אם היתי אזרח ישראלי הייתי ניגש לתחנת המשטרה במקום מגורי

הפרבולה1

Well-known member
לא היתה שום אפשרות לסגור את הזרמת מליוני הדולרים לעזה, אפשר היה לעצור את הזרמת המזומנים של השליח הקאטרי דרך שיטחינו (וחבל שביבי לא עשה זאת ) , אבל מליארדים נכנסו דרך מיצריים ולישראל לא היתה שליטה על זה.
אגב גם אחד הקיבוצים בעוטף עזה העביר כסף לחמאס , וזה מכיסם של הקיבוצניקים ולא כמו הכסף קטארי שרק עבר בחלקו דרך שיטחינו ( הרוב עבר דרך מיצריים )

1738239041829.png

[URL unfurl="true"]https://www.ha-makom.co.il/post/plotnik-kibbutz-donate[/URL]

אלפיני

Well-known member
אגב גם אחד הקיבוצים בעוטף עזה העביר כסף לחמאס , וזה מכיסם של הקיבוצניקים ולא כמו הכסף קטארי שרק עבר בחלקו דרך שיטחינו ( הרוב עבר דרך מיצריים )

צפה בקובץ המצורף 122997

[URL unfurl="true"]https://www.ha-makom.co.il/post/plotnik-kibbutz-donate[/URL]
שקרן! קודם תוכיח שהעובדים הללו כולם חמאסניקים ולא סתם פלסטינים המקבלים סיוע הומניטרי.

הפרבולה1

Well-known member
שקרן! קודם תוכיח שהעובדים הללו כולם חמאסניקים ולא סתם פלסטינים המקבלים סיוע הומניטרי.
לא נעים להגיד לך אבל הערבים בעזה עבדו עליך ! כמו על הקבוצניקים השמאלנים הטיפשים בעוטף שחשבו שיש פרטנרים בעזה, אלו שהעסיקו פועלים מעזה, אלו שהעבירו כסף לערבים בעזה שפעם עבדו בעוטף , על אותה קיבוצניקית ששיתפה צילומים עם איזה עזתי שהתברר שהוא בעצם אוסף מודיעין , על אותם קיבוצניקים שהסיעו חולים מעזה וחלקם נרצחו באסון , גם את אייל וולדמן רימו שהסתבר שבסניף ההיטק שהקים בעזה היתה מנהרת טרור.
אגב בכלל הסתבר שלא היה בעזה "מצב הומניטרי " , הקיבוצניקים חשבו שהם תורמים אולי לשיפור "המצב ההומניטרי" ובעצם תרמו לחיזוק ההתעצמות הצבאית של האויב .

תתנחם בזה שעל כולנו כמעט הם עבדו , למשל על מערכת הבטחון בכך שיצרו מצג שווא של רגיעה כמה ימים לפני 7 באוקט מה שחיזק את ההנחה השגויה ש"החמאס מורתע".

אלפיני

Well-known member
לא נעים להגיד לך אבל הערבים בעזה עבדו עליך ! כמו על הקבוצניקים השמאלנים הטיפשים בעוטף שחשבו שיש פרטנרים בעזה, אלו שהעסיקו פועלים מעזה, אלו שהעבירו כסף לערבים בעזה שפעם עבדו בעוטף , על אותה קיבוצניקית ששיתפה צילומים עם איזה עזתי שהתברר שהוא בעצם אוסף מודיעין , על אותם קיבוצניקים שהסיעו חולים מעזה וחלקם נרצחו באסון , גם את אייל וולדמן רימו שהסתבר שבסניף ההיטק שהקים בעזה היתה מנהרת טרור.
אגב בכלל הסתבר שלא היה בעזה "מצב הומניטרי " , הקיבוצניקים חשבו שהם תורמים אולי לשיפור "המצב ההומניטרי" ובעצם תרמו לחיזוק ההתעצמות הצבאית של האויב .

תתנחם בזה שעל כולנו כמעט הם עבדו , למשל על מערכת הבטחון בכך שיצרו מצג שווא של רגיעה כמה ימים לפני 7 באוקט מה שחיזק את ההנחה השגויה ש"החמאס מורתע".
זו לא הנקודה. אני לא טוען שלא החדירו חמאסניקים בקרב עובדים למטרות איסוף מודיעין. אתה משקר בהאשמה הכוללנית. ברור מדוע. אתה רוצה להעניש אותם קולקטיבית, ואמרת זאת בעבר.

אבל במקרה של ביבי הוא העביר את הכסף ישירות לחשבונות הבנקים של החמאס. במקרה של אותו קיבוץ תאלץ להוכיח שכל אחד מהעובדים הללו ללא יוצא מן הכלל הוא חמאסניק. וכל עוד אינך יכול לעשות זאת, אתה מלבה יצרים ומשקר .

הפרבולה1

Well-known member
אבל במקרה של ביבי הוא העביר את הכסף ישירות לחשבונות הבנקים של החמאס.
זה דוקא עובדתית לא נכון , ביבי אפשר לשליח הקאטרי להעביר מזוודות כסף לעזה דרך שיטחינו, ולא "ישירות לחשבונות הבנק של החמאס", אבל זה לא משנה כל כך שהרי כל כסף שנכנס לעזה תורם לכלכלת האויב גם אם השטרות הספציפים מהמזודה הקאטרית מגיעה לאיזה משפחה עניה בעזה.

במקרה של אותו קיבוץ תאלץ להוכיח שכל אחד מהעובדים הללו ללא יוצא מן הכלל הוא חמאסניק. וכל עוד אינך יכול לעשות זאת, אתה מלבה יצרים ומשקר .
חובת ההוכחה היא עליהם !
האם מישהו מאותם עובדים גמל לאותם קיבוצניקים בזה שמסר מידע כל שהוא על החטופים מקיבוצם ? שהתנער ממה שעשו החמאסניקים לקיבוצים ובכלל לעוטף עזה?

נערך לאחרונה ב:
זה דוקא עובדתית לא נכון , ביבי אפשר לשליח הקאטרי להעביר מזוודות כסף לעזה דרך שיטחינו, ולא "ישירות לחשבונות הבנק של החמאס", אבל זה לא משנה כל כך שהרי כל כסף שנכנס לעזה תורם לכלכלת האויב גם אם השטרות הספציפים מהמזודה הקאטרית מגיעה לאיזה משפחה עניה בעזה.

חובת ההוכחה היא עליהם !
האם מישהו מאותם עובדים גמל לאותם קיבוצניקים בזה שמסר מידע כל שהוא על החטופים מקיבוצם ? שהתנער ממה שעשו החמאסניקים לקיבוצים ובכלל לעוטף עזה?
הקיבוצניקים בעצמם מודים שהם האמינו בערבים מעזה והם בגדו בהם והעבירו מידע מדויק על כתובות של קצינים שמתגוררים . הנוח'בות הלכו ישר לבית של קצינה בדרגת רב סרן לתפוס אותה לחטוף אותה או להרוג אותה. למזלה של אותה קצינה היא החליטה בערב החג לנסוע ולבלות את החג בבסיס של הארוס שלה אי שם בצפון הארץ .

אלפיני

Well-known member
למה ללא קשר? תמיד אומרים, שאם אתה מגיע למקורות הכסף וחוסם אותם, אתה גורם לקריסתו של גוף הטרור. אבל כשיש ראש אשם, שדואג תדיר להזרמת המיליונים? מי יתקע לך שהאירגון יגווע ברעב?
מפני שאין לזה קשר אם היו משחררים או לא משחררים את סינואר.

שוב ללא קשר אין ספק שראש הממשלה שלנו הפך עוד יותר פח. האמרקנים מנהלים את כל שחרור החטופים עד לרזולוציות שהשליח שלהם נפגש עם סמוטריץ' תפקיד באופן נורמלי שמור בלעדית לביבי כראש ממשלה.

דווקא על זה יש לך הוכחה ניצחת לאמיתות דבריך וחששותיך:
באירוע דומה, אותו ראש ממשלה שמתעתד לסכן את חייך כעת, סיכן כבר את חייהם של רבים מתושבי הארץ באירוע זהה בעבר ורבים אכן שילמו בחייהם על כך.
הוא פדה את גלעד שליט, בתמורה לשיחרורם של 1027 מחבלים, כשביניהם נמצא גם יחיא סינואר יימח שמו ושם זכרו.
אותה עסקה, הניבה את ה-7.10 וגם לפני אותו יום נורא, היו אירועים שנבעו בשל נוכחותם של אותם מחבלים משוחררים בשטח.
אבל מי יעז לפעול נגד ראש הממשלה הטוב ביותר שנולד במדינת ישראל עד עצם היום הזה?
זו כבר שאלה אחרת, אבל התשובה עליה תעמיד את אמיתות טענתך בספק גדול.
והראיה לכך שהוא לא למד מאום מהניסיון ? עוד פעם עסקה מחפירה שנכון משחררת אבל רק חלק מהחטופים כשהמחיר של שחרור 23 חטופים חיים תמורת כמה מאות מחבלים רוצחים שיחזרו לרצוח ועל זה אין עוררין. אפילו השמאלנין הקשים ביותר הקיצונים ביותר מכירים בכך ומה עם שאר החטופים? מה עוד תשלמו על השחרור שלהם? ומה התוצאה הכי גרועה לעם ישראל בארץ ישראל במדינת ישמעאל? לימדתם את הרוע, את המפלצת, את הטרור להמשיך לחטוף כדי להשיג הישגים מדיניים וצבאים ולהמשיך לרצוח יהודים עד שיסתלקו משם. זאת לא עסקה גרועה. זאת עסקה מפלצתית שתביא את החרב על הצוואר שלכם כי צבא התבוסה לישמעאל נתן את החרב לאויב . הצבא שלכם השמיט את החרב מסר אותה לאויב כי בפעם הבאה יחטפו 500 יהודים .

ביטניקט

Well-known member
ומגיש תלונה נגד ראש הממשלה על סיכון החיים שלי של ילדי רכושי בגלל שחרור 2000 מחבלים ש90% מהם רצחו יהודים תינוקות בפיגועי טרור קטלנים.
הייתי כותב בתלונה שחרור 2000 רוצחים מהכלא מעלה את אחוז הסיכון לפגיעה בי ובמשפחתי ברכושי בעשרות אחוזים ואני דורש להעמיד אותו למשפט על פשע מלחמה נגדי ונגד משפחתי.
היו בועטים אותך מהתחנה, ובצדק. זה כמו שמישהו בארה"ב יילך ויגיש תלונה נגד טראמפ שהוא מסכן חיי חיילים אמריקאים המוצבים בסוריה, בעירק או בכל מדינה מוסלמית אחרת באיזור.

היו בועטים אותך מהתחנה, ובצדק. זה כמו שמישהו בארה"ב יילך ויגיש תלונה נגד טראמפ שהוא מסכן חיי חיילים אמריקאים המוצבים בסוריה, בעירק או בכל מדינה מוסלמית אחרת באיזור.
מה פתאום. ההשוואה שלך לא נכונה.

גם מבלי שההשוואה תהיה נכונה (והיא דווקא דומה) דבריו לפיהם "היו בועטים אותך מהתחנה" דווקא עושה רושם שנכונים בכל מקרה .
כמובן שאתה טועה. אני לא אומר שהיו מקבלים את הדרישה שלי .אם הם במשטרת ישמעאל לא חוקרים את השופט העליון שחשוד בעברות בנייה פליליות ולא חוקרים את חברי הכנסת הערבים שלדעתי הם אויב ולדעתי הם חשודים בתמיכה באירגון הטרור חמאס סביר להניח שלא יחקרו את התלונה שלי אם הייתי אזרח ישראלי אבל אם מיליון ישראלים היו ניגשים לתחנות המשטרה בארץ ישראל במדינת ישמעאל ומגישים תלונה נגד ראש הממשלה שלכם מה היה קורה לדעתך?

Harrington

Well-known member
מנהל
כמובן שאתה טועה.
אתה מתכוון כמובן שאתה צודק :). כן, ידועה גישתך בעניין הזה.

ובכן אני לא יודע מה הנסיון שלך עם משטרת ישראל בדברים האלה, אבל מעבר לכך שתלונתך כמובן הייתה נרשמת לפרטי פרטים (גם כי זאת החובה ואלו הנהלים וגם כי גם החוקרים אוהבים אתנחתאות קומיות באמצע עבודתם מעת לעת), אבל ככלל בהחלט נכון להגדיר כך את הסיטואציה שתתעורר שם, בעיטה מטאפורית על טיל מטאפורי תוך פרק זמן שתלוי בעומס שיש על אותו חוקר באותה שעה.
אם מיליון ישראלים היו ניגשים לתחנות המשטרה בארץ ישראל במדינת ישמעאל ומגישים תלונה נגד ראש הממשלה שלכם מה היה קורה לדעתך?
אין לי מושג. לא יודע מה קורה במדינת ישמעאל. אבל אם זה היה קורה במדינת ישראל כל שהיה קורה הוא שמליון ישראלים היו עפים בבעיטה מטאפורית על מליון טילים מטאפורים ואולי, לאחר שהמשטרה הייתה קולטת את הקטע, הייתה מתקבלת החלטה שלא לקבל עוד תלונות כאלו כדי לא לתפוס את החוקרים מלבצע את מה שבאמת מלאכתם.

אתה מתכוון כמובן שאתה צודק . כן, ידועה גישתך בעניין הזה.

ובכן אני לא יודע מה הנסיון שלך עם משטרת ישראל בדברים האלה, אבל מעבר לכך שתלונתך כמובן הייתה נרשמת לפרטי פרטים (גם כי זאת החובה ואלו הנהלים וגם כי גם החוקרים אוהבים אתנחתאות קומיות באמצע עבודתם מעת לעת), אבל ככלל בהחלט נכון להגדיר כך את הסיטואציה שתתעורר שם, בעיטה מטאפורית על טיל מטאפורי תוך פרק זמן שתלוי בעומס שיש על אותו חוקר באותה שעה.

אין לי מושג. לא יודע מה קורה במדינת ישמעאל. אבל אם זה היה קורה במדינת ישראל כל שהיה קורה הוא שמליון ישראלים היו עפים בבעיטה מטאפורית על מליון טילים מטאפורים ואולי, לאחר שהמשטרה הייתה קולטת את הקטע, הייתה מתקבלת החלטה שלא לקבל עוד תלונות כאלו כדי לא לתפוס את החוקרים מלבצע את מה שבאמת מלאכתם.
ראינו מה עשו 300.000 סמרטוטים בהפגנות שלהם ברחובות אז מיליון זה פי 3 וקצת.
כמובן שאתה לא חושב שמישהו צריך לעמוד לדין על 1200 נרצחים ב9 שעות . לכן אתה מגיב בצורה הזאת והעובדה שמיליון איש לא יצאו לרחובות והגישו תלונות במשטרה על ראש הממשלה וקציני המטה הכללי על הפקרת אזרחים לרצח אלים וסביר להניח שאתה או מישהו מבני משפחתך לא נרצח באירוע הזה או נאנס או נחטף ואתה חי ביושר עם עצמך ומביט כל בוקר במראה ולא מתפלץ מהדמות שאתה רואה במראה זה לא אומר שאתה צודק ואני טועה.
זה אומר שאתה סמרטוט שסוגד לשקר לביזיון ולבושה. עובדה שיש בישמעאל יהודים שכן הלכו למשטרה והגישו תלונה נגד הרמטכ"ל ראש השב"כ ואמ"ן מלמדת שאתם חיים בסדום ועמורה וזמנכם קצוב.

ומגיש תלונה נגד ראש הממשלה על סיכון החיים שלי של ילדי רכושי בגלל שחרור 2000 מחבלים ש90% מהם רצחו יהודים תינוקות בפיגועי טרור קטלנים.
הייתי כותב בתלונה שחרור 2000 רוצחים מהכלא מעלה את אחוז הסיכון לפגיעה בי ובמשפחתי ברכושי בעשרות אחוזים ואני דורש להעמיד אותו למשפט על פשע מלחמה נגדי ונגד משפחתי.
כיון שלא יעשו את זה, זה אומר שגם השמאל לא אשם באוסלו וכן הלאה האשמות פוליטיות.

כיון שלא יעשו את זה, זה אומר שגם השמאל לא אשם באוסלו וכן הלאה האשמות פוליטיות.
אתה ממשיך לקשקש את עצמך לדעת? זה לא קשור אם יעשו את זה או לא יעשו זה בעובדות. הנה יש לכם שופט שחשוד בעברות פליליות שהתמנה להיות שופט בעודו חשוד והמשטרה בהוראת היועצת המשפחתית של השמאל מנעה מהשורטה לחקור את הפרשה. אז מה זה אומר? שהוא כבר לא חשוד בעברות פליליות? זה שלא הביאו את מחוללי אוסלו למשפט והוציאו אותם להורג בבגידה לא משחרר את השמאל מהבגידה.

למעלה