אם זה מעניין מישהו...

vampire1

New member
לא רוצה להוריד לכם את הרוח מהמפרשים

אבל אירוע בסדר גודל שאתם רוצים לעשות זה לא דבר קל, נגיד שתביאו את הדסון, אדריאן, או מי שזה לא יהיה ותעשו לו סיורים בארץ ותמצאו לו מקום לישון ותכסו את כל ההוצאות שלו יצוצו לכם עוד הוצאות כמו צריך איזה אולם נורמאלי עם ציוד הגברה ואלוהים יודע מה עוד, תאמיני לי שכבר חשבו על זה לפניכם והבינו שהרעיון הזה בשבילנו לביצוע הוא כמעט אפסי.

LLRO

New member
ברור שזה לא הולך להיות קל

אם אנחנו מחליטים שאנחנו הולכים על זה אז אנחנו צריכים לקחת בחשבון את העובדה שזה לא הולך להיות דבר קל אבל כמו שהרצל אמר, "אין דבר העומד בפני הרצון" ואני בטוחה שאין פה מישהו אחד שיגיד שאין לו את הרצון... לפי מה שהבנתי עידן טוב במציאת אולמות וכו´, ואם נחליט שאנחנו עושים את זה לצדקה (מה שרוב הסיכויים נעשה כי ככה האדסון לא לוקחת כסף) אז זה יהיה אפילו יותר קל למצוא מקום. לפי דעתי יש לנו את היכולת להביא שחקן זינה לארץ וזה לא דבר שהוא בשמים, אנחנו רק צריכים להחליט אם אנחנו רוצים להשקיע את הזמן והמאמץ. אני יודעת שאני רוצה...

tallywood

New member
ועוד דבר

היום במצב המדיני שלנו אנשים צמאים לסלבריטיז. הרבה אמנים ביטלו הופעות כמו רד הוט צילי פפרס ובראד פיט. תחשבו כמה זה חשוב להביא לפ מישהו שעוד מעוניין לבוא לארץ. אני מאמינה שבמצב של היום אם אפשר גיא פינס היה מביא גם את פריד אל עטרש(מי זה בכלל איז שם מקורי יצא לי לא נורא) אז שחקנים בסדרה כזו פופולרית הוא לא יביא?

Cally1

New member
כן!

מסכימה במאה האחוז אבל כרגע אנחנו רק מדברים,האם באמת יהיה למישהו כח ללכת ולהתחיל לדבר עם כל אלה שאולי יממנו את כל זה?

למעלה