אם החטופים עוברים שואה בעזה, זה אומר שהפלשתינים הם נאצים.

evglev1

Well-known member
מנהל
ולמה אני צריך לשמוע על כל מיני גסי רוח בורים?
כי דווקא מנהיגת המחאה, גיבורת המחנה שלך שקמה ברסלר השוותה את ביבי להיטלר וגם שולמית אלוני הייתה דמות בולטת במחנה השמאל. ואחד הנימוקים למנוע מבן גביר לרוץ לכנסת זו הטענה שהוא נאצי וכשבג"צ מאפשר לבן גביר להתמודד טוענים שמתמודדת מפלגה נאצית.

evglev1

Well-known member
מנהל
יש הסכמה רחבה על זה, אני רואה.

ועם נאצים לא עושים הסכמים. את הנאצים צריך לחסל.

החטופים עוברים שואה.
לצפייה:
דווקא יאיר שטרן ז"ל מנהיג הלח"י רצה לעשות הסכם עם הנאצים של לאפשר ליהודים לעזוב ובתמורה הגרמנים יוכלו להלאים את רכושם, אז כדי להציל חיים גם הקיצוניים ביותר היו מוכנים להסכמים עם הנאצים.

אבל גם אני חשבתי שכמו שהם הלבישו את התצפיתניות במדי צה"ל כדי להדגיש את היותן חיילות אז כל מחבל שמשתחרר בעיסקה ויש בין הקורבנות בנפש שלו ילדים או/ו תינוקות או/ו קשישים אז להלביש אותו במדי SS כשהוא משתחרר ובא לקבל פנים של עמו או יותר טוב לעשות להם קעקוע של צלב קרס על המצח.

DANIAVNI

Well-known member
אבל גם אני חשבתי שכמו שהם הלבישו את התצפיתניות במדי צה"ל כדי להדגיש את היותן חיילות אז כל מחבל שמשתחרר בעיסקה ויש בין הקורבנות בנפש שלו ילדים או/ו תינוקות או/ו קשישים אז להלביש אותו במדי SS כשהוא משתחרר ובא לקבל פנים של עמו או יותר טוב לעשות להם קעקוע של צלב קרס על המצח.
סתם היית יוצא מגוחך בעולם
מי שאוהב אותנו, אוהב
ומי ששונא, זה לא היה משכנע אותו

אם כבר צריך היה לפרסם יותר את שיתוף הפעולה בין המופתי להיטלר ולא כל מיני "תעלולי תחפושות פורים"

ביטניקט

Well-known member
יש הסכמה רחבה על זה, אני רואה.

ועם נאצים לא עושים הסכמים. את הנאצים צריך לחסל.

החטופים עוברים שואה.
לצפייה:
יש לא מעט ניצולי שואה שהודו שמה שקרה ב 7.10.2023 היה הרבה יותר מחריד ואכזרי אפילו ממה שהם חוו בשואה. בגרמניה הנאצית עוד חסו על הקורבנות והרגו אותם עם גז בזמן שהם חשבו שהם הולכים למקלחות. כאן המוסלמים רוצחים את הקורבנות שלהם בפנים ובאכזריות מחרידה שאפילו הנאצים לא הגיעו לרמתה, ואפילו לא מנסים להסתיר שום דבר בפניהם. בפני העולם כן, אבל לא בפני הקורבות שהם רוצחים. כי הם פשוט נהנים לרצוח יהודים, כי זה בטבע שלהם וזה מצווה עליהם בקוראן. ושהם לא רוצחים יהודים הם רוצחים מוסלמים, נוצרים וכל מי שלא בא להם טוב. ובזה השמאלנים תומכים, בדת הכי אכזרית ורצחנית שידע העולם בכל הזמנים.

למעלה