אם חלילה זה יהיה או ביבי או פרס

יוטו

New member
אם חלילה זה יהיה או ביבי או פרס

פרס יהיה פחות גרוע ההשקרן ביבי. . .

יוטו

New member
ככה זה השמאל מדבר שמאל ועושה

ימין - והימין מדבר ימין ועושה שמאל .. טיפה קטנה של לחץ על ביבי (אם רק נגיד שהוא לא באמת רוצה ) - והוא יחלק כול שטח שילחצו עליו לחלק .. אותו דבר (בערך ) עם פרס , רק לכיוון השני - פרס הלוזר ירצה לשמור על מקומו גם במחיר של הקמת ישובים חדשים. (במידה והימין ילחץ עליו ..)

Theherod

New member
איך זה הפך לזה שפרס לוזר?

פרס הציל את המדינה, יותר מפעם אחת, מהמצב שהליכוד הביא אליו. זוכר את ההתמוטטות הכלכלית? פרס הוא היחיד שהיה לו ביצים לעשות משהו בנידון, אחרי שהליכוד הביא למצב הזה.

Rotema3

New member
חהחה. גם כשהיה בראש מפלגה ב-96

הוא עף ישר אחרי שנבחר. לוזר נשאר לוזר.

Theherod

New member
האמת שאני לא זוכר ואין לי כח עכשיו

לבדוק, אבל, הליכוד הביא את המדינה ממצב לא רע למצב קטסטרופלי, המדינה הייתה על סף התמוטטות כלכלית, אנפלציה של מאות אחוזים, הדולר עולה בלי סוף וכו'... הוא היחיד שהיה לו האומץ אחרי מנהיגי הליכוד, לעשות משהו כדי לעצור את זה, והוא באמת עצר את זה, ה"לוזר" הציל את המדינה מהתמוטטות מבפנים, משהו שהליכוד הביא אליו.

Rotema3

New member
אנא הסבר לי.

איך הרס הליכוד? את מה שפרס תיקן {איך}?

יוטו

New member
בתחום הכלכלי - השמאלנים יותר מבינים

אבל בתחום הביטחוני והמדיני- אין להם שמץ ,

Theherod

New member
בתור גוש, בלי לדבר על אנשים ספציפים

השמאל שקול יותר, חושב יותר, והתוצאות הן שהוא מוכשר יותר גם בתחום הבטחוני והמדיני. הימין עושה לישראל שם רע בעולם, אבל וואחד שם רע. השמאל רק משפר אותו. תזכור שאנחנו לא לבד בעולם הזה, וללא תמיכה עולמית, הלך עלינו...

Rotema3

New member
איתכם הלך עלינו.

בולשיט. שם טוב לפלסטין.

יוטו

New member
ברור , העולם ילך עם מי שמחסל את

מדינת ישראל .. זה צפוי שהעולם יהיה איתכם ..

yellow6

New member
צודק, השמאל חושב יותר

על הערבים מאשר על מדינת ישראל. מתי כבר תבינו שאין לנו ארץ אחרת?

OMER G17

New member
אני חושב על ישראל הרבה לפני שאני

חושב על הערבים...המניע הראשון שלי לתמיכה בהתנתקות לא היה קשור בכלל לערבים אלא רק לביטחון ישראל...אחרי זה אבא שלי אמר לי ומאז התווסף לי גם המניע המוסרי

yellow6

New member
איזה מניע מוסרי???

סליחה על הבורות אבל אתה מתכוון לכיבוש??

Theherod

New member
אין לנו ארץ אחרת

להם אין ארץ, הם רוצים ארץ, הם נמצאים פה, כלומר הם רוצים ארץ פה, אם נמשיך שלא יהיה להם ארץ הם ימשיכו להלחם עליה, צריך יהיה לתת להם חלקת ארץ, ולחיות בדו קיום, למה לאנשים כל כך קשה להבין את זה? וכן, אני יודע שכתבתי בשפה עילגת, אבל זה בשביל להפשיט את הנושא...

yellow6

New member
השטח שהם קיבלו לא מספיק להם

הם רוצים את כל הארץ והם אמרו את זה בגלוי. וההוכחה לכך היא הפיגועים שנמשכים גם אחרי ההתנתקות. הם לא יכולים לקחת לנו את כל הארץ שלנו. אנחנו כבשנו אותה והיא שלנו. אנחנו לא צריכים לחלק להם מתנות כשהם רוצים לקחת לנו את א"י אלא אנחנו צריכים להילחם למען הארץ שלנו. ודרך אגב- אם אני הייתי בארה"ב או במקום אחר שאני לא אזרחית בו והייתי רוצה בית של מישהו אם הייתי הורגת את המשפחה שלו הוא היה נותן לי את הבית שלו בתמורה? לא נראה לי.

למעלה