אם הייתם יכולים לחזור אחורה

מיטללל

New member
אם הייתם יכולים לחזור אחורה

ולשנות דבר אחד בחיים שלכם..... רק בסיטאוציה אחת, היכולות לנהוג אחרת. מה הייתם משנים ?

apl

New member
מיטל,הפורום הפך לפורום פילוסופיה?

ספציפית,כרגע,קשה לי לענות על השאלה אבל בטוח יש איזושהי סיטואציה מהעבר שבראייה רטרוספקטיבית הייתי "מוחקת" או לפחות משנה.. אולי בתחום הלימודי הייתי משקיעה יותר,למרות שההשגים נכון לעכשו לא כ"כ מאכזבים אותי. ואם אני הולכת לעבר הלא ממש רחוק,אז הייתי מתעקשת ונדבקת יותר לעתודה,עכשו זה מאוחר מדי. על יותר מזה קשה לי לחשוב שהייתי משנה משהו ב180 מעלות בגלל חרטה או וואטאבר.

יש די הרבה-

אבל הכואבת ביותר והרצינית ביותר- התאונה שלי, השינוי היחידי שאני יכול לעשות הוא, לא להגיע לאותו רחוב... יכול להיות שככה הכול ישתנה...

seeyou

New member
לא להגיע לאותו רחוב...?../images/Emo11.gif

מי מבטיח שברחוב אחר היית יוצאת בחיים?זוכרת את התאומים? לכולנו יש גורל אם נאמין או לא!

ברחוב אחר

אין מצב כל כך רע של הכביש... מכל המקומות שאני מסתובב בהם, זה הכי גרוע... אם לא הייתי צריך להגיע לשם- היה סיפור שונה לגמרי, אני רוכב מאוד זהיר.

seeyou

New member
רוכב מאוד זהיר?../images/Emo61.gif

זה לא תלוי רק בנו! ישנם אחרים ,פחות זהירים אשר גורמים לתאונות

נכון

אבל כמו שאמרתי, בכל רחוב אחר אני יכול לצאת מהמצב- ברחוב הספציפי הזה, לא. בתור אחד שכבר חקר את זה מכל הכיוונים- סמוך עלי.

אולי הייתי

אולי: 1. לומדת ומשקיעה יותר. 2. חוסכת קצת כסף. 3. מבטלת את הלוזרים שיצאתי איתם. סה"כ די מרוצה... לא הייתי משנה כלום

dariii

New member
בקשר ל-3..

מכל הלוזרים האלה לומדים, לא היתי מבטלת את שלי

אורית15

New member
בד"כ אני אומרת..

הכול או כלום.. כי יש כל כך הרבה דברים שהייתי משנה.. אבל סיטואציה מסוימת, זה בטח ישתנה אצלי עוד כמה דק', אבל לעכשיו- הייתי מנשקת את ידיד שלי

יש הרבה דברים שהייתי שמחה לשנות

והחשובים ביותר היו : להשקיע יותר בלימודים, ולא לדחות כל דבר .

מיטללל

New member
ברור

אבל לא התכוונתי לזה.. התכוונתי לסיטאוציה אחת. יש לי יש סיטאוציה כזו. שאני דיי בטוחה שאם הייתי נוהגת בה אחרת, החיים שלי היו שונים לחלוטין. אבל אני לא אפרט מהי

מיטללל

New member
אגב

לא בטוח לטובה. או לרעה. רק אחרים לגמרי. הכוונה שלי הייתה שיש לכל אחד מאתנו סיטאוציות גורליות שכאלה...

המממ...

יש שיר שאני מאוד אוהב (שגם מופיע אצלי בחתימה) ובו נאמר : Yes, there are two paths you can go by, but in the long run There's still time to change the road you're on. ככה שלדעתי, במקרה שלי, עוד לא הייתה לי את הסיטואציה הגדולה הזאת שדרכה החיים שלי נטו לצד אחד או אחר. אבל מקרה שהייתי רוצה לשנות יש... הייתי מוחק את היום שבו אמרתי לאקסית שלי שאני אוהב אותה. למען האמת גם היום הייתי מעדיף למחוק את היום שבו אמרתי למישהי (אחרת) לפני כמה ימים שאני אוהב אותה. למרות שזה נכון ואני בנאדם ישיר שלא מסוגל לשמור כאלו דברים בפנים, כנראה שהיה עדיף שלא הייתי אומר את זה וזהו. הייתי נאכל מבפנים אבל אולי פחות גרוע מהיום.

מיטללל

New member
אז בכל מסגרת שתבחר :)

(שמתם לב שאנחנו רק מדברים תמיד על דברים שמסביב ולעולם לא מספרים אחד לשני דברים שבאמת מתרחשים בחיים שלנו? בפורומים אחרים זה כן נעשה. למה זה לדעתכם?)

אורית15

New member
כי זה לא פורום תמיכה?

אני לא אומרת שלא צריך, אבל זה כמו שבפורום אופנועים את לא תתחילי לספר על איך נפרדת מהחבר שלך.. סתם דוגמא

למעלה