אם חלמתי חלום

Artk

New member
אם חלמתי חלום

שלוציפר התגלה שם ואמר לי שהוא לוציפר, אני אמור לדאוג?

Bastat

New member
אתה נרגע מהר מאוד :)

רק לידיעתך - אומנם לוציפר נחשב כאחד מהשמות של השטן ..... אך בתרגום חופשי לוציפר זה - מביא האור

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif

אולי זו תחילתו של קשר מעניין:) אם בחלומות עסקינן, בקשר לשאלה שלי אתמול, אז שמתי את Litaniae Sanctorum ברקע בצורה די שקטה וכמתי מס' פעם פעמים בלילה כדי להנמיך אותה כי זה נשמע לי ממש חזק, אבל כן הייתה הצלחה, החלומות שלי השתנו כי הם היו פחות רגילים, אבל עכשיו צריך לנסות משהו Uber-Weird. צריך לנסות משהו עם ספרים אולי.

Artk

New member
לא נלחצתי כל כך כי ידעתי

שזה לא אמור להדאיג אותי כל כך, אבל עדיין אתה מתחיל לחשוב שמישה מזדהה בשם "לוציפר" בחלום שלך ואומר לך שהוא ייכנס בך... בכל אופן תודה לכולכם :)

Bastat

New member
בחלום שלך...

ראית מישהו שהציג עצמו כלוציפר ואמר לך שהוא יכנס בך ?

Artk

New member
טוב, אני חושב שכדאי שאני אספר את כל

החלום ולחסוך שאלות. אז ככה - ישבנו בסלון שלי אני ועוד 2 אנשים ואני לא זוכר מי הם היו. הרגשתי נורא לא טוב עם עצמי ופתאום שמעתי קול שאומר "זה לוציפר" וכל מיני דברים מפחידים. הדבר הבא שאני זוכר זה שהייתי בתוך חדר מוזר עם כיסא שישבה עליו מישהי שאני מכיר, והיא אמרה שלוציפר מדבר. לא האמנתי לה וצחקתי עליה, והיא/הוא אמר/ה "אני ייכנס בך" ומשום מה התחננתי שהוא יצא מאותה אחת שהוא דיבר ממנה, והוא אמר שאם הוא יצא היא תמות כי הוא הרג אותה. בכל מקרה, לקראת סוף החלום הוא יצא ממנה והיא בהחלט מתה... והיום ראיתי את אותה הדמות שהוא "נכנס" בה בחלום, והיא חיה. הייתי אומר שזה חלום נורמלי, אבל הוא עדיין מצמרר.

מה הבחורה שאתה מכיר מייצגת עבורך?

לוציפר,או שטן בד"כ מסמלים מוות. וכשחלמת שלוציפר בעצם הרג את המכרה שלך,זה יכול לרמוז על מוות של פן מסוים בחייך.אולי פן מסוים באישיותך שהתת מודע שלך מנסה או רוצה להרוג.

Artk

New member
אז זה לא טוב

היה בינינו כמה דברים, חשבנו שיצא משהו ובסוף לא הלך. זה אומר שהתת מודע שלי מנסה להרוג קשרים? בכל אופן, תודה על הפירוש חלום ואני חושב שאני פשוט אשכח את החלום ואתן לו להעלם... תודה.

הוא לא מנסה להרוג קשרים

הוא רק רוצה לשים קץ לקשרים ספציפיים מהסוג הזה,בהם (אני לא יודעת,אני רק מנחשת) אתה מתחיל בקשר שאתה יודע שלא ילך או שסיכוייו להצלחה נמוכים. אני מציעה לך לא להתעלם מחלומות,כי אפשר ללמוד מהם הרבה,ובעיקר להבין טוב יותר איך התת מודע שלך עובד.

mbinh

New member
תוספת

ההודעה נכתבה למי שכתב שלוציפר זה מביא אור זה לא נכון.

mbinh

New member
אני רק רוצה להוסיף ולתקן

לוציפר הוא באמת מביא אור(אבל רק במובן המפורק) ביחד ההכוונה שונה. דרך אגב זה שראית את לוציפר והוא נגלה אליך לא אומר הרבה. עוד בעודי בן 7 היתי חולם אודות השטן ואלים מצרים.

neophile

New member
לא מדוייק

לוציפר זה שם של אחד מהשטנים . לפי הנצרות יש שטן אחד אבל הם טוענים את זה בגלל שהם סוגדים לשטן אחר.

למעלה