אין מה לקנא גם את תלכי אם תרצי מספיק
ל ליאני2 New member 5/9/07 #10 אוווףךףףףף, היית בהופעה של קולד..../images/Emo10.gif אעההעאהעאהע החיים לא הוגנים סתם כפרעליייך,, איזה שווה לך = ))
אוווףךףףףף, היית בהופעה של קולד..../images/Emo10.gif אעההעאהעאהע החיים לא הוגנים סתם כפרעליייך,, איזה שווה לך = ))
נ נ ט ו ו ו ו ש New member 5/9/07 #14 ../images/Emo2.gifאוייי איזה כיף לך!!!! זה החלום של כל אחד פה... -------- שיבואו כברררררררר
נ נ ט ו ו ו ו ש New member 7/9/07 #24 עשיתם פעם מפגש מעריצים? חברה שלי שהיא מעריצה שרופה של טוקיו הוטל- סיפרה לי שהם עשו מפגש מעריצים (וזה הופיע בכל מיני מקומות) ויכול להיות שבזכות זה טוקיו הוטל באים לארץ. אוףף
עשיתם פעם מפגש מעריצים? חברה שלי שהיא מעריצה שרופה של טוקיו הוטל- סיפרה לי שהם עשו מפגש מעריצים (וזה הופיע בכל מיני מקומות) ויכול להיות שבזכות זה טוקיו הוטל באים לארץ. אוףף
T taleylon1 New member 7/9/07 #25 מהי דעתכם לגבי מפגש? וזהו רעיון בלבד - לשמוע עד כמה מכם רוצים ועד כמה לא
א אמבריי לנצח New member 9/9/07 #38 איןמה לפחד../images/Emo12.gif אנחנו במקום ציבורי ואנחנו נחמדים לפחות מי שבא פעם שעברה
ב ברררר New member 7/9/07 #29 זה מאוד תלוי אם יש לי כבר כרטיסים עם מקום ביד אז למה לי לחכות בתור. אבל אם זה לא מקומות קבועים, גם שנתיים לפני! ואם ריך אז גם תרסיס פלפל לשרוף את כולם שיזוזו!!!! מאוועועועעואואואוה
זה מאוד תלוי אם יש לי כבר כרטיסים עם מקום ביד אז למה לי לחכות בתור. אבל אם זה לא מקומות קבועים, גם שנתיים לפני! ואם ריך אז גם תרסיס פלפל לשרוף את כולם שיזוזו!!!! מאוועועועעואואואוה