פנינה10כחולה
Well-known member
יא שחר חביבילא נראה לי שנתניהו קשור לדיון הנוכחי.
לקום בבוקר ללא תחושת עשיה זה מרשם בטוח לאומללות.
ביבי תמיד קשור לכול נושא
ועל אפם וחמתם ישימו ביידן ישימו טראמפ יתעוררו עם ביבי.
יא שחר חביבילא נראה לי שנתניהו קשור לדיון הנוכחי.
לקום בבוקר ללא תחושת עשיה זה מרשם בטוח לאומללות.
התעסוקה שמחפשים לאחר פרישה היא ברוב המקרים ללא מסגרת מחייבת, אלא משהו שעושים כי אוהבים ועושים מתי שמתחשק. עבודה היא בהכרח מסגרת מחייבת ואפילו התנדבות היא ברוב המוחלט של המקרים מסגרת מחייבת.גם אנשים שפורשים לגמלאות מנסים למצוא לעצמם תעסוקה ולעתים גם עבודה. "העבודה היא חיינו", ונתנוון אם נפרוש לגמרי מהעבודה.
אז זה לא תמיד "רק" הכסף, וחוצמזה. ככל שיש יותר כסף, כך גם מקמצים בו ורוצים עוד מהסחורה הזו. ראה ערך BB.
אסביר לך - אדם עובד כל חייו בכדי להגיע לבטחון כלכלי לעת זקנה ולכן מדוע על נתניהו לפגוע בביטחונו הכלכלי בשל תיקים הזויים אשר נתפרו לכאורה למידותיו רק בכדי לגרום לו לפרוש מתפקידו ?האם אזלה תאוות הנהנתן לממון? האם הוא באמת זקוק לתוספות? האם הוא באמת זקוק למימון הוצאותיו המשפטיות? וחלאס. אל תברבר את הסיסמא הידועה שלך, שכשנטפלים לאדם, מן הדין שהוא יקבל את המימון להגנתו שלא מכספו שלו. האם אתה או אני נקבל אי פעם מימון מבני הדודים שלנו, אם ניפול חלילה למלכודת משטרתית (אפילו בלתי מוצדקת בעליל?)
אם היית מתחיל להבין בכלל מיהו אותו אליעד שרגא המכונה "הג'ינג'י" דיינו.כדאי שתאזין לעו"ד אליעד שרגא לפני שאתה מפזם את פזמוניך. אולי תפנים שהנהנתן אינו רק גאון פוליטי.
ספר ושפוך את אשר אתה יודע ואני לא.אם היית מתחיל להבין בכלל מיהו אותו אליעד שרגא המכונה "הג'ינג'י" דיינו.
אינך יודע מאומה אך גרוע מכך , גם אם תדע לא תרצה להאמין.
אני חושב שמן הראוי ששפטל יסביר לך את תפקידו של אותו עו"ד אליעד שרגא - שפטל מסביר כיצד יודע שרגא לערב את בג"צ בכל סוגיה בה בג"ץ מעונין להתערב אך אין מי שיבוא ויערב אותו או במילים אחרות - בג"ץ אינו יכול להתערב סתם כי בא לו להתערב בנושא כזה או אחר , הוא זקוק למישהו אשר יערב אותו וכאן אליבא דה שפטל נכנס לתמונה "הג'ינג'י".ספר ושפוך את אשר אתה יודע ואני לא.
לי אין בעיה עם אשכנזים או כל מוצא שהוא , לי יש בעיה עם שמאלנים !מי שנסמך על שפטל השפל, העו"ד האשכנזי שהגן על פושע מלחמה נאצי, מוטב שלא יביא את דבריו כראיה לשום דבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.