אם היה מותר לשאת כמה נשים..

פיקצר

New member
המציאות מראה שזה לא כך.

ודינים שלמים בנו חכמים על המציאות הזו. (כמו ששייך שילד יקנא באחיו שמקבל יותר תשומת לב, אצל נשים זה כפול מליון!)

גוט ניק

New member
תדגיש: המציאות החילונית מראה וכו`

להבדיל מאצלכם, אתם מסתכלים מוזר על משפחות ברוכות, לא מצליחים להבין, אצלינו החרדים רק מרחמים עליכם.

וירטו, נו באמת..

אז אם כך, את היית רוצה שלבעלך יהיו עוד נשים מלבדך? אני באותו יום הייתי הורגת את כולן.. או את עצמי (;

למרות שיש לזה פלוסים..

את לא צריכה כל הזמן לדאוג לו, וכשהוא תופס קריז את מעיפה אותו לאשה השניה ואומרת לו שיחזור כשירגע.. וכשאין לך כח אליו ולדרישות שלו, אז יש עוד אחת שתספק לו את מה שהוא צריך.. מה רע?

את לא רצינית..

הכל אני אתן ויעשה לו.. שיוציא את כל העצבים עלי.. רק שישאר ש.ל.י!!! וואי אני לא יכולה אפילו לחשוב על זה.. חחח אבל מקסימום, תמיד אפשר לשלוח אותו לאמאאא שלו.. חח

mikel 23

New member
אני שמח לראות שיש כאן בנות שבדעה

שלי וגם יש לזה עוד פלוסים א.שיש עם מי לדבר.ב.שהעבודה מתחלקת ל2.תלכי לארצות ערב ותיראי איך מסתדרים שם.

mikel 23

New member
אני שמח לראות שיש כאן בנות שבדעה

שלי וגם יש לזה עוד פלוסים א.שיש עם מי לדבר.ב.שהעבודה מתחלקת ל2.תלכי לארצות ערב ותיראי איך מסתדרים שם.

נו, באמת וירטואל, לא הקשבת לשיעור?

אישה טובה עושה רצון בעלה. הרצון הוא שלו כשהוא רוצה להיות באוהל שלך ולא באוהל של צרתך לא מעניין אף אחד אם בא לך או לא.

ניוטראל

Active member
בגלל

שאשתו השניה הלשינה עליו ואסרו אותו במגדל גבוה והוא ניצל בנס:

קרוקדיל

New member
ההמלצה של חז"ל היא

3 נשים אם תתחתן אם אחת היא תמרר לך את החיים 2 יעשו ביחד קנוניה וימררו לך את החיים כפליים לעומת זאת אם תתחתן עם 3 נשים הם אף פעם לא יצליחו לעשות קנוניות (תמיד תהיה אחת מהן שתחשוב שאולי עדיף להשטנקר)

זה שייך לימי הביניים

כשהאמינו שהעולם משטח ישר ועומד במקומו כשהשמש חגה סביבו אז האמינו שלנשים כח לעשות כשפים ולכן הן מסוכנות, אוי כמה נשים הועלו על המודק עקב האמונות הטפלות הללו...

למעלה