אם ואם ואם...

ידוע לי על סוג אחד של סושי חלבי

שכולל שילוב של גבינת שמנת עם סלמון מעושן (שילוב מצוין אבל מה הקשר לסושי?!). והאמת שכרגע בא לי על השקשוקה/פריטטה שדיברת עליה
 

ebi83

New member
ביום שני אני מכין אחת בשטח..

רק תגידי לי מתי ואפשר לארגן הכנה רצינית יותר
 
גבינה צהובה בסושי?!


ומה הקשר בדיוק בין גבינה צהובה לסלמון!? לא שבין גבינה צהובה לאורז יש קשר. מה עוד ימציאו - סושי עם המבורגר יהיה השלב הבא אחרי הפיצה סושי שתיארת?!
 

לי אל בר

New member
יותר מדויק גבינת מוצרלה! וזה טעיםםםם


Salmon Cheese Roll - סלמון צ’יז רול סלמון, גבינת מוצרלה, אבוקדו ועירית בציפוי טמפורה מוגש חם
 

Natalila

New member
גנבת לי את הפינה


אז ככה אני לא יצירתית במיוחד אבל אני ארשום מה אני אוהבת וזה מה שהייתי מגישה כמובן מנה ראשונה: פטה כבד + צנימים + ריבת בצל מנה עיקרית: תבשיל בקר (נגיד קדירה) על מצע פירה ולקינוח: איזה פבלובה שווה
יאמי... או שיש את גרסת הסושי. מנה ראשונה: מאקי צמחוני מנה עיקרית: פוטומאקי עם סלמון ולקינוח: פוטומאקי I/O עם כל הבא ליד
 

inbarush19

New member
אוי אוי...

המנות הראשונה והעיקרית שלך פשוט הורגות אותי!!! רק שאני צריכה שהפבלובה תהיה פרווה, או לחילופין לשמור אותה בצד לבוקר אחר (אל תכעסי...
) לגבי סושי- לא נוגעת....
 

לי אל בר

New member
ממממממ......

מנה ראשונה - כבד אווז/סלמון על האש עם לאפות חמות מהטבון, חומוס טוב ומשהו חריף!!! מנה עיקרית - צלעות כבש על האש + קבב משובח עם הרבה צ'יפס רותחחחחחחחח והחומוס והלפות שנשארו מהמנה הראשונה אפשר גם אורז טעים, סלט חריף
, פלפלים חריפים מטוגנים ובכלל כל מה ששורף ת'פה
ולקינוח - בקבוק קולה בזכוכית!!! אחרי ארוחה כזו אי אפשר להכניס כלום לפה!!
 

ebi83

New member
בקיצור- חריף


וקולה לא תעזור, את חייבת הרבה מים ולחם
 
למעלה