מה זה מסודרת כלכלית?היית ממשיכ/ה לעבוד?
מה אם יש הכנסה פאסיבית גהוהה שגורמת לכך שאין עוד טעם לעבוד ואפשר לנצל את הזמן להנאות בלבד אם רוצים, האם גם אז היית ממשיכה לעבוד?מה זה מסודרת כלכלית?
כסף תמיד צריך, ותמיד כיף לעבוד ולא לשבת בבית.
בימים אלו, אני שמחה שיש לי את האפשרות לצאת לעבודה ולא לשבת בבית את הימים האלה, הייתי משתגעת.
מצטרף לשאלה של צביוש, מזה מסודר כלכלית?היית ממשיכ/ה לעבוד?
מי שיש לו הכנסה פאסיבית גבוהה ויודע לנהל את כספו, כספו לא יגמר לעולם גם אם לא יעבוד.מצטרף לשאלה של צביוש, מזה מסודר כלכלית?
אם לא נעבוד איכשהו הכסף יגמר וננבול, עובדים כדי לחיות, ןלא תמיד בעבור הכסף.
אני מכיר הרבה גברים וגם נשים שיוצאים לעבוד כדי לברוח ממה שיש להם בבית.היית ממשיכ/ה לעבוד?
שם הסיפור הוא "פרודוקטיביות".היית ממשיכ/ה לעבוד?
המטרות לא חייבות להתבטא בעבודה או התנדבות. המטרות גם יכולות להיות הנאות נטו. גם "לעשות חיים" יחשב לעשייה לצורך זה.שם הסיפור הוא "פרודוקטיביות".
לקום בבוקר ללא תחושת עשיה , ללא סיפוק זה מתכון בטוח לאומללות.
התנדבות יכולה לפתור תחושות אלו.
אדם ללא מטרות בחיים הוא אדם נובל.....
אני חולק עליך....יש הפרדה ברורה בין הנאות לבין עשיה המובילה לתחושת ערך עצמי. לדעתי.המטרות לא חייבות להתבטא בעבודה או התנדבות. המטרות גם יכולות להיות הנאות נטו. גם "לעשות חיים" יחשב לעשייה לצורך זה.
אם כולם היו חושבים אותו דבר היה משעמם. אני שמח שיש מגוון דעות.אני חולק עליך....יש הפרדה ברורה בין הנאות לבין עשיה המובילה לתחושת ערך עצמי. לדעתי.
רק במידה וההכנסה הפאסיבית איננה מספיקה כדי לחיות ברמה גבוהה. אחרת הייתי מנצל את רוב זמני לטיולים ובילויים. חלום חיי הוא לטייל בעולם עם תקציב בלתי מוגבל לזמן בלתי מוגבל בכל זמן שמתחשק לי, לאכול במסעדות 3 פעמים ביום כדי לא לשטוף כלים אף פעם, ולקנות מכונית סולארית שיכולה לאגור חשמל לאורך זמן שלא צריך לתדלק ולא לטעון משקע.היית ממשיכ/ה לעבוד?
לא. אבל היו דברים אחרים שהייתי עושה שיכולים להיקרא עבודה באותה מידה.היית ממשיכ/ה לעבוד?
עשיתי עסקים, אני עושה עסקים, ואני חיה בהתישבות בודדים...היית ממשיכ/ה לעבוד?
לא נראה לי שנתניהו קשור לדיון הנוכחי.גם אנשים שפורשים לגמלאות מנסים למצוא לעצמם תעסוקה ולעתים גם עבודה. "העבודה היא חיינו", ונתנוון אם נפרוש לגמרי מהעבודה.
אז זה לא תמיד "רק" הכסף, וחוצמזה. ככל שיש יותר כסף, כך גם מקמצים בו ורוצים עוד מהסחורה הזו. ראה ערך BB.
לא ייאמן איך שהשחר הזה נעור בכל פעם שמישהו מזכיר את השם של הנאשם מבלפור. האם הנאשם ההוא חדל לאהוב כספים, ממון והון? רק שאבין.לא נראה לי שנתניהו קשור לדיון הנוכחי.
לקום בבוקר ללא תחושת עשיה זה מרשם בטוח לאומללות.
נתניהו לא קשור לשרשור הנוכחי...אני מבין ששנאתך לנתניהו גורמת לך לדחוף אותו כל מקום - שיהיה לך לבריאות כפרה ,כל זמן שהוא עומד לכם בגרון וגורם לכם שיעולים ומלנכוליות , אני שמח.לא ייאמן איך שהשחר הזה נעור בכל פעם שמישהו מזכיר את השם של הנאשם מבלפור. האם הנאשם ההוא חדל לאהוב כספים, ממון והון? רק שאבין.
אבל אם כבר הזכרת את נתניהו אומר כי נתניהו ממוקם בקצה של פרמידת הצרכים של מסלאו.לא ייאמן איך שהשחר הזה נעור בכל פעם שמישהו מזכיר את השם של הנאשם מבלפור. האם הנאשם ההוא חדל לאהוב כספים, ממון והון? רק שאבין.
חחחחחחחח, נגעת בנקודה רגישה, אסור להזכיר את השם ביבי..חחחחלא ייאמן איך שהשחר הזה נעור בכל פעם שמישהו מזכיר את השם של הנאשם מבלפור. האם הנאשם ההוא חדל לאהוב כספים, ממון והון? רק שאבין.
כל הרשת מזכירה את נתניהו בכל רגע נתון , מה עוד חדש ?חחחחחחחח, נגעת בנקודה רגישה, אסור להזכיר את השם ביבי..חחחח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.