אם חלילה זה יהיה או ביבי או פרס

OMER G17

New member
קודם כל עוד לא סיימנו את ההפרדות..

חוץ מזה זה הם רוצים זה לא אומר כלום...הם לא יקבלו את י-ם הבנתם? חוץ מהשכונות הערביות שהייתי נפרד מהם בכיף

Theherod

New member
נכון, גם אני הייתי רוצה הכל

אבל הייתי מבין שצריך להסתפק במה שיש לך, ואגב, גם את השומרון וכו' צריך לפנות... רק עזה באמת לא מספיקה. בקיצר, לחזור לגבולות 67. אלה שאתה שומע עליהם ברדיו, שאומרים שהם ילחמו על כל פיסת ארץ, אלה הקיצוניים, כמו נוער כהנא אצלנו.

yellow6

New member
אם להביא להם שטחים היה מביא שלום

או לפחות עוצר את הטרור זה יכל להיות די טוב למדינת ישראל, אבל שום דבר טוב לא יוצא מזה. גם אם נביא להם את מז' ירושלים, לוד, ת"א וכל אלה זה לא יספיק בשבילם הם רוצים הכל וזה היה מאז קום המדינה. שום דבר לא השתנה מאז.

Theherod

New member
תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי

נראה שפשוט התעלמת ממנה בכח.

adishu

New member
צריך להבין דבר פשוט

האנשים שנלחמים בנו הם אנשים שהתגוררו בכל חלקי ארץ ישראל, או בניהם, עד שנת 48. האנשים האלה ימשיכו להילחם כי אין להם שום כוונה ללכת למקום אחר. רק פיתרון שיאפשר להם להסתפק במדינה מעבר לקווי 67, יכול להצליח. כל עוד אנחנו מתעקשים להתעלם מסוגיה זו אנחנו נשלמים בקורבנות. כהוכחה אני יכול להזכיר לכולם את אשר קרה בשנת 73. לפני מלחמת יום כיפור גולדה מאיר קיבלה איתותים מהמצצרים שהם מוכנים להגיע לשלום איתנו בתנאי שנחזיר להם את סיני. גולדה צחקה (שיכרון הכוח) ואמרה שבלי שארם היא לא מוכנה לשום הסבם. ומה היתה התוצאה? קיבלנו את מלחמת יום כיפור עם אלפי הרוגים, ולבסוף החזרנו את כל השטחים תמורת הסכם פחות טוב. מי שלא מבצע מהלכים בעצמו, מעמדת כוח, סופו שיבצע את אות המהלכים אבל מעמדת נחיתות, במחיר יקר. את הלקח הזה כולנו, כולל הימניים, חייבים להפנים.

yellow6

New member
המצרים והפלשתינים הם לא אותו הדבר

עמ"י חי בא"י מאז ומתמיד. 12 שנות לימוד לא הספיקו לך כדי להבין את זה?

לדעתי דרושה אלטרנטיבה...

גם ביבי, גם שרון, גם פרס וגם שאר מועמדי העבודה (הם כל הזמן משנים עמדות) הם אנשים שרוצים להיות ראשי-ממשלה. הם רוצים כסא טוב, עם נוף ומזגן. לא משנה מאיזה צד יבחר (לי יש העדפות כמובן) צריך שבראש יעמוד אדם ללא נטיות אישיות אדם שמוכן לתת את נפשו, נשמתו וחייו למען העם והמדינה. רק אם מנהיגות אמיתית כזאת נוכל לצאת מהברוֹך בו אנו נמצאים (מכל הבחינות). וגם זה ישפר את מדד השחיתות בפוליטיקה. (לכיוון מטה כמובן)

Theherod

New member
קראת יותר מדי המדריך לטרמפיסט../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמובן שאני מסכים עם זה שדווקא מי שרוצה להיות ראש ממשלה הוא האדם הכי פחות מתאים, אבל במציאות, היישום של המדריך לטרמפיסט לא ממש מעשי...

למעלה