אם הייתם מרכיבים לעצמכם את

maya metal

New member
ברמת העיקרון הם מנגניבם סבבה

והכל סבבה.., אבל זה נשמע צבוע כזה... נראה לי..

THE ronch

New member
לאחרונה הייתי בוחרת באלו-

Serotonin blues- Lady macbeth Im the downer- Lady macbeth Grace- Jeff buckly Mojo pin- Jeff buckly Feeling good- Muse (cover) Ex factor- Louryn hill You aughta know- Alanis morissette Passive- A perfect circle Days of hunger- Geva alon Just about- Jet sam No more heroes- Jet sam Hell yeah (2 Versions)- Dead prez Lable (acoustic)- Guidance

THE ronch

New member
נו כן אבל מה הקשר ../images/Emo7.gif

אני פשוט אוהבת לשמוע את כל דדווינג למשל ברצף, לא בנפרד...

Lamia

New member
נשמע מאגניב!!!

טוב זה תלוי במצב רוח כמו שהגר אמרה: בטופ של הטופ איך לא, אם לא, Alice in chains & Peral jam - Alone דואט פשוט נפלא של שתי להקות מופלאות, לומרות שהשיר שנוי במחלקות ויש האומרים שהשיר שייך בעצם לדואט של להקת קריד ושל להקת טול ניתן לשמוע בבירור שאלו הם אדי ודר ולי סטאלי. מתוך כבוד של האזנה של שנים, לומרות שלא יצא לי להקשיב להם בזמן האחרון הם: My dying bride- Heroin chic מהקלסיקות, סתם כי תמיד כיף לשמוע: Pink floyd- vera The doors- the end Janis Joplin- summertime King Crimson- Fallen Angel Nirvana כי הם פשוט נירוונה- Dumb פאן ישראלי- קשה מאוד לבחור כי אני אוהבת הכל אז אני אתן כמה שמהם אני כבר אבחר מתישהו. המכשפות-אלמנה, זמנים מוזרים, פחד אמיתי, עוד מאט, קוצים של פחד, וכמובן שבסופו של דבר יכנס רק הדואט המצמרר עם ניק קייב |Shivers. כמה אלטרנטיביים: Placebo - Lady of the flowers. N.I.N- closer RUSSIA BLIAT! Nautilus Pampilius - ya ha4u bit s toboy (אני רוצה להיות איתך) Zemfira- Mayi4ki (גופיות) סתם כדאי לא להיות גזענית: Skunk anansie- Secretly וזהו...

למעלה