אם היית מסודרת כלכלית,

SupermanZW

Well-known member
גם אנשים שפורשים לגמלאות מנסים למצוא לעצמם תעסוקה ולעתים גם עבודה. "העבודה היא חיינו", ונתנוון אם נפרוש לגמרי מהעבודה.
אז זה לא תמיד "רק" הכסף, וחוצמזה. ככל שיש יותר כסף, כך גם מקמצים בו ורוצים עוד מהסחורה הזו. ראה ערך BB.
התעסוקה שמחפשים לאחר פרישה היא ברוב המקרים ללא מסגרת מחייבת, אלא משהו שעושים כי אוהבים ועושים מתי שמתחשק. עבודה היא בהכרח מסגרת מחייבת ואפילו התנדבות היא ברוב המוחלט של המקרים מסגרת מחייבת.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
האם אזלה תאוות הנהנתן לממון? האם הוא באמת זקוק לתוספות? האם הוא באמת זקוק למימון הוצאותיו המשפטיות? וחלאס. אל תברבר את הסיסמא הידועה שלך, שכשנטפלים לאדם, מן הדין שהוא יקבל את המימון להגנתו שלא מכספו שלו. האם אתה או אני נקבל אי פעם מימון מבני הדודים שלנו, אם ניפול חלילה למלכודת משטרתית (אפילו בלתי מוצדקת בעליל?) או שהוא באמת זקוק לפטור ממסים על הבית בקיסריה? בחיאת. אז הוא ראש ממשמה. אז מה? הוא גם מולטי מיליונר. אז שיחדל לבכות כל הזמן, גם אם הוא ראש הממשלה הטוב ביותר שמדינת ישראל זכתה לו.

שחר 676

Well-known member
האם אזלה תאוות הנהנתן לממון? האם הוא באמת זקוק לתוספות? האם הוא באמת זקוק למימון הוצאותיו המשפטיות? וחלאס. אל תברבר את הסיסמא הידועה שלך, שכשנטפלים לאדם, מן הדין שהוא יקבל את המימון להגנתו שלא מכספו שלו. האם אתה או אני נקבל אי פעם מימון מבני הדודים שלנו, אם ניפול חלילה למלכודת משטרתית (אפילו בלתי מוצדקת בעליל?)
אסביר לך - אדם עובד כל חייו בכדי להגיע לבטחון כלכלי לעת זקנה ולכן מדוע על נתניהו לפגוע בביטחונו הכלכלי בשל תיקים הזויים אשר נתפרו לכאורה למידותיו רק בכדי לגרום לו לפרוש מתפקידו ?

הרי ברור לך שנתניהו היה יכול להיות מיליארדר אילו היה פורש מתפקיד רוה"מ , אפילו שונאיו הגדולים ביותר מודים כי נתניהו היה מרוויח מיליונים רבים כמרצה מבוקש וכי הכסף המגיע לו מתפקידו כרוה"מ הוא "בוטנים" עבורו.....

לנתניהו יש קרובי משפחה עשירים כקורח , הם רוצים לסייע לו , זכותם ! { הכל מדווח כחוק }

החונטה השמאלנית ביקשה לכאורה לגרום לנתניהו לפרוש מתפקידו גם בשל מימון ההגנה המשפטית אשר אמור היה להיות משולם מכיסו - גם תיקים פליליים והחשש מכניסה לכלא וגם פגיעה קשה בכיס יכולים לגרום לרובם המכריע של בני האנוש לפרוש מכל תפקיד , רם ככל שיהיה.... זו השיטה , כך החונטה המשפטית מצליחה להיפטר ממי שלא בא לה טוב בעין לכאורה.....אבל הפעם הם הסתבכו עם האיש הלא נכון , נתניהו יגרור את החונטה למשפט אשר יארך שנים ארוכות ובסופו אמון הציבור במערכת המשפט יגיע לשפל אשר מעולם לא היה בעבר - ובצדק רב.

נתניהו יפרוש ע"פ החלטתו שלו ולא ע"פ תכתיבי החונטה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כדאי שתאזין לעו"ד אליעד שרגא לפני שאתה מפזם את פזמוניך. אולי תפנים שהנהנתן אינו רק גאון פוליטי.

שחר 676

Well-known member
כדאי שתאזין לעו"ד אליעד שרגא לפני שאתה מפזם את פזמוניך. אולי תפנים שהנהנתן אינו רק גאון פוליטי.
אם היית מתחיל להבין בכלל מיהו אותו אליעד שרגא המכונה "הג'ינג'י" דיינו.
אינך יודע מאומה אך גרוע מכך , גם אם תדע לא תרצה להאמין.

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
ספר ושפוך את אשר אתה יודע ואני לא.
אני חושב שמן הראוי ששפטל יסביר לך את תפקידו של אותו עו"ד אליעד שרגא - שפטל מסביר כיצד יודע שרגא לערב את בג"צ בכל סוגיה בה בג"ץ מעונין להתערב אך אין מי שיבוא ויערב אותו או במילים אחרות - בג"ץ אינו יכול להתערב סתם כי בא לו להתערב בנושא כזה או אחר , הוא זקוק למישהו אשר יערב אותו וכאן אליבא דה שפטל נכנס לתמונה "הג'ינג'י".

עכשיו , אם היית מבין בתחום המשפט היית יודע שמדובר בתפקיד מאד מאד מאד חשוב ומיותר לציין שאני מאמין וחותם על כל מילה של שפטל בנושא זה .;-)

"התנועה לאיכות השלטון" עאלק |יעני| חחחחח
לדעתי , יותר נכון להגדיר אותה כ "תנועה לשמאלנות השלטון" וכדאי שתחשוב טוב טוב על מה שכתבתי.

אני מציע לך לקרוא כתבת תחקיר העוסקת באלו התורמים הכסף לאותה "תנועה לאיכות השלטון" חחחחחח

קרא כפרה , קרא בעיון , אולי זה יעניין אותך חחחחחח

נערך לאחרונה ב:

raya

Well-known member
בתור מי שיצאה לפנסיה בגיל ה"נכון", המשכתי לעבוד. תחילנ שנה ורבע בהתנדבות מלאה (במקום העבודה שלי כמובן).
כאשר היה סכסוך בין ארגון העובדים וההנהלה, לא נתנו למתנדבים להגיע. אחרי כחודשיים - בהם התחלתי להתנדב באוניברסיטה- הוצע לי לחתום חוזה עם פארק התעשיות.
וכך המשכתי לעבוד עד לפני שנתיים וחצי. ולא כי הייתי צריכה את הכסף, אלא כי חשבתי שהתרומה שלי למקום העבודה חשובה יותר.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מי שנסמך על שפטל השפל, העו"ד האשכנזי שהגן על פושע מלחמה נאצי, מוטב שלא יביא את דבריו כראיה לשום דבר.

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
מי שנסמך על שפטל השפל, העו"ד האשכנזי שהגן על פושע מלחמה נאצי, מוטב שלא יביא את דבריו כראיה לשום דבר.
לי אין בעיה עם אשכנזים או כל מוצא שהוא , לי יש בעיה עם שמאלנים !

שפטל הגן על ואכמן (שומר) ...היו אלפים דוגמתו - הוכח כי דאמניוק לא היה איוון מרצ'נקו (האיום) מטרבלינקה. אין ספק שהייתי מבכר כי שפטל לא היה מייצגו אך לפחות האיש מכפר על טעותו יום יום , שעה שעה בגינוי והוקעת שמאלני ישראל.

לא רק אני נסמך על דברי שפטל , פרקליטי צמרת בכירים כגון עו"ד אביגדור פלדמן (השמאלני) - מעידים על מקצועיותו הרבה...כמו גם רשימת הישגיו מעידה על היותו איש מקצוע מעולה בתחומו - הוא נחשב ע"י רבים כאחד מחמשת הפרקליטים הפליליים הבכירים בישראל.

אז אני מציע לך לבחון את דברי שפטל על הג'ינג'י בנפש חפצה וזאת למרות סלידתך מהאיש , נסה להפריד בין הדברים....

האזן לדבריו בקישור שהבאתי , קרא את הכתבה שהבאתי ותבין מי הוא אותו אליעד שרגא מהתנועה לאיכות השלטון חחחחח

למעלה