אם ואם ואם...

inbarush19

New member
אם ואם ואם...

אם יש לכם את כל האופציות שבעולם, איזו ארוחה שווה הייתם מגישים? חשבו על מנה ראשונה,מנה עיקרית תוספות וקינוח. אפשר גם סלט בצד. יאללה תדמיינו

ebi83

New member
קשה, קשה..

האמת שזה תלוי אם ארוחה חלבית או בשרית. אני אחשוב על זה ונראה מה יעלה.. (העיקריות יותר ברורות מהשאר
)

inbarush19

New member
אני גם טרם החלטתי....

ואגב-מערכת המסרים השתגעה לגמרי בתפוז,הצילו!

inbarush19

New member
לא עוזר

מנסה ומנסה לשלוח מסרים, ניסיתי לכמה כינויים אך ללא הועיל. פניתי לתמיכה טכנית, הפנו אותי לפורום משוב שם לא ידוע על תקלה גורפת... זה רק אצלי?? כולם מצליחים לשלוח מסרים ללא כל בעיה?

ebi83

New member
אני מצליח.. לקבל ולשלוח.

תנסי לשלוח מסר ישיר דרך הכרטיס עצמו (לחיצה על השם ושם על שלח מסר) אולי זה יעבוד...

inbarush19

New member
כבר ניסיתי הכל...

(כששולחים לי מסר אני רואה אותו,אך אין לי את האופציה לשלוח) ניסיתי לשלוח דרך הכרטיס האישי, ניסיתי לשלוח דרך "השב" להודעות שקיבלתי, ניסיתי לפתוח הודעה חדשה ולהעתיק אליה את המסר כולו, פעם את כולו ופעם רק את תגובתי, אך פשוט לא הולך.. לא יודעת מה נסגר
מעולם לא הייתה לי בעיה במסרים קודם. עכשיו אני זו שצריכה את ה-
... הקטע כתיבה זרם בסוף?

ebi83

New member
אז לאחר מחשבה מרובה

ארוחה בשרית: מנה ראשונה- קבבוני טלה על מקל קינמון עם טחינה ביתית ליד. מנה עיקרית- סטייק אנטריקוט איכותי מינימום 250 גר' (שיהיה עבה
) עם סלט ירוק, צ'ימיצ'ורי ופטטוס עם תיבול מעניין ליד. קינוח- עוגת שוקולד חמה עם כדור גלידת וניל. ארוחה חלבית: מנה ראשונה- סושי, הרכבה לפי הטעם של אותו רגע
מנה עיקרית- רביולי גבינות ברוטב רוזה קינוח- פאי פירות עם קרם פטיסייר טוב

ebi83

New member
גברת, אם יש לך שאלה תשאלי אותה..

רק תהיי יותר ספציפית

ebi83

New member
תבחרי, חלבי או בשרי

וזה יגיע אלייך מתי שהעוגה שלך תגיע אליי

inbarush19

New member
הארוחה הבשרית ליגה!!

יאמי!!! טעמתי קצת,לקחתי ביס מהקבב בדוך עם טחינה (ירוקה או לבנה?) חתיכה מהסטייק ואת הסלט הירוק.(לא,זו לא אחותך שסיימה לך את הסלט,זו הייתי אני,היא סתם חיפתה עליי
) לגבי הארוחה החלבית-(למחרת,לא באותו יום) סושי מעולם לא טעמתי ובכל מקרה אצלנו אסור לאכול דג עם גבינה... עדות המזרח... רביולי אטעם וקרם פטיסייר? אני רוצה מנה ענקית!!

ebi83

New member
הסושי לא חלבי..

או לפחות הוא לא חייב להיות כזה
הטחינה ברור ירוקה, או ליתר דיוק עם הרבה פטרוזיליה (ככה היא הכי טעימה) . ופאי פירות- הכי טעים שיצא לי לאכול היה בדן פנורמה בחיפה. ויש לי דודה קונדיטורית שלא הצליחה לשחזר אותו

inbarush19

New member
בטוחה שהדודה

יודעת להכין דברים אחרים שווים!! אני הולכת על פלטת עוגות גבינה שונות............ זה היא בטוח יודעת אה?? בא לי בא לי.......

למעלה