אם הייתם יכולים לחזור אחורה

סופה 20

New member
רוצה סיפור...

מה הייתי משנה? זה תלוי .. אם הייתי יכול הייתי חוזר לגיל 7 ומנסה להשאר שומע בשתי האוזניים (אני חירש באוזן אחת ) . או בתקופת התיכון שהייתי יותר מידי ביישן עם בנות... יש כל מיני דברים.. אבל דבר אחד? לדעתי הייתי משנה את ההתנהגות שלי בצבא לאחת הקצינות שהיו לי...ואולי אז הייתי נשאר באותו מקום....

ScorpioID

New member
כל הסיטואציות אותו דבר

היום בו פגשתי את החברות שלי לשעבר

אין משהו שעולה לי בראש

כרגע שהייתי רוצה לשנות... אולי בעצם לא הייתי נותנת לחברות שלי מהחטיבה-תיכון ככה לזלזל בי ולפגוע בי <אני הפסקתי את זה באיזה שהוא שלב...אבל הייתה לי הצתה מאוחרת>.

.........

תמיד אחרי דברים גדולים שקורים לי, רצות לי 1000 מחשבות על איך יכולתי לעשות את זה אחרת, יותר טוב... לפרט סיטואציה אחת? עדיף להשאיר לעצמי.. (פאדיחות)..

h e n y

New member
אוי

גם לי................ יש מליון ואחת סיטואציות כאלו

אושר מ

New member
בחיי שאני לא מצליחה לחשוב על דבר

זה לא שלא עשיתי טעויות בחיי... וזה לא שאולי הייתי רוצה לשנות דברים. אבל בתכלס, טוב לי. בזמן האחרון החלטתי להתנהג כטיפוס יותר אופטימי. זה ממש משפיע הקטע הזה. מי מכם שמכיר אותי הרבה זמן (בעצם אף אחד..) היה יודע שלא הייתי כזו. הייתי בוכה ומתלוננת. בעיקר על הצבא. אבל בזמן האחרון שינוי הגישה המוחי הביא לשינוי הגישה הכללי (מה שמתבטא באופן מוחץ בחתימה שלי פה, שהשתנתה פעמיים בשבועיים האחרונים). ואגב, בלי קשר לגל האופטימיות, אני מאלה שחושביםש אין טעם להצטער על מעשים בעבר, הם כבר נעשו, צריך לחשוב על איך עושים את העתיד שלי טוב יותר. לא אומרת לא להסתכל על העבר וללמוד ממנו, אבל לא להצטער עליו.

apl

New member
חתימה יפה,

אבל גם אהבתי את הקודמת שלך- "אושר לא קונים..?" זו גם הייתה חתימה יפה..בשילוב הציורון הזה
אבלל תתחדשי על זו האופטימית!

אושר מ

New member
../images/Emo24.gifענת:)

את מהבודדים שקראו את החתימה. אושר לא קונים בכסף.... כן אני גםא הבתי את זה... וזה דו משמעי במקרה שלי:)

apl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אושר לא קונים בכסף, מה שנכון-נכון
ולמה דו -משמעי לא בנתי?:)

apl

New member
../images/Emo122.gif

הייתי מעורפלת וכבר הבנתי את הדו משמעות

למעלה