N newcharm New member 10/3/15 #27 עצרתי בכותרת יש לי בתכנון משהו מאוד דומה לקיץ הקרוב. (אם כי "רק שנינו...בחוף מבודד" נשמע קצת בדיוני)  
עצרתי בכותרת יש לי בתכנון משהו מאוד דומה לקיץ הקרוב. (אם כי "רק שנינו...בחוף מבודד" נשמע קצת בדיוני)  
מ מחשבות כלואות New member 10/3/15 #28 קורא אחרי כולם באיחור אופנתי אבל זה משפיע עלי כמו שהשפיע עליהם.. ואוו... יש לך את זה לחלוטין..... לאן לקחת את המחשבות שלי.....
קורא אחרי כולם באיחור אופנתי אבל זה משפיע עלי כמו שהשפיע עליהם.. ואוו... יש לך את זה לחלוטין..... לאן לקחת את המחשבות שלי.....
מ מחשבות כלואות New member 10/3/15 #34 לשם אל כל ס"מ וס"מ בגוף שלך במחשבות שלי אני מענג... מפנק...מחבק... מנשק... ואיפה שצריך גם מלקק... מוצץ.... חודר..... נראה לי שהבנת....
לשם אל כל ס"מ וס"מ בגוף שלך במחשבות שלי אני מענג... מפנק...מחבק... מנשק... ואיפה שצריך גם מלקק... מוצץ.... חודר..... נראה לי שהבנת....
L lady d27 New member 10/3/15 #35 קסם אהובה כתבת כל כך יפה ומחרמן .. אני בכל אופן מאוד מתחברת. מוכשרת ללא שום ספק! שולחת לך נשיקות וספאנקים על הטוסיק  
קסם אהובה כתבת כל כך יפה ומחרמן .. אני בכל אופן מאוד מתחברת. מוכשרת ללא שום ספק! שולחת לך נשיקות וספאנקים על הטוסיק