוש (ביניהם גם דון חואן שהזכרתי), ולמצוא בחור מקסים וראוי (וכמו שאני רואה את זה- גם עם הרבה סבלנות:-> )... אוי אלוהים את בעצמך!!! `פגרת... (אגב, תראי בזה מחמאה- בד"כ רק לדקלה אני קורא `פגרת...!)

מיטללל

New member
באמת יש המון "מניאקים" סביבך

וזה מעלה בי את המחשבה..... למה ? "היו לנו יחסי אהבה שנאה כאלה.. הוא רצה שאני אבוא לשכב איתו ואני רק רציתי חום.. אחד דפוק, מבין רבים". למה יש כל כך רבים כאלה ? ומה לדעתך את יכולה לעשות כדי לשנות את זה ?

אמירה נכונה, אבל../images/Emo80.gif

לעניות דעתי, הרבה גם תלוי באופי שלה. יכול להיות שהיא משדרת דברים, על אף שהיא לא רוצה או לא בוחרת לשדר אותם, יכול להיות שהיא פשוט לא חושבת הרבה לפני שהיא נכנסת למערכות יחסים.

לא נכנסת לא נכנסת

מה לא ברור לכם?? החלטתם להגיע ביום בהיר אחד לפורום ולהחליט החלטות, אתם לא מכירים אותי ואת הסיפור הזה. אז אל תתערבו במה שאתם לא מבינים בו. תודה. סליחה שכתבתי משהו בכלל

זכוכיות

New member
ציפה, את יודעת מה אני חושבת?

וזו רק השערה אז אל תרצחי אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שבגלל המקצוע שלך את מסתובבת בין אנשים עם אגו טריפ מכאן ועד לפורום פקאצות... לאנשים כאלה יש נטיה להיות שוויץ אחד גדול... אין לך דרך להימלט מזה...

למעלה