אם זה מעניין מישהו...

Salem

New member
אם זה מעניין מישהו... ../images/Emo42.gif

אם זוכרים אותי או לא (אני משתתף שקט
), אז אני עמית אני בניתי (ועדיין בונה) את האתר הרישמי של אדריאן ווליקנסון (Eve) ואני גם חלק מצוות הOfficial Fan Club שלה. בכל מקרה, אני מדבר איתה כמעט כל שבוע ודיברתי איתה בקשר לכנס הקרוב בארץ. היא אמרה שהיא תוכל לשלוח לי תמונות חתומות בשביל המכירה הפומבית (אז מארגנים... קחו לתשומת ליבכם). וגם אחרי "שיחה" שלי עם לוסי לולס אתמול... אני מנסה לשכנע אותה לפתוח אתר רישמי... אבל זה לא כל כך קורה...

Cally1

New member
למה שלא...

תנסה לשכנע את האדסון לשלוח תמונות חתומות?!אני אקנה את כולן:)

LLRO

New member
יש לי רעיון יותר טוב...

למה שלא תביא אותן לכנס?

Cally1

New member
אני אמות:)

אם פתאום יתברר שהן אכן יבואו לא שזה איי פעם יקרה...

gabrielle

New member
אני פשוט בשוק ממכם אנשים...

כל פעם אני מגלה דברים שלא ידעתי... אתה מדבר עם אדריאן!? ועם לוסי?!..... אני המומה... ( הפה שלי נשאר פתוח 10 דקות לפני שבכלל לחצתי על " הוספת תגובה " )... אתה מדבר עם רנה? ( אני... עומדת להשתגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק מהמחשבה... ) יש מצב שאתה משיג תמונות חתומות שלה? כי אם כן, אני אהיה אסירת תודה לך לנצח... וזה לא בציניות... תאמין לי שאני רצינית לחלוטין. יש מצב שאתה משיג תמונה חתומה גם של לוסי? ניראה לי אתה יותר קרוב אליה... ( לא מאמינה שאני כותבת את זה בכלל..)

Salem

New member
חחח ../images/Emo13.gif

שאף אחד לא ימות לי פה
הבהרות.... ממש ממש מדבר - זה עם אדריאן בלבד. יש לי יחסים ממש טובים עם אדריאן כבר יותר משנה - אנחנו מדברים פעם בשבוע בערך. ממנה ביקשרתי תמונות חתומות והיא אמרה שתשלח (לכנס, לי כבר יש המון תמונות חתומות שלה עם הקדשות ומכתבים
). עם לוסי דיברתי קצת... החלפת אי מיילים קצרה בלבד. עם רנה לא דיברתי (עדיין). כאשר הכנס יהיה יותר קרוב אני אוכל לבקש מאדריאן לפנות ללוסי ורנה כדי שישלוח תמונות חתומות לכנס למכירה. בקשר ללהביא את אדריאן לכנס - זה כבר עלה פעם על הפרק - אבל אנחנו צריכים לשלם את כל ההוצאות (בהנחה שזה יתאים ללוח הזמנים שלה) כך שדבר כזה לא יכול להתגשם.

LLRO

New member
לא יכול התגשם?

לא יכול להתגשם???????? רק תגיד לי כמה ואני אשלם (לא שיש לי ממה לשלם אבל אני אסתדר...) ובקשר ללוח זמנים, כולם מסכימים איתי שאם יש סיכוי שאדריאן באה אז אנחנו קובעים תאריך של כנס לפי מה שנוח לה, נכון? טוב, סתם, אני שום סיכוי בעולם שהיא תבוא אבל אני נהנת רק מהמחשבה על זה...

LLRO

New member
never say never

אלא אם מדובר על להביא את אדריאן לכנס בישראל מלאת הפיגועים, איזה סיבה תהיה לה לבוא לפה? אלא אם מישהו שבקשרים טובים איתה והם מדברים בערך פעם בשבוע....... ישכנע אותה.....

מצטער לאכזב אתכם....

אבל זה לא כלכך פשוט. בזמנו דיברנו עם האמרגנית של האדסון על להביא אותה לכנס לארץ, לבקשתה שלה. הנקודה היא שהאדסון הסכימה להופיע בחינם, אם הכנס יהיה לצדקה. אבל זה רק הסתבך משם, כי גם אם היא מופיעה חינם, אנחנו עדיין היינו צריכים לממן את הטיסה שלה לארץ, שהיה בבית מלון, מדריך טיולים (היא רצתה לבקר בכותל) וכאלה שטויות, ובקיצר - אין - אבל אין לנו את הכסף להביא כוכבים לארץ, אפילו אם אנחנו לא משלמים להם על ההופעה עצמה. וזה רק העניין הכספי. יש גם את העניין הבטחוני שהוא בעייתי ולא זול, יש את העניין של עניין לציבור (הם רגילים להופיע מול מאות אנשים, שווה להוציא המון כסף ולהביא אותם לארץ בשביל להופיע מול מאתיים איש במקרה הטוב?) וכמובן עניין השפה, שמה לעשות, לא כולם מבינים אנגלית שוטפת, בטח שלא בקצב של אמריקאים מלידה, ולהתחיל לתרגם כל מיפ קטן שמישהו מוציא מהפה, זה לא פרקטי. מצטער לאכזב אתכם... אבל להביא כוכבים לארץ... לא משימה בתחום האפשר.

Cally1

New member
איזה חמודה האדסון:)

תמיד ידעתי שהיא מותק :) להופיע בחינם ממש לא כל אחד יסכים.וכל שאר הדברים.טוב,זה באמת דיי בעיה.אולי יש לנו פה מיליונרים?:)

tallywood

New member
רעיון יותר טוב

אפשר לבקש מהשחקנים לצלם את עצמם בקטע מסויים ולהקדיש את זה לכנס המעריצים שלנו. בנוסף אפשר לבקש שישלחו לנו כל מיני חפצים או מוצרים ולהדגיש שזה למטרת צדקה. בקשר לשפה אין מה לדאוג אני מוכנה לתרגם כי אנגלית היא שפת האם שלי ובכלל אני סטודנטית לאנגלית אז אם באמת הולכים על זה קדימה, אפשר להתגבר על כמה מכשולים. ברור שעניין הכסף יכול להוות קושי אבל אם ננסה לפנות לגורמים מסויימים שיסקרו את האירוע (עיתונים, גיא פינס וכו...) אפשר להשיג מימון. זה יכול להיות מדהים תחשבו על זה.

Cally1

New member
יאללה רעיון נחמד.

יש לך קשרים כדי להביא עיתונאות וכל מיני אנשים שישלמו על זה?:)

LLRO

New member
טוב, לפחות מכשול השפה מאחורינו

אבל שוב, נשארה בעיה הכספית, גיא פינס לא יממן טיסה של מישהו לארץ ומלון אלא אם אותו בן אדם הוא ג´וליה רוברטס לפחות, כמובן שאם אנחנו מחליטים ללכת על זה אז אפשר לדבר איתם אבל לא נראה לי שהם יסכימו. ובקשר לעיתון כלשהו, אם איזשהו עיתון יסכים ללמן דבר כזה זה בטח יהיה מעריב לנוער או ראש1 או פנאי פלוס או משהו בסגנון אבל אני לא חושבת שגם הם יסכימו לממן כי שחקני המשנה של זינה לא ממש מפורסמים בארץ... אנשים בקושי יודעים מי אלה לוסי ורנה... אלעד, בקשר לסיור מודרך, אני בטוחה שיש פה ירושלמים שיסכימו לעשות לה סיור בעיר.

tallywood

New member
לכל מכשול יש "נחשול"

תראו פתרנו את עניין השפה יש לנו מדריך בירושלים ואני מוכנה לסייר איתם בחיפה- תאמינו שיש מה לראות שם. לגבי גיא פינס- אם הוא טס עד לאיטליה כדי לסקר איזה תבשיל מטומטם בשבילו אירוע כזה זה תבשיל נהדר. תחשבו יותר בכיוון החיובי צריך לנסות. תראו אני למסיבת סיום התיכון שלי השגתי 2500 שקל מבנק לאומי. כאילו מה מעניין את בנק לאומי שסיימנו בית ספר אבל עובדה זה הכל עניין של פרסום זה עובר מפה לאוזן זה נהיה אירוע מתוקשר ותאמינו לי הכסף שהוא "יוציא" זה כלום לעומת הרווחים שהוא יקבל מהטלוויזיה. תראו זה שיש רק 200 חברה בפורום זה לא אומר שיש 200 מעריצים של זינה בארץ. תחשבו על אלה שאין להם אינטרנט או משום מה הם לא פעילים בפורום ותראו שבשקט אפשר להגיע ל-1000 ובשביל אלף הם יבואו.

למעלה