אם הייתם נוסעים לחו"ל להופעה של קולדפליי

אם הייתם נוסעים לחו"ל להופעה של קולדפליי

מאיזה שעה הייתם מחכים ליד הדלתות (בהנחה שפתיחת דלתות ב6 וקולדפליי עולים ב8)

politik59

New member
זה תלוי בכרטיס עמידה/ישיבה...

לפי מה שהבנתי, מקריאה בפורומים של קולדפליי, אם זה כרטיס לעמידה, רצוי לבוא מאוד מוקדם, הבנתי שאנשים מגיעים כמה שעות לפני פתיחת הדלתות, כדי להבטיח לעצמם מקום קרוב לבמה. לגבי כרטיסי ישיבה, אני חושבת שהם מסומנים, ואין צורך להגיע מוקדם, אבל אני לא בטוחה. אם הייתי נוסעת לחו"ל, נראה לי שהייתי קונה 2 כרטיסים כלומר ל-2 הופעות, שאחד מהם זה כרטיס vip (פנטזיה
)

כן אבל אם יש כרטיס עמידה כמובן

מה, היית רוצה כרטיס ישיבה? זה כה דפוק זה ממש מאחורה!

politik59

New member
כרטיס עמידה זה טוב אם קיבלת את הכרטיס בזמן...

ממה שקראתי, היו הרבה אנשים שהיו מוכנים לחכות להופעה מהבוקר, אבל קיבלו את הכרטיס שעתיים לפני ההופעה וזה יכול להיות בעייה, כי יש תור גדול כמה שעות לפני פתיחת הדלתות. בהחלט יש יתרון לכרטיס בעמידה, אם מקבלים את הכרטיס מוקדם, אז שווה ל"התנחל" כמה שעות לפני ההופעה וזה מבטיח מקום קרוב לבמה. כרטיס ישיבה יכול להיות טוב בתנאי שהמיקום שלו טוב, כלומר אם זה כרטיס vip או אם משיגים מקום טוב. ראיתי שיש אתרים שמציעים כרטיס אלקטרוני (דרך האי-מייל) וזה יכול להיות פיתרון טוב לאנשים דאגנים כמוני, בתקווה שאין שם רמאויות.

מה? מה פתאום../images/Emo12.gif כבר הלכתי להרבה הופעות ותמיד

מקבלים את הכרטיסים מתי שמקבלים את הישיבה ותמיד הרוב מעדיפים עמידה (יש מקומות ריקים בקהל) ומקבלים לפחות שבועיים לפני ההופעה.. מי יחכה שעתיים לפני?
ואיך שלא יהיה, תמיד את הבמה מקיפים קודם אנשים והכסאות מאחורה, אז אי אפשר באמת להיות קרובים ברוב ההופעות...

politik59

New member
כנראה שיש הבדל בין האתרים שמוכרים כרטיסים...

אולי הם קנו כרטיסים מאתרים לא כ"כ טובים, ולכן הם לא קיבלו את הכרטיס בזמן. לגבי המיקום של מקומות ישיבה, יש הבדל בין האולמות השונים, לא בכל אולם זה נראה אותו דבר.

politik59

New member
../images/Emo41.gifלמי שרוצה להיות מעודכן בקשר להופעות ../images/Emo26.gif

כדאי להירשם ל mailing list (רשימת דיוור) באתר של קולדפליי מתחת למסגרת, יש בצד שמאל קישורים: myspace ,oxfam,shop,mailing list אם אתם רוצים לקבל עידכונים באי מייל, צריך לרשום שם פרטים כמו: שם, מין: זכר/נקבה, מדינה (שימו לב שאתם בוחרים ישראל כדי שידעו שיש להם כמה מעריצים בארץ
), צריך לבחור text או html וללחוץ על submit להירשם. אם ההרשמה נקלטה, תקבלו מייל (אם אני לא טועה). ייתכן שהם יודיעו גם באתר שלהם, וגם ב-myspace הנה קישורים. קישור לאתר של קולדפליי http://www.coldplay.com/ קישור ל-myspace http://www.myspace.com/coldplay

coldplaying

New member
אם זה לא היה מסומן

הייתי מתנחלת שמה משלוש בצהריים..!! לנסוע לחו"ל.. אם הם לא יבואו לישראל עד שאני יהיה בערך בת 17-18.. אני אסע להופעה (לא באנגליה.!!.. באירופה איפשהוא..)

3? רציני? לא היית חוששת שזה מאוחר מדי?../images/Emo12.gif

ותטוסי להופעה! זה ממש שווה את זה!

ליאני2

New member
אם זה עמידה,

וההופעה נניח ב9 אז הייתי מגיעה סביבות 3 בצהריים... חחח זה נשמע מופרז אבל בשביל ליהיות קרובה לבמה מה לא הייתי עושה...מקסימום.... מביאים לשם אוכל, אייפוד...דברים להעביר את הזמן...ובעיקר ב"יווו עוד 4 וחצי שעות ניהיה שם.." "יווו עוד שעתיים ניהיה שם" וככה... אם זה ישיבה אז שעה לפני פתיחת הדלתות, כי ממילא יהיה המון אנשים

ליאני2

New member
../images/Emo46.gif הרגע הלכה לך ההיזדמנות לעקוב אחינו

לרנואר מן |מגיע לך מגיע לך| **עזבו אותנו, חחח ריב קלילי שמחר בבצפר יכאב לה
**

Guy Berryman

New member
כאילו שרציתי לבוא לכם לבוא לקסטרו מן.. ../images/Emo8.gif

רציתי להשאיר אתכם לבד..!

ישיבה באמת לא צריך מוקדם

אבל איזה קטע כולם פה קובעיים את השעה 3 כמוקדם רק אני הלכתי להופעה כבר מ11 בבוקר?

ליאני2

New member
נו, אני תכננתי להקים שם אוהלל יומיים לפני..

אבל שיערתי יעיפו אותי משם = ( חחח אבל תכלס, רציתי.. צריך לקום מוקדם בבוקר להיתכונן וליסוע ישר.. וגם אז אני בטוחה שהרבה אנשים יחשבו כמוניץ ועוד משהוו.... הלכת להופעה של קולדפליי~!??!?!?!~!?

למעלה