אם הוא כל כך מפגר

RVD18

New member
אולי, לפי דעתי זה נורא פשוט

יותר מחלק מהתגובות פה שניסו לנתח את זה. היא בחורה, נראית טוב ויש גברים שחושבים רק על סקס, לא משנה מה היא משדרת. והיא נתקלת בהם כי יש הרבה כאלה או שסתם יצא לה להיתקל בהרבה כאלה. וזהו.

וואי..../images/Emo80.gif

בסה"כ העליתי השערה. אני באמת לא מכירה את הסיפור, אבל זו לא סיבה להתנפל עליי.. שאלת - עניתי. זה פורום לידיעתך, זו לא קומונה סגורה רק לותיקים שמכירים האחד את השני. אם בחרת להעלות את השאלה הזו לפורום, ציפית שיענו לך בכנות, אף אחד פה לא אמור לכתוב דברים שאת רוצה לקרוא. סליחה שפגעתי, או שהתערבתי. רק להבא, דעי מה להעלות לפורום ומה לא. אף אחד לא חייב להסכים איתך.

אממממ

שלא תביני לא נכון אני האחרונה שתשדר שהיא מעוניינת בכזה דבר. האחרונה יש לי מראה תמים ולדעתי אני בכלל לא משדרת סקס. אז- באמת שלא מבינה!!! מין תקופה כזאת מה אני יכולה לעשות- לא להיות איתם בקשר. חבל אולי הבעייה היא שאני רואה את הטוב בכל אחד גם כשלא מגיע לו.

אולי.../images/Emo80.gif

אני יודעת שלא שירשרת אליי, אבל יכול להיות שאת פשוט לא בוחנת את מי שעומד מולך לפני שאת נכנסת למערכת יחסים או כל סוג אחר של קשר.

Cobe Anan

New member
דווקא..

דווקא בגלל שאת מניחה שאת לא משדרת סקס, דווקא בגלל שאת מניחה שאת לא נראית טוב, דווקא בגלל התמימות דווקא בגלל כל זה שאת לא מבינה שאולי את כן בחורה מושכת, דווקא בגלל כל אלה את לא יכולה לבסס אף קו מחשבה על ההנחה שאנשים מסויימים נמשכים אלייך פיזית, וזה מביא אותך לפגיעות מסויימת, מעצם העובדה שאת מתעלמת מהברור מאליו, ולכן לא מבינה בעצמך חלק ממערכות היחסים שלך עם בנים (במובן המופשט ביותר שלהן). את פשוט מניחה מראש שאנשים לא יימשכו אלייך פיזית, ומחפשת את ה`עוד משהו` שמושך חרמנים. אולי אין? אולי לצד כל המעלות הפנימיות- הכישרונות, הכישורים, האופי- ישנה תכונה אחת חיצונית אחת שמושכת את כל הטמבלים שמתעלמים ממי שאת- והתכונה הזאת היא יופי? ואולי דווקא בגלל שאת לא מודעת לזה, את לא מתנהגת כמו איזו פרינססה סנוביץ`? ובואי נחשוב ביחד איך זה נראה מהצד לטמבלים: בחורה יפה, אבל לא תוספת תחת..אפילו ידידותית, ומתקרבת...המממ...היא בטח זורמת! ככה זה טמבלים.

Cobe Anan

New member
דווקא..

דווקא בגלל שאת מניחה שאת לא משדרת סקס, דווקא בגלל שאת מניחה שאת לא נראית טוב, דווקא בגלל התמימות דווקא בגלל כל זה שאת לא מבינה שאולי את כן בחורה מושכת, דווקא בגלל כל אלה את לא יכולה לבסס אף קו מחשבה על ההנחה שאנשים מסויימים נמשכים אלייך פיזית, וזה מביא אותך לפגיעות מסויימת, מעצם העובדה שאת מתעלמת מהברור מאליו, ולכן לא מבינה בעצמך חלק ממערכות היחסים שלך עם בנים (במובן המופשט ביותר שלהן). את פשוט מניחה מראש שאנשים לא יימשכו אלייך פיזית, ומחפשת את ה`עוד משהו` שמושך חרמנים. אולי אין? אולי לצד כל המעלות הפנימיות- הכישרונות, הכישורים, האופי- ישנה תכונה אחת חיצונית אחת שמושכת את כל הטמבלים שמתעלמים ממי שאת- והתכונה הזאת היא יופי? ואולי דווקא בגלל שאת לא מודעת לזה, את לא מתנהגת כמו איזו פרינססה סנוביץ`? ובואי נחשוב ביחד איך זה נראה מהצד לטמבלים: בחורה יפה, אבל לא תוספת תחת..אפילו ידידותית, ומתקרבת...המממ...היא בטח זורמת! ככה זה טמבלים.

TheWhiteTigris

New member
אמ...

לא שאני בקטע של לפגוע... אבל כשמישהי שוכבת עם הרבה בנים (את ציינת זאת, זה היה כתוב איפשהו), שלא תצפה שהאחרים יתנהגו אליה כאל נזירה...

מה את סתומה?

את מבינה מה שאת רוצה להבין, הייתי עם שני בחורים בחיים שלי, אחד היה חבר שלי שנה ואחד היה קשר של כמה ימים. אז תשקלי מילים אני לא בקשר עם הגברים האלה, אני לא באה אליהם, אני לא מצלצלת אליהם, אני לא נפגשת איתם. למה אני לא נפגשת איתם? כי הם מנסים להשכיב אותי. יש כאלה, שאומרים לי את זה מראש- יפה מצידם. חוצפנית את!

TheWhiteTigris

New member
קודם כל תסתמי.

ואל תדברי אל בן בלשון נקבה. דבר שני, אם את כתבת את זה בעבר (או מישהו אחר), מה את מצפה שאבין?! מצד שני, יכול להיות שבלבלתי בינך לבין מישהי אחרת, אז אם זה כך - מתנצל על הטעות.

יופי

פשוט חשבתי שרק אישה תכתוב כזה דבר, ואישה אמוד ממורמרת וצרת אופקים. התנצלות מתקבלת- ולא, אתה לא צריך לנחש שום דבר אבל גם לא להגיב למשהו שאתה לא מבין בו. תודה.

אה כן- ותסתום בעצמך

שולם? <מושיטה זרת>

TheWhiteTigris

New member
אני אמור לשאול אותך את זה, לא?

אחרי הכל, אני בפורום הזה הרבה מלפנייך...

TheWhiteTigris

New member
זה היה תוצאה של בלבול!! ../images/Emo46.gif

ואני לא חוקר אנשים בפורום
יש מקומות יותר... אמ... פרטים למידע אישי.

אולי את במצב שקורה בחורף..

כל אחד מכין את עצמו לחורף - אף אחד לא אוהב שהמיטה שלו קרה בחורף...

למעלה